Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Test NEGA...přepsal mi to mobil
@ssaskiaa a ty uz mam za sebou blbou zkusenost,nebo proc tak stresujes?
@ssaskiaa vydrž ještě, osobně já měla teď v červenci mimoděložní, a také mě v noci probudila ukrutná bolest v břiše, asi pul hodiny, nemohla jsem se hybat. Pak v pohodě do práce, a za dva dny nafouklé břicho, pocit zaražených prdů, za tři dny od bolest jsem nemohla chodit, ale dalo se. Jinak jsem vůůůůbec nekrávela. Ale nestresuj, opravdu jen zmiňuji. Vyčkej..🙂
@svobodka86 Vymyslim 😀 Pak dam vedet... Ale letadlo s bannerem CAUES TATINKU to nebude 😀
@lucienelka nemam, jen jsem asi uz blbec 🙂 ☹
@ssaskiaa no mi ani moc nic jiného nezbývá. mě to vzalo hodně, ale vzhledem k tomu, že je tam něco divně už od samého počátku, tak prostě se to snažím brát z té lepší stránky. Že bych totiž asi celou dobu těhu nebyla v klidu a pořád bych byla ve stresu z toho, co když je tam doopravdy něco špatně, co když se na to nepřijde včas, co když o to miminko přijdu mnohem později, kdy už to nebudu schopná ustát........ prostě tím, jak divně to začalo, tak by se to asi se mnou vezlo.... prostě uvidím v pondělí, ale vnitřně jsem smířená s oběma možnostmi. Ale je jasný, že si to ještě pěkně obrečím...
@kstablova to mas pravdu, je potreba to brat i z te druhe stranky. Ja porad u sebe doufam, ze to byla zaha, kdyz to bylo v horni casti bricha a stavy sly do krku u toho.. Kazdopadne at se ba utz ukaze cokoliv, z te horsi varianty bych byla velmi zklamana ale zase bych ýa rada ze ae na to prislo takhle brzo. Mas pravdu, 🙂
@ssaskiaa urcite bude vse v poradku 😉 testy ti sili krasne 🙂 nemysli na nic spatneho 😉
@lenulinka10 dekuju ! 🙂 testy sily i clear blue ukazal jak mel 🙂
@katuskad1 noo, snazim se setrit, ale s moji praci to moc nejde, takze doufam ze budu moct co nejdriv na PN 🙂 ja testovala az po terminu MS, ale pro me to nebylo tezky, to bylo 10dpo, ale merila jsem si BT a sla nahoru, tak jsem tak nejak tajne doufala 🙂 a musim zacit myslet pozitivne, testiky jsou krasny, tak budu doufat 🙂)
@ssaskiaa vzdyt ti testy krasne sili, neboj se vse bude v poradku uvidis. Ted na UTZ stejne nic neuvidi,max te bude plasit, pockej jeste. Ja mam za sebou bohuzel 3xspatnou zkusenost,ted jsem tehotna po 4, miminko jeste nemame a na prvni kontrolu jdu zitra, to budu 7+5tt. Chci te jen namotivovat,ze se to da vydrzet 🙂.
@lucienelka holky jste zlaty dekuju !! :-* posilam srdicko 🙂 a hodne stesti, dej vedet jak to dopadlo. Verim ze jinak to nebude ani :-*

Holky měla jste některá delší cyklus po gynexu nebo pití kontryhelu? Mám 2 dny zpoždění, test s citl.25 (jiný doma nebyl) mega, dnes 14dpo....včera absolutní mini špinění, dneska zatím nic....jsem zmatená...