Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@debie_p koukala jsem že i digi vyšel 😉 moc moc držím pěstičky ať pěkně sílí!
@debie_p jojo, zesilila. ktery dc jsi?
@nordjane moc moc držím palečky aby dnešní UTZ taky dopadl na výbornou a hlavně dej potom vědět,myslím na tebe ♥
@ivatko0406
Jsem cca 53DC od revize, MS vůbec nepřišla, ovulaci tuším cca týdnen nebo víc zpátky, ale to opravdu jen tuším..
Tak holky od soboty testuju a zatím je to slabé, ale může to za pár hodin jinak.Tak uvidíme 🙂 Dnes jsem 12DC. Minulý měsíc jsem už mela pozitivní ovu test, ale ms přišla o něco déle tenhle měsíc.
Jen ten první ze soboty se mi zdá silnější než ten z neděle. Místo aby čárka sílila, tak bych řekla, ze z neděle je o malinko slabší.
@laura1972 Ahoj, taky mi to tak připadá. Ale ovu testy nejsou zcela spolehlivé a i hladina LH, kterou ty testy měří, může během dne kolísat. Nestresuj se a testuj dále. Otázkou je však, zda při testování 1x denně zachytíš vše. Někde jsem četla, že se doporučuje dokonce 2x denně, aby nic neuniklo...
@laura1972 Ahooj, já jsem teprve 10 DC. Včera jsem dobrala clostilbegyt. Nic moc jsme nepozorovala kromě drobného píchání v pravém vaječníku. Ale Ovu mívám pozdě - někdy až kolem 20 DC, takže ještě spousta času na trénování 😀. Příští týden v úterý jdu na folikulometrii, tak doufám, že tam něco roste. A co ty? Taky máte naplánovaný nějaký UZ tento měsíc?
@peta73 no jsem zvědavá kdy mi test ukáže ovu. Ted RO bude asi o něco déle. Já mám ted zvýšenou dávku toho clostilbegytu a na UZ na kontrolu foliku mě nepozval ještě ani jednou. Naposled se díval na UZ pár dni před očekávanou ms ted v červenci, ale jestli tam neco je vidět nevím.
@laura1972 To mě dělá folikulometrii teď každý měsíc. jenomže to u té dr. není hrazený výkon, takže jedno vyšetření přijde na 300 Kč ☹, což není zrovna nic moc. Zvláště když výsledky vyšetření nejsou až tak vypovídající (anovulace, asi už je po ovulaci, atd). Ovu testy jsem zkoušela minulý měsíc a teď to zvažuji, zda vůbec začnu. Domnívám se, že pokud se "snažíme" alespoń obden, neměli bychom nic minout. Co myslíš?
@peta73 No my se snažili 2 dny před než byl ovu test pozitivní a ještě každý den a i 2 dny po ovulaci. Prý je to.lepší aby se to nepropáslo a stejně se to nepovedlo a ted jsme si říkali s přítelem, že to budeme zkoušet jen obden, spermie přežívají uvnitř ještě kde čekají na vajíčko až cca 2-3 dny. 🙂
@kolibricek36 já bohužel nic nevidím, ale podle barvy testu se jedná nejspíše o mamatest že ? Ten rád dělá duchy ... Koupila bych jiný test třeba Dr.Max a udělala jej znovu za 2 dny. 🙂
@hahahala no, je to mamatest, taky jsem četla, že dělá duchy, ale mi ještě zatím falešnáka neudělal, tak fakt nevím co si myslet - v realitě jde vidět při naklonění testu, tak si moc velké naděje nedělám, ale chtěla jsem vědět ještě názor jiného 🙂
@kolibricek36 bohuzel nic nevidim....
@kato83 já tam vidím stejného jak mám já, ale můj foták v mobilu je celkem na nic 😀 😀 😀
@kolibricek36 hodne slabou vidim. Mamatesty uz nejsou co byvaly bohuzel :-/ napr me digi clear blue ukazal 2-3tt a mamatest testovaci carku polovicni co do barvy od kontrolni..

Holky jak to zatím nechci nikde šířit, tak aspoň tady musím, mám strašnou radost, že čárka trochu sílí 😊😊