Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ssaskiaa ahojky ja mela v 6+2tt videt tohle 🙂 Brouček byl malinky jako boruvka 🙂 a srdicko nam krasne blikalo 💕😍👶
@lenulinka10 jezisku to je uzasny! Az se ni z toho chce brecet 🙂 krasne ! 🙂 hlavne zdravicko a stesticko :-*
@ssaskiaa Dekuji moc 🙂 ted jdu na kontrolu az 7.11 a to uz budu 10+3. Tak se nemohu dockat az uvidim milacka,jak nam povyrostl 😍👶samozdrejme take preji mooc stesticka a zdravicka 😉
Ahojky holky,mám dotaz za kamarádku.minulý měsíc potratila 17.9 začala hodně krvácet,tak asi ten zárodek odešel týden po tom?nebo nevím,ale dnes si dělala další testík a takto dopadl.tak by jsme se chtěly zeptat zda to může být zbytkové HCG anebo spíše nové těhotenství.já si myslím,že by to mohlo být nové těhotenství,že kdyby to bylo zbytkové HCG,tak by nebyla tak silná čárka?co myslíte? 🙂 děkuji
@lenulinka10 jé, na můj svátek, tak to nemůže dopadnout jinak, než dobře! 🙂 tak se těším na tvé zprávy. Bude to pěkné vidět jak povyrostl 🙂
Holky ať to všem dobře dopadne 💕💕🍀Já uz jsem to dostala. 😣mam zkazenou náladu, po MS zajdu na krev, ať se neopakuje to co v červenci a půjdeme zase s přítelem na to. To se mi,ale bude taaaaahnout ten měsíc 😣😣😣
@ssaskiaa dekuji moc. Musi vse dopadnout dobre 🙂 urcite dam vedet 😉
@lenulinka10 Moc krásná fotečka, tak ať všechno dobře dopadne a prďolka ať krásně roste 🙂
@dark666lady Děkuji moooc 😚
@kikkulina Je to ale stejný typ testu co se prodává i pod mamatesty.. u me tento měsíc taky falešný duch..
@brambora28 me to udělal předminulý cyklus i clear blue a těm většinou každý fandí!!!!
@juliemichal Myslím,že je to nové těhotenství -když potratila tak určitě hcg šlo dolu a nemohlo tam zustat ještě měsic po.ja jsem samovolně potratila-krvacela jsem na vyčištěni jsem nebyla.a hned mesic po tom znovu pozitivni tehu test a ted nám v postylce spinka krásný zdravý chlapeček 🙂

@petapal *půl na půl