Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@irennn to jo 🙂 ale když ten chlap nebývá doma....
Prosím o odpověď. Koupila jsem si Lady Max test a včera i dnes je tam slaboulinká čárečka, spíš jako duch. 'Jak moc bývá tenhle test chybný a čárky falešné? Děkuji.
Holky, je možný, abych byla těhotná, když 7. den po ovulaci byl test z krve(!) negativní (hodnota fakt 0, nebylo tam ani prd) a dneska, 11. den mám dva těhotenské testy (Benu a Dr. Max) pozitivní (a není to úplně slabej duch, prostě zřetelná čárka)?? Vím, že test 7. den je celkem brzy, ale už jsem se tak nějak smiřovala s tím, že zase nic, ale mrcha dneska nedorazila, tak jsem se pro jistotu testla...
@ivis_b určitě to možné je. Já byla u doktora s tím, že perioda pořád nikde a on při kontrole našel vysokou sliznici. Tak mi vzal krev, jelikož měl podezření na začínající gravitidu a nic - negativní. Tři dny nato jsem si udělala test a byla tam čárka - která postupně sílila a na další krvi jsem měla už hodnotu HCG a potvrzené těhotenství. Každopádně ještě pořád není vyhráno, ještě čekám na srdíčko a snad bude vše ok :D
Ahoj holky mám dilema testy mi vyšli pozitivní, digitální clever ukázal 1-2 týdny, krevní test taky dvě čárky, ale dneska jsem si udělala obyc test a čárka se mi zdá pořád stejná jako byla před 5 dny, tak nevím menstruace nepřišla 3 den,ale břicho bolí a jsem strašně nafoukla, tak nevím no
A doktor mě objednal až na 28.12
@ivis_b tak tady už fakt není čemu nevěřit 😉
No ten krevní test jsem si dělala doma od Innova pharma, spíš mě zaráží, že ta čárka na obyc testu je slabá víš...
@lucinkahu nestresuj se. Me Cemio a mamatest vyšly slabší hodně a for you hezky. Ale uz to zloumat nebudu. Zítra jdu po ketu na gyndu. 🙂
@tehulka1167
No já vim, asi to musím přestat řešit no 🙂
@lucinkahu Já vím, že to jde těžko. Mám to stejne kor když u někoho vidim ty tlustice čárky.
@tehulka1167
No právě a kor když srovnám ty před pár dny a dnes tak je to furt to samý, žádná změna
Já tam nic nevidím, možná jen ještě moc brzo na testování? Přeju ať to vyjde co nejdřív...
@barca123456
@barca123456 ja vidim duchy 🙂
Já právě taky a na živo vidět jsou ještě více... Teda holky teď se modlím ať sílí
@barca123456 duchy vidím, zkus další za 2-3 dny, to by měl být rozdíl. Držím palečky ať sílí 🙂
Holky při ovulaci jak dlouho je otevřený čípek?
@barca123456 já taky vidím,a moc držím palečky aby tt krásně sílil 🙂
Holky moc děkuji třeba mě už konečně štěstíčko potká dam pak vědět jak to vše dopadlo

@vapka Ale joo, něco na tom bude😉 No, v předpokládanou dobu, kdy jsme se záměrně snažili, to být nemohlo, lutealku mám 13 dni a to už by byly lajny😮