Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@andreaandrejka ten jsem si delala v den vynechani menstruace a nic 😀.. ja osobne uz pockam k doktorovi 🙂.. Ale pry se to stava... tak se necham prekvapit, a pak dam vedet 🙂
Prosim vas cipek je otevreny jen u
@konik_mischel dekuji zkusím ten digitální😉 doufám, že to vyjde. Poprvé jsem potratila hned na začátku. Tak snd bude vše v pořádku.😊
@marty87 určitě to vyjde, držím palečky! Clear blue je super, počůrala jsem když na mě poprvé v životě vyskočily // na obyč testíku a je to moc pěkný pohled 😉
@konik_mischel tak jsem si dělala ten clearblue a ukázal mi 3+. Ale u obyč. byla ještě čárka trochu slabší tak nevim jestli se da věřit těm 3 týdnům. Ale je to fakt krásnej pohled 😊
@xyrina To urcite. 😉 Ja som test maniak, hlavne koli pregnylu testujem od 5DPO, aby som videla, kedy zmizne.
Holky, teraz mi to ale nedalo a urobila som este posledny dr. max a cemio tt uz z druhej moci a na oboch pidi dusik. Cemio nesiel sfotit v limite, ale dr. max podla mna celkom dobre. Co myslite?
@sunny1sis něco malinko vidím
@sunny1sis po mě zkušenosti mám vždy touto dobou takové duchy a potom už nic, zkusila bych až min.10dpo -12
@milujicimamina No to ja vidim na zivo ovela silnejsie. Otazka je, ci je, ci sa to s ms nevyplavi. Manzel vcera na mna kuka, ze "ty si tehotna", ze mam nafuknutejsie prsa, liezli mi z podprdy, v ktorej este obvykle mam kus miesta, aj ms bolesti mam a nevolnost. Ale to moze byt velmi lahko z utrosa. Tomu neprisudzujem ziadnu vahu. Ten dr. max ma ale rozsekal. 😀
@milujicimamina Tak to ano, urcite to moze odist. S tym treba pocitat. Teba sledujem uz dlhsie a z tvojich testov som vzdy rozsekana. Kazdy mesiac to vypada na tutovku. Dr. ti na to co povedal? Nemas zvysene HCG normalne bez tehu?
@sunny1sis ne nikdy nic nezachytili vždy bylo hcg 0,5 nebo 0 nevím hormonální profil vše v pořádku ted měřím bt 🙂
@milujicimamina zahada teda. Moc ti drzim palce, aby to uz vyslo! 😉
Jdu pro radu nemel nekdo z vas husty bily vytok? Nevim zda naklusat k mudr nebo ne
@monikavitezslav já ho mívám po ms a před ms normálně pokud nesvědí tak nic
@xyrina Stale hovorim, ze vyrobcovia tt maju pul majetku len zo mna. 😀 To su vsetko vitaminy a lieky za tu dobu 31 mes. co sa snazime. Striedam, aby telo nebudovalo zvyk/odolnost na jeden produkt. Po takej dobe su to stale nervy. Kazdy mesiac si hovorim, ze uz to nebudem riesit, ale pride 7DPO a uz mi to neda. Teraz, ako dostavam aj pregnyl, testujem od 5DPO, aby som mala istotu, ze uz je z tela prec. U syna som mala 8DPO uz dusika. Femibion mi nakazal dr., inak by som asi neskusila. Vraj s nim ma dobre skusenosti. Uvidime, mam druhe balenie v polke, tak ak je toto pravda, tak asi pomohol. Az su to falesnaky, ma svihne. Za tu dobu som uz mala nejake, ale stale len na jednom v danom cykle (na tt z ebay) a ostane neg. Tu ma hlavne ten Max rozhodil, na nom som nemala nikdy nic. Uvidime zajtra. Drzim palce, aby ti to vyslo co najskor, baby tu pisu, ze gynex pomaha!!!
@zlatickon něco vidím 🙂

Taky doporučuju digitální test Clear blue. Jasno je hned 🙂 A držím palce.