Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

tyhle na fotu jsou dr max a pa jsem dělala ještě gs mamatesty, ty byly taky stejní duchové jako na tom posledním, ale potom asi do hodiny vybledly takže ty jsem nefotila a vždy dělám právě jeden mamatest a další maxe. no a ted večer ten clearblue 🙂 pořád se chodím na to + dívat a pořád tam takhle krásně vykukuje.
Jsem nějaká smutná dneska a nevím proč 😡
@tornadolu to chce klid 🙂 já už mám dvě kamarádky těhotné a já furt nic taky už mi to bylo líto furt jsem lezla do nějakých for a diskusí a tam všude testy, dvě čárky já už bych to taky chtěla ukázat :-/ a to mě rozhazuje ještě víc. Takže už se hlídám a nikam moc nelezu a mám klid 😀
Holky, nakonec jsem nevydržela a koupila Clearblue Digital a je tam +1-2, ale na na Maxovi i mamatestu jen duchové...myslíte že se CB může milit? Za jak dlouho jste se objednávali na gyndu?
@lubean tez jsem mela duchy a ma digi + 1-2...nakonec to odeslo..dr mi rekl ze mi to mohlo byt uz jasny,kdyz jsem tyden meskala a na testech jen duchove,ze je neco spatne...tak se prosim opatruj a kdybys jakkoliv zacala spinit tak hned utikej k dr a nenech se odbyt jako ja.
@ms.neomagic hmmmm, tak teď jsi mi trochu nahnala strach... no já bohužel nevím, kdy jsem to měla dostat, nebylo to úplně plánovaný, takže jsem nepočítala. Uvidíme, snad to bude sílit... 😎
@lubean strach nemej..to jsem vubec nechtela..jen bud opatrna kdyby nahodou..
@ms.neomagic tak teď si vyděsila i mě. Ale je pravda že u předchozích těhotenství jsem měla duchy sotva viditelné. Teď tu čárku vidím i po tmě a co je důležité je čím dál silnější. Takže tentokrát to snad už vyjde bez obtíži. Ale strach mám nehorázné teda
Ahojky holky...prosim vás o názor...radu. ..jeden test mi vyšel slabe pozitivni a na druhém už nic nevidim😕beru utrogestan na udržení...a stacyl a nejake vitaminy ...

@miky00 a ty obyč. jsou jaké značky?