Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@pankafe já jsem asi 5-7 DPO a taky musím vydržet, proto vím, jak je to těžké. Akorát jen Ti chci říct, že minulý měsíc už jsem měla něco podobného taky tak nějak 8-9DPO a byla jsem nadšená, že by hned na poprvé a potom přesně na den mi přišla MS. A to máš mamatest? Tak třeba ten 10tkový udělal ducha i mé ségře, která nemůže být těhotná 🙂
Ahoj, mám zatím jeden den zpožděnou MS. Dnes jsem 29DC a 13 DPO. Zkoušela jsem ráno testík a dušík byl úplně pidi, a to ještě po delší době. Možná, že jsem si ho i jenom vsugerovala. Neměla by v tuto dobu být vidět testovací čárka už zřetelně?
Je tam -🙂 za týden to bude dálnice -🙂
@whiteflower87 já myslím, že je tam dušík ;) držím palce
Držím palce na zítřejší test!!
Budeš vědět víc...
Jako je to ano i ne (vlastní zkušenost)
@whiteflower87 rozhodne pozitivni! 😵
@celaskon87
@lenquita
dakujem... a tu je moj graf
predosly cyklus som mala luteralnu 12 dni. dnes podla toho ako to oznacilo som uz 15 dpo.
Urcite pozitivny🙂
Ahoj holky, mamatest dělá falešné dušíky? Přestala jsem brát HA a jdeme na treti. Na testu po limitu něco objevuje, vyfotit to moc nejde..jsem 12dpo. Asi to nic neni, když to nejde vyfotit....co?
@terkakerka Souhlasím, my se snažili 5 měsíců, pak jsem se na to už vnitřně vykašlala a výsledek? 19/10 se nám sice předčasně ale přece narodila Dominika 🙂

@janad88 Ach jo, to mě mrzí ☹ ale neboj, určitě to brzy vyjde 🙂