icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
jluciy
30. srp 2016

@ssaskiaa já ten měsíc moc nevím, ale podle bolesti byla už cca 11-12dc, a test byl první pozitivní 22dc 😉

laura1972
30. srp 2016

Já tady taky sleduji a vždycky mám radost když se tady někomu zadari 🙂

ssaskiaa
30. srp 2016

Ahoj holky 🤗
Chtěla jsem se zeptat, jestli se některé z vás podařilo otěhotnět, když jste po sexu neležely s nohama nahoře, nedělali prstíkovou metodu, normálně jste spermie nechaly vytéct, a šli jste třeba do vany? Dekuju

jluciy
30. srp 2016

@ssaskiaa já tohle nedělala a šlo to u se zakloněnou dělohou 😉

ssaskiaa
30. srp 2016

@jluciy já právě to taky nepraktikuju, mám hodně kamarádek, co hodně všemu pomáhali a pak potratily😒 Doktor řekl, že se tam natlačily i spermie, který by třeba samy neprošli. 😒 Ale nejsem gynekolog, jen se spíš ptám na radu. 😊😘 děkuju jsi hodná.

jluciy
30. srp 2016

@ssaskiaa pokud tam mají dorazit, tak dorazí 😉 jak by pak otěhotněly ty co někde ulítly - v baru určitě nohy nezvedaly 😀😀😀

ssaskiaa
30. srp 2016

@jluciy tak to je pěkně napsané 😂 A pravdivé 😂😂😂 tím se budu řídit 😂

ssaskiaa
30. srp 2016

@jluciy ne tím zvedáním nohou na baru...😂😂😂

crazys
30. srp 2016

@ssaskiaa já teda ležela co nejdéle a myslím, že mi pomohl nejvíc kontryhel. Mame ho hafo na zahradě, tak mam nasuseno 😊

sarivojvodova
30. srp 2016

Holky mimco už mám, ale tam byly dálnice v den ms která nesorazila. Tady něco vidím a ještě mám jeden kde je duch. Co myslíte?

monishkam
31. srp 2016

@sarivojvodova a test s duchem je taky tento fialovej? Jinak tady mi to neprijde jako duch tehotenskej ☹

laura1972
31. srp 2016

@sarivojvodova zkus jiný test, pokud máš. Včera tady ukazovali mamatesty 3 měsíce staré a měli tam skoro dálnice a nakonec tehu nebyly. Psali tady jak ukazují falešně. Zkus jinou značku, co ti ukáže, at pak nejsi zbytečně zklamaná.

rickym
31. srp 2016

@ssaskiaa Já šla normál po sexu na wc a stejně to šlo..takže nohy asi zvedat netřeba 🙂

straznovska
31. srp 2016

Tak ted sem si udelala test od jine znacky a potvrdil tvrzeni mamatestu II

jarmulka
31. srp 2016

@straznovska foto 🙂

straznovska
31. srp 2016

Tak dnesni testovani ....nebylo z ranni moci

straznovska
31. srp 2016

@jarmulka foto poslano

maky91
31. srp 2016

@katgatoo a jaké jsi to měla testy?

jarmulka
31. srp 2016

@straznovska to je taková nádhera!!!!! Hrozně moc gratuluji!!!! Tohle mě vždy dojme a nikdy neomrzí....

laura1972
31. srp 2016

@straznovska no tak to je nádhera !!!! velká gratulace 🙂 🙂

sarivojvodova
31. srp 2016

@laura1972 Tak vyšli další svá duchové od jiné značky ale figurální nevyšel jen papírky takže asi znova mimodelozni :(

laura1972
31. srp 2016

Můžeš dát foto? To bude dobré , to nebude mimoděložní😉

straznovska
31. srp 2016

Vsem dekuji

06lienocka
31. srp 2016

@straznovska gratulujem

petapal
31. srp 2016

Holky dnes druhy den spozdeni myslíte,že kdybych šla dnes na krev už něco zjistí Jj ak testy negativní a jen malinko spinim

laura1972
31. srp 2016

@petapal a co test? Zkouselas?? 🙂

petapal
31. srp 2016

@laura1972 právě ,že na testu nic😭

misula29
31. srp 2016

@sarivojvodova já teda nic nevidím ani na tom mamatestu,ale u mimo jsem měla normálně pozitivní test tak nevím proč se tím strašíš

sarivojvodova
31. srp 2016

@misula29 Ja to pravé takhle měla při prvním mimodeloznim a pak to prasklo a ja malém vykrvacela protože mi nikdo nevěřil ze jsem tehu ni hcg nerostlo víš.

misula29
31. srp 2016

@sarivojvodova aha, já měla mimo dvakrát a testy vždy normálně pozitivní . Tak bych si skočila na krev a viděla bys podle hodnoty hcg .Jak dlouho meškáš?