Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@milujicimamina me neni k cemu 🙂
Tak z niceho nic jsem ted zacla necekane krvacet. Sla jsem curat, utru se a ruzova krev a zacaly mi krece. ☹ o den driv. Ach jo ☹
@kamikz gratuluji 🙂
@leymea to se moc omlouvam melo to byt kamikz ☹
@milujicimamina dekuju 🙂
@milujicimamina nic se nedeje 🙂
ahoj holky, mam otazku, myslite ze je mozne ze test vam ukaze druhou čárku už 4 dny před očekávanou menstruaci? CTU porad o zavadnych testech tak jsem na vazkach
@milujicimamina ..dekujii snad se tam udrzi..🙂
Holky tak dnes na Pepinu nic,mam chut jim tam ten Unimark poslat,jestli si jako delaji pr* ze ta ruzova carka je negativni???achjo ☹
@leymea květen lásky čas, to půjde samo ;)
🙂
@jarmarca to je zbytecne ja podilala fotky na mamattest a oni ze jsou pozitivni ze jsem tehotna ale nejsem musela bych byt uz tak v 4-5 mesici urcite
Dneska 22dni zpoždění, vcera sněhobílý test Dr.Max ...uz mě to nebaví...👀
ahoj holky dneska mi to zkoncilo ale dostala jsem to presne den kdy mela MS prijit ale bylo to tak ze tri dny jsme mela jen spineni dva dny krvaceni a tet uz nic porad jsem nafoukla a boli me podbrisek,delala jsem si tet tehotensky test a je tam znamka ducha tak nevim co si mam o tom myslet je pravda ze kdyz me mama cekala tak mela MS do tretiho mesice tak nevim.
a mam porad bazalni teplotu 37 tak nevim ☹
@27tery možný to je..kamoška měla taky normálně MS..takže zjistila,že je těhotná až v 10tt :D
Tak ja gratuluji vsem,kterym se jiz povedlo. Ja dnes 1DC. Ukazkove presne na cas. Takze hura na dalsi mesic 🙂
@marty87 vypadá to dobře 🙂 doporučuju clear blue test - ukáže ti i cca týden, stojí sice víc, ale byl to fakt pěkný pohled na to 1-2 😉

holky, 4 dny spoždění menstruace...minulý týden jsem si dělala test, a viditelná bylap ouze jedna čárka, dnes už je druhá slabě vidět..co myslíte?