Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Negativni test :(
@helca74 trosku naznak vidim🙂
Je to videt trosku vic při zvetseni. JseM z toho jelen. Ale poslednís 31.12...to už je celkem dlouhý cyklus. Navíc m opačný problém většinou spinim týden před MS a ten ani tuk. A břicho me po boli a ne však v kuse. Budu muset k mudrovi..ještě počkám alespoň do pulky tydne. Ale jinak holky diky
Sorry za chyby,ale pisu z mobilu. Pise si občas co chce
Vermon muset počkat do pondelka,nám test a v Německu je vsude zavreno. Tak uvidim v pondeli
@helca74 nejde rozebrat ten kryt toho testu ??? Treba by to bylo zretelnejsi 😀
@helca74 jak s to leskne nejde se v tom vyznat
@milujicimamina když juknes z Leva taje tam jakoby dvojitá modra čára a kousek vedle je slabý prouzek.
@monikavitezslav kup si blue clear digital je sice dražší ale ukáže ti to už teď kolikateho jsi měla poslední ms
@milujicimamina poboliva me břicho ,ale ani naznak. Jinak mi vůbec nic neni. Zitta koupím jiný test a uvidim. Kazdopadne se musím vypravit do Berlina k mudre. Loni v září jsem potratila,ale tam jsem porad špinila a to mi tedy zůstalo az do ted. Stále dokola spineni...Hormonální profil v poradku. Doktorka na me nic nenasla. V prosinci do menstruace spineni skoro polovina měsíce . A od menstruace ani ťuk. Tak jsem z toho sama zmatena. Poslední ms byla přesne na silvestra a dostávám to téměř pravidelném 27-28 den. Nikdy ne pozdeji. Samozřejme to muže byt hormonální porucha ,počítám spis s tim. Uvidime...ale díky holky alespoň za nazory
@vermon kolik dpo je delany ten prvni test?
@vermon ktasny graguluki moc
@helca74 jestli ten test chapu spravne - pac me matou polohy carek kde na uplnem testu je jedna vodorovne a druha kolmo, kdezto na svlecenem testu jsou obe kolmo, znamena to ze mas pozitivni test.... ja proste vidim dve carky 🙂
@luciasek1987 tak to vůbec netuším 🙂))
MS jsem měla naposled 17.11...Já zlato nijak neřešila, nechávali jsme to na přírodě

Vyfotit to moc neslo. Odeslalo se to rychleji než jsem to dopsala.