Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lucis77 ano!
Děkuju 😉😃
Děkuju 🙂 😃
Holky jsem asi 9dpo,test bilej,je to jeste brzo? dr rekl,ze to mam hlidat,kvuli tomu min.mikropotratu,a ze hned jak bude carka mam prijit a neco mi nasadi....ms bych mela dostat v nedeli.
@ms.neomagic To je ještě brzy...zkusila bych za 2 dny znovu. Držím palce 😉
@ms.neomagic myslím, že máš ještě čas , asi bych to zkusila za dva dny. Nekomu se test ukáže třeba i 12DPO a někomu i déle. Držím moc palce 🙂
@ms.neomagic Dnes je opravdu brzy. Mě ukázal pidi ducha 2 dny před MS.
@ms.neomagic me ukazal ducha az 12dpo jeste mas urcite cas🙂 drzim palce
Dekuju holky..bojim se,aby to zase nedopadlo zle..
@ms.neomagic ja jsem mela 9dpo snehobilo a 10dpo ducha. Vydrz jeste! 😉
@debie_p to je krasa,gratulujuuuu 😉
Děkuju holky, snad kontrola bude OK a dál vše v pohodě. Myslím na vás, aby to co nejdřív taky vyšlo😘
Kouknu se na krabičku, koupila jsem v lékárně balení, kde bylo 6 ovulačních a 3 těhotenské 🙂 doma mi zbylo ještě tak 13 ovulačních testů, kdyby někdo chtěl 🙂
Tak se nezdarilo😞Dostala jsem o tyden a pul pozdeji mesicky. Ale hodnota v krvi byla nahrane... Ale na ultrazvuku nic. Kdy jste se zacli znovu snazit? Po sestinedeli? Hned?

Ahoj potřebuju prosím poradit teď ráno jsem si dělala test a je tam i druhá čárka slabě,myslite že jsem těhotná?