Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Děkuji holky zkusím jiné byl by to zázrak čeká nás poslední pokus na IVF a toto by bylo přirozeně.No uvidíme
@martaskvorova ja sem 7-8tyden a ma 1cm,ale srdicko bije.velikost bych teda neresila 🙂 zalezi i na delce cyklu.a srdicko se rozbusi
@markiiska Jsem po KET, takže přesně vím, že jsem v tuhle chvíli 6+2, zdá se mi velikost 0,1cm prostě málo :-/
@martaskvorova tak ano je to malo ale treba verit
@martaskvorova ahá, nevim co sem četla, ale myslela sem, že přes 1cm má...tak to ano to je asi nějak málo...snad povyroste
@markiiska Doktorka to brala v pohode, ze je to v poradku. Pry by melo mit pristi tyden uz srdicko... tak budi doufat...
@martaskvorova tak pokud to řekla doktorka, tak bych byla v klidu 🙂
@laura1972 tak to sme blizko seba teda super tak nech všetko dobre prebieha a kedy mas kontrolu?
@laura1972 aha vidim za 14 dni
Juuu tak jde vse tak jak má. 😊 takže ať ti tech 14 dni uteče a ať už je to srdicko ☺jdu mrknout na blog
Holky,jak se Teda počítají ty tt těhotenství, Já myslela od poslední MS.

Mě tedy v úterý taky vyšel podobný duch jako @petapal na stejném typu testu. Ale zrovna jsem četla dickusi, kde holky měly pozitivní test a přesto těhotné nebyly, takže mě to zase uzemnilo. Zítra ráno si udělám nový test a zkusím jiného výrobce.