Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kamikz to vypada nadejne. Drzim pesticky. My o mimco prisly
@monikavitezslav aj to me mrzí..
@krbas diky moc! Taky doufam 🙂
@monikavitezslav To me moc mrzi! My o nase prvni take prisli,tak vim jaky to je :/ drz se!
Tak jsem testovala a snehobilo, ani znamka ducha ☹ jsem 10DPO a proste nic. ☹ zitra to mam dostat. Je mi smutno ☹
@leymea: ahoj nezoufej my se snazili sice jen pul roku ale bylo to tim ze jsem na to porad myslela a porad resila jak a kde co a proc..nakonec z tech zklamani jsme se rozhodli to nechat bejt..zmenila jsem praci a nepocitala jsem ze bych nekdy byla tehotna ptz jsem mela max baz. Teplotu 36,8..a ejhle kdyz se nam to nejmin hodi je tam slaba a snad tam zustane..asi jsem moc nepomohla ale drzim pesti vim ze je to zklamani kdyz tam neni..
@kamikz neni co mrzet. Mam dva zdrave syny.ted sem zmenila zamestnani a jak rika ma maminka v dobe kdy je to nejmin vhodne to prijde a kdyz ne tak mam dva kluky co mi delaji samou radost.
@leymea netestuj tak brzo..počkej až ti vynechá MS..já vím,že čekání je dlouhá doba..já sem testovala 1 den vynechání MS a ty dálnice tam byly jasně vidět,takže sem nehonila duchy a nebyla tak zbytečně zklamaná 🙂 hodně štěstí 🙂
@monikavitezslav ale to neznamena,ze to neboli 🙂 nicmene mas naprostou pravdu. Ja uz se smirila s tim,ze v praci zustanu jeste sezonu v praci a ze si proste to leto maximalne uziju (jdem letos na 4 svatby) a ejhle.. 🙂 ted doufam,ze mi duvod,proc na svatbe nepit,zustane 🙂

@krbas ani jedno..ovulku jsem mela 13/14 DC,takze presne uprostred.. leda ze by se mi tim padem cyklus zkratil..nevim :/