Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kato83 no, říkají, že se má testovat po vynechání MS - tak zkus zítra - bude-li sílit je to v suchu ....
@juliemichal tak je to tam kde to ma byt podla utz to je 5+6 srdiečko este nemame ale do tydna by sa malo objavit ale my budeme pryč takze sa to dozviem az 1-4.8 na dalsej kontrole dufam ze bude buchat ako zvon to srdiečko uz 😀 mam radost inak hcg 14.7 1700 15.7.3000 a dneska 18.7- 8015 takze roste jak blázen 😀
@nina8888 nádhera já jsem ti říkala,že to bude v pořádku 🙂 a neboj na srdíčko je brzo my jsme měli srdíčko v 6+4tt 🙂 🙂
@kato83 tady máš ten svůj v negativu 😉 držím pěsti,vypada to dobře :D
@kastanek87 ses moc hodna moooc dekuji 🙂
Ahoj holky...potrebuji radu. Strasne dlouho se uz pokousim o mimco. Dnes me od rana boli podbrisek i pri chuzi otresy. Ted jsem v praci dostala nahnedly vytok a letela koupit test, pze ms mam mit az za 13 dni a vcera mi skoncila ovulace. Kamaradka mi tvrdi ze tyto testy od zn mamatest jsou obcas falesne...co myslite? :/
ale vypadá to, že tam je🙂 držím pěsti🙂

@kolibricek36 ja mam termin Ms zitra tak uvidim no moc tomu neverim ze by me to vyslo...