Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@juliemichal psala jsem ti na fb 🙂
@luciasek1987 jdu se mrknout,před chvíli jsem došla s práce tak na fb nejsem 🙂
@juliemichal no nevím. Mě už to přijde dost extrém. Už se raději nebudu vyjadřovat. Držím palce
@valeri10 no já už taky nebudu testovat 😀 😀 stejně jsem vypotřebovala poslední test 😀 😀 a další si koupím až budu mít třebas zpoždění 😀
@juliemichal a kdy jsi byla na iui?mas ovu overenou teplotou?
@valeri10 nene BT si neměřím 😀 na IUI jsem byla před 6 dny a ten den jsem měla ovu,podle bolesti 😀
@juliemichal aha.ja myslela zes tam byla v pAtek a dali ti pregyl a udelali iui.po pregnylu by mela ovu prijit do 36 hodin ne?taky pregnyl potrebuje byt nejakou dobu v tele.a kdy sis nasadila utrogestan?
@valeri10 tak to ano,ale podle bolesti jsem v ten pátek měla ovulku 😀 měla jsem 20mm folikul 😀 😀 no a v pátek jsem byla na IUI,ale když počítám i ten pátek tak to je 6 dnů ne? 😀 nebo počítám špatně? 😀 a utroš jsem měla zavádět na druhý den po IUI,ale začala jsem ho zavádět v neděli.
@juliemichal tak dle me je označení dpo dnu po ovulaci.den kdy byla ovu nepocitam
@valeri10 no tak to je pravda to se má počítat na druhý den po ovulaci,1DPO,ale nevím teda jak to mám brát po tom IUI... jsem 6 dnů po IUI 😀 😀 a prý se to má počítat tak,že 1 den IUI je v den zákroku.. tak nevím 😀 😀
@juliemichal tak o tom nic nevím.kde je jistota ze v den iui bude ovulace?
@valeri10 no to je taky pravda jistota nikdy není,že by v den IUI byla ovulace,ale abych ti pravdu řekla jsem cca po 5 na IUI a vůbec netuším jak se to počítá 😀 😀 a jak to po IUI je 😀 😀 jsem s toho stejně jelen 😀 😀
@juliemichal ja pocitam ze jsem mela v sobotu ovu kvuli bolestem takze nedele 1dpo.ale utrogestan jsem si dala radeji az vcera večer.a test budu delat az 17dpo.aby tam byla rezerva
Den sem den tam
@milujicimamina z hlediska utrogestanu ne
@valeri10 jj držím palečky 🙂 🙂 no u utrogestanu den sem den tam není,ale s tou ovulkou ano 😀 😀 fakt nevím jak to je u IUI 😀 😀 ale myslím,že jsem 6 DPO 😀 😀 ale nevím,necháme se překvapit 🙂
@juliemichal ja si myslim ze ten den je uz jedno , utrogest. Nerozumim ale kazdemu se muze vyplavovat jinak tak bych den fakt neresila
@milujicimamina utrogestan je na podporu těhotenství 🙂 🙂 a taky si myslím,že je to fakt jedno 🙂 🙂 den sem den tam,ale jak jsem na emiminu v diskuzi o IUI tak holky mi píšou,že jsem dnes 6DPO ikdyž jsem před 6 dny byla na IUI.to se prý po tom IUI počítá jinak.
@juliemichal pregnyl 5000, ci vyssi. Testovat nejdriv 10 dni po aplikaci. Idealne az po jejich uplynuti a dal.
@juliemichal prave i tt ma kazdy pozitivni v jiny dpo tak co 🙂
@gepe děkuji to vím,já právě testovala denně pregnyl a včera už na tt nic nebylo a dnes jsem to zkusila díky toho,že mi je špatně cca 4 dny... tak možná ten včerejší test byl vadný a proto na něm nic nebylo a na dnešním je teda stále pregnyl
@juliemichal muze byt ovulace az par dni po plodnem hlenu?
@milujicimamina tak to ano to máš pravdu to tak holky mají.já v tom posledním těhu co jsem potratila neměla ani tt pozitivní 😀 😀 a u prvního syna jsem testovala v den kdy měla dojít ms a byl tam pidi duch a u druhého syna jsem testovala až když jsem měla týden zpoždění a hned tam byly dálnice 🙂
@milujicimamina ano ovulace může být i za pár dnů po plodném hlenu.jedna holčina mi taky psala,že měla týden před ovulací plodný hlen.
@milujicimamina zkus smazat tu teplotu s 11DC já si myslím,že určitě mohla být ovulka 12DC nepila jsi něco náhodou 10DC anebo nebyla jsi v tu dobu nachlazená?bych jsem se nedivila,že by u tebe byla ovulka 12DC 🙂
@juliemichal a nidacni pokles musi nyt vzdy v bt? Protoze jak koukam tak nebyl
@milujicimamina jde o to ze utrogestan muze zablokovat ovulaci
@juliemichal ano nebylo me dobre a zvys.teplota ja jsem tomu neprikladala vyznam vetsi

@valeri10 no asi další test si udělám toho 17 😀 a pokud to nevydržím tak za 2 dny 😀 😀 a uvidíme 😀 😀 ale taky si říkám,že 6 dnů po IUI je brzo 😀 😀 ale na některých testech je psáno,že může určit těhu 7 dnů od početí ne? 😀