Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@barca123456 Jak jsi zjistila hodnotu hcg?
Nechala se nabrat dělám v nemocnici 😀
@puutalo nechala se nabrat dělám v nemocnici sestru ale moc se v tomto.nevyznám tak chci radu 🙂
@barca123456 Já si říkala, že to doma není jak zjistit... Tak uvidíš na prohlídce. Já dokud nebudu mít potvrzeno od gynekoložky, nemám jistotu a zatím tedy ani nejásám. Ale nervy to jsou...
@puutalo strašný 😀 a holky mi v práci říkají že je to norma tak uvidíme
@barca123456 Já se zítra teprve objednám, čekám prohlídku tak po Novém roce. Takže to budou dlouhé svátky.
@puutalo já právě taky chci jít až po svátcích nejlépe koncem roku to už by snad mohlo.byt něco vidět
@barca123456 to hcg je v pohode. Je strasne siroka skala, ktera je v ramci normy.. Pokud test bude obden silit tak je to ok. Pripadne si to nech nabrat za par dni znovu a uvidis jestli a jak to roste
@korunka23 Já jsem testovala taky Benu a nikdy se mi neukázal duch, pokud k tomu nebyl důvod, takže podle mě jsou spolehlivé🙂 A myslím, že duch je více nže viditelný, takže gratuluju
Ahoj Korunko23, mám úplně stejné dilema jako ty. Včera a předevčírem z ranní moči mám pozitivní BENU testy - 10 i 25, ale test Dr. Max je jasně negativní, takže jsem z toho v rozpacích. I dnes ráno je Dr. Max negativní, BENU testy jsem už dneska neměla.
No právě, takže zatím zůstávám klidná. 🙂 Jinak já mívám ovulaci později, a minule mi začaly vycházet pozitivní testy až 14 dnů zpoždění, ale stejně to nakonec nedopadlo. Revize v 9tt a od té doby mám rozložené cykly. Je to už 4 měsíce a minulý cyklus byl nekonečných 46 dní :@ Dneska jsem 34 DC a furt nic :@
@verus1986 aha takže ani nevíš kdy to máš dostat? já nevím taky, cyklus mám jak hodiny 29 dní, při minulém těhu, které nedopadlo jsem ducha měla 27.dc, pak za 2 dny ms přesně jako hodinky 29.den.
No a ted mi ty testy vychází už od 22.dc (sobota) což nechápu prostě. Normálně ovulka cca 12-15 a ted to muselo být nějak prostě těsně po ms ta ovulace, protože od 15.dc jsem už s mužem ani nespala.
@roseofnight Ahoj, děkuji ti, nedočetla jsem se příznivé recenze na ně no. takže moje radost střídá obava. 😒
Jak říkáš, vůbec nevím, kdy má MS přijít. Po revizi mi přišla první MS za 7 týdnů, a další (druhá) hned za 14 dní na to. A třetí za 46 dní od druhé. Teď čekám na čtvrtou, tak jsem zvědavá kdy přijde nebo už by přijít nemusela a já najdu //. Hlavně já jsem brala 15 let antikoncepci, takže cykly byly pravidelné. Po vysazení jsem hnedka otěhotněla. A já už nevím jaké jsem měla cykly před těmi 15 lety. Tak snad se budeme obě brzy radovat z těhotenství. Pak dej vědět jak dopadly jiné testy.
@barca123456 držím moc pěstičky
@libidrozdova moc děkuji uvidíme.... Ze začátku mi nebylo dobre a už je mi lépe tak nevím co to tělo se mnou dělá dnes jsem si zkoušela dělat testik a vypadá to ze čárka neslabne tak se necháme překvapit
Ahoj holky. Dnes jsem se pokoušela objednat u mé gynekoložky, asi má až do konce roku volno, tak se k ní dostanu nejdřív v lednu. Snad budou celé svátky v klidu a bez komplikací.
Ahojky holky tak dnešní hcg po dvou dnech je z 86,5 na krásných 186,5 jupi
ahojda, tak já hlásím hcg už přes 1100... a na ultrazvuku malá dutinka s náznakem (snad!) váčku... Ale zároveň zjištěn hematom, čímž se vysvětluje slabé zakrvácení z pátku. Tudíž mám nakázáno ležet a přemlouvám červíka, aby se udržel.... 😔

@zuzinka2323 moc děkuji ale nevím mam čtyři dny zpoždění a hcg jen 86,5 tak nevím jestli to není malo