icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
katiex
19. říj 2016

Holky měla jste některá delší cyklus po gynexu nebo pití kontryhelu? Mám 2 dny zpoždění, test s citl.25 (jiný doma nebyl) mega, dnes 14dpo....včera absolutní mini špinění, dneska zatím nic....jsem zmatená...

katiex
19. říj 2016

Test NEGA...přepsal mi to mobil

lucienelka
19. říj 2016

@ssaskiaa a ty uz mam za sebou blbou zkusenost,nebo proc tak stresujes?

katuskad1
19. říj 2016

@ssaskiaa vydrž ještě, osobně já měla teď v červenci mimoděložní, a také mě v noci probudila ukrutná bolest v břiše, asi pul hodiny, nemohla jsem se hybat. Pak v pohodě do práce, a za dva dny nafouklé břicho, pocit zaražených prdů, za tři dny od bolest jsem nemohla chodit, ale dalo se. Jinak jsem vůůůůbec nekrávela. Ale nestresuj, opravdu jen zmiňuji. Vyčkej..🙂

pet_8
19. říj 2016

@svobodka86 Vymyslim 😀 Pak dam vedet... Ale letadlo s bannerem CAUES TATINKU to nebude 😀

kstablova
19. říj 2016

@ssaskiaa nebude strašit. Asi musí vyslovit, že tam i tato možnost je, jen pro pořádek, ale podle mě řekne, že zopakujete UTZ za týden, kdyby tam opravdu nebylo nic vidět.

ssaskiaa
19. říj 2016

@lucienelka nemam, jen jsem asi uz blbec 🙂 ☹

ssaskiaa
19. říj 2016

@kstablova dekuju dekuju :-* a tobe hodne stesti a drzim palce, aby ti vse dobre dopadlo 🙂

ssaskiaa
19. říj 2016

@katuskad1 noo to mi moc nepomohlo 😀 teda, tak snad to bude jine :-/ ale jen si rikam, jestli kdyz to byla paliva bolest jakoby pod trojuhelnikem, jestli to nebyla zaha.. Kdyz se mi vracely stavy nahoru :-/ no, doufam, ze opravdu jen plasim 🙂

kstablova
19. říj 2016

@ssaskiaa děkuji moc. Když ne teď, tak dopadne příště 😎 😎 😎

ssaskiaa
19. říj 2016

@katuskad1 a testy normal silily jak meli? 🙂

ssaskiaa
19. říj 2016

@kstablova beres to s rezervou koukam 🙂 ja doma miminko jeste nemam, a prejeme si ho 🙂 tak mozna se moc i upinam ☹

kstablova
19. říj 2016

@ssaskiaa no mi ani moc nic jiného nezbývá. mě to vzalo hodně, ale vzhledem k tomu, že je tam něco divně už od samého počátku, tak prostě se to snažím brát z té lepší stránky. Že bych totiž asi celou dobu těhu nebyla v klidu a pořád bych byla ve stresu z toho, co když je tam doopravdy něco špatně, co když se na to nepřijde včas, co když o to miminko přijdu mnohem později, kdy už to nebudu schopná ustát........ prostě tím, jak divně to začalo, tak by se to asi se mnou vezlo.... prostě uvidím v pondělí, ale vnitřně jsem smířená s oběma možnostmi. Ale je jasný, že si to ještě pěkně obrečím...

ssaskiaa
19. říj 2016

@kstablova to mas pravdu, je potreba to brat i z te druhe stranky. Ja porad u sebe doufam, ze to byla zaha, kdyz to bylo v horni casti bricha a stavy sly do krku u toho.. Kazdopadne at se ba utz ukaze cokoliv, z te horsi varianty bych byla velmi zklamana ale zase bych ýa rada ze ae na to prislo takhle brzo. Mas pravdu, 🙂

katuskad1
19. říj 2016

@ssaskiaa mě Dr. Max skoro nesílil...a ClearBlue digital jsem po tydnu a něco měla stále 1-2 tt. Takže u Tebe to vypadá nadějně. 🙂

ssaskiaa
19. říj 2016

@katuskad1 ja to zvladnu 🙂 porad rikam, ze ten mrnous je to nejlepsi a nejsilnejsi z nas 😀 a tak se takova silna jednotka musi ukazat 😀 jinak dostane na holou 😀

lenulinka10
19. říj 2016

@ssaskiaa urcite bude vse v poradku 😉 testy ti sili krasne 🙂 nemysli na nic spatneho 😉

katuskad1
19. říj 2016

@ssaskiaa Určitě, budu držel palušky 🙂 a který den DPO si měla pozitivní TT, jestli se mohu zeptat? 🙂

ka6ka
19. říj 2016

@katiex Ahoj, já jsem měla minulý měsíc vyjímečně 35 dní. Normálně mám 29-30. Takže si myslím, že za to asi mohl gynex a kontryhel dohromady. Teď to bylo 2 cyklus, co jsem to brala a asi se mi již zadařilo! Držím pěsti! 😉

ssaskiaa
19. říj 2016

@lenulinka10 dekuju ! 🙂 testy sily i clear blue ukazal jak mel 🙂

ssaskiaa
19. říj 2016

@katuskad1 noo, ja mela jen 8 dni lut. Fazi.. 10dpo byl pozitivni 🙂 posledni MS 9.9, cyklus 30 dni, 33 DC jsem zkusila test a byl pozitivni 🙂

katuskad1
19. říj 2016

@ssaskiaa aha☺hlavně se šetři a věřimam, že toho 3.11.bude VŠE v naprostém pořádku. Já mela poslední MS 29.9.,ovu 10.10.a nevím kdy dělat tt. Dnes jsem 9DPO, vím, že nejlepší čekat jestli přijde MS,ale jsem nedockavec.

ssaskiaa
19. říj 2016

@katuskad1 noo, snazim se setrit, ale s moji praci to moc nejde, takze doufam ze budu moct co nejdriv na PN 🙂 ja testovala az po terminu MS, ale pro me to nebylo tezky, to bylo 10dpo, ale merila jsem si BT a sla nahoru, tak jsem tak nejak tajne doufala 🙂 a musim zacit myslet pozitivne, testiky jsou krasny, tak budu doufat 🙂)

lucienelka
19. říj 2016

@ssaskiaa vzdyt ti testy krasne sili, neboj se vse bude v poradku uvidis. Ted na UTZ stejne nic neuvidi,max te bude plasit, pockej jeste. Ja mam za sebou bohuzel 3xspatnou zkusenost,ted jsem tehotna po 4, miminko jeste nemame a na prvni kontrolu jdu zitra, to budu 7+5tt. Chci te jen namotivovat,ze se to da vydrzet 🙂.

ssaskiaa
19. říj 2016

@lucienelka holky jste zlaty dekuju !! :-* posilam srdicko 🙂 a hodne stesti, dej vedet jak to dopadlo. Verim ze jinak to nebude ani :-*

luj89
19. říj 2016

Ahoj holky, přidávám test z dnešního rána (12 DPO = den očekávané MS). Tohle je po 5 minutách od testování. Je tam, že? 🙂 Mám strach, že se něco pokazí a já to dostanu... Taky jste se toho bály nebo tomu stále nemohly uvěřit?

europa00
19. říj 2016

@ssaskiaa ahoj určit nemůže...mimoděl jde strašně šptně dohledat v tom vejcovodu potřebuje fakt dobrej ultra a dobrý oko..ale určitě né tak malý plod...neplaš, zatím nemáš důvod...normálně jde těhu kolem 5 týdne...hcg by jim tky napovědlo..mělo by nižší hodnoty

dashenka1
19. říj 2016

@luj89 vypada to slibnee 😉 pockej 3dny at jsou duveryhodne //...drziiim.pesti! Doufam ze na tom budu za par dni stejne

ssaskiaa
19. říj 2016

@europa00 dekuju za rady, zacinam myslet pozotivne. Holky mi moc pomohly 🙂

luj89
19. říj 2016

@dashenka1 Určitě budeš! Přidej pak fotku. V pátek ráno zkusím digitální Clearblue test s indikátorem početí ;)