Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@dominicka03 já bych řekla, že docela slušná čára🙂 ... gratuluji
@dominicka03 krasa🙂
@pandabox jak krása?
@dominicka03 ??
@leymea uvidime no 😄 citim se jinak ale treba to tehotenstvi vubec neni fakt uz nevim, jen mi tomu vse nasvedcovalo, ja i posl.dobou ztracela na vaze tak kdyz nic jineho tak doufam ve zdravi...pri svych 175cm mam uz jen 54kg ale i to kojeni me uz oslabuje ...
😣
@pandabox porad nic, posledni byla 7.3. 😉 ja jsem objednana uz pred 14ti dny, driv nebylo volno a tak nejak jsem si rikala ze tam nebudu chodit "bezduvodne" ze treba do te doby otestuju a zjistim...ale porad vim kulovy 😉...
@pandabox já jen nechápu jak si to myslela :D
@dominicka03 no kdyby tam bylo prd, tak to krasa asi neni ne??
@dominicka03 jsou tam cary 😉 zadny duch 😉 gratuluji 😊
@pandabox samozřejmě, já jen nevěděla jestli si to myslela tak že krása, že je krásně vidět nebo jak
@pandabox taky jsem meskala silenou dobu a testy byly negativni, krev u Dr pak taky ale za 10dni nezabrala vyvolavacka a tehotenstvi to bylo 😄 tak jsem se tam vratila a najednou bylo 1600jednotek i v krvi...zitra teda na me prosim myslete at je to co je to,hlavne at je to ok 😉 ...
@mimimimi kdy se chystas k dr?
@milujicimamina dopolko v 10:30hod 😉
@mimimimi budu drzet pěsti 🙂
@milujicimamina dekuju 😇😊
@mimimimi 🙂
Me vubec ted neboli bricho tak tomu moc nevam v tehu me bolelo hrozne moc
@milujicimamina me taky nebolelo bricho..byl to muj priznak, normalne presne citim, ze prichazi MS a tentokrat skoro nic..snazim se jinak jist od noveho roku, tak jsem si rikala, ze se treba ten desny PMS vytraci a nakonec tam byly dve carky...
@pandabox nejak to cítím
Tak holky ten bílý hlen k tomu patří? Myslím ke zpožděný menstruace?
@monikavitezslav ja jsem ho minuly cyklus mela ms meskala
@milujicimamina no tak uvidíme. Počkám do středy na krev. Teď mám dva dny noční tak by mi test ráno stejně nevyšel.
To cekani na dve carky je hrozny ze? 😀 od ovulky do ms je to nejhorsi. Uz bych taky testovala, ale jeste si pockam, pac ovuluji dneska nebo zitra. Tak snad se zadari 🙂 a taky za dva tejdny najdu dve carky holky 🙂

@mimimimi to mas pravdu. Uz to je opravdu dlouhe. Ale nekde jsem cetla, ze jedna holcina mela pozitivni test az v 8 tt. Od doktora potvrzene, vse ok, ale proste testy s ni nekomunikovali 😀 takze vsechno je mozne 😉