icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ivushka91
26. říj 2016

@petapal *půl na půl

nael1612
27. říj 2016

Holky myslite si ze je dostatecne silna,podle MS bych mela byt 4+3,k doktorovi az ctvrteho. Kdy byla vase carka stejne silna jako kontrolni. Gratuluji tehulkam!!!!

nael1612
27. říj 2016

@ssaskiaa moc moc gratuluji,je to radost pohledet😊😘

lenulinka10
27. říj 2016

@ssaskiaa ahojky ja mela v 6+2tt videt tohle 🙂 Brouček byl malinky jako boruvka 🙂 a srdicko nam krasne blikalo 💕😍👶

ssaskiaa
27. říj 2016

@lenulinka10 jezisku to je uzasny! Az se ni z toho chce brecet 🙂 krasne ! 🙂 hlavne zdravicko a stesticko :-*

ssaskiaa
27. říj 2016

@nael1612 jee dekuju jste uzasne 🙂))

lenulinka10
27. říj 2016

@ssaskiaa Dekuji moc 🙂 ted jdu na kontrolu az 7.11 a to uz budu 10+3. Tak se nemohu dockat az uvidim milacka,jak nam povyrostl 😍👶samozdrejme take preji mooc stesticka a zdravicka 😉

juliemichal
27. říj 2016

Ahojky holky,mám dotaz za kamarádku.minulý měsíc potratila 17.9 začala hodně krvácet,tak asi ten zárodek odešel týden po tom?nebo nevím,ale dnes si dělala další testík a takto dopadl.tak by jsme se chtěly zeptat zda to může být zbytkové HCG anebo spíše nové těhotenství.já si myslím,že by to mohlo být nové těhotenství,že kdyby to bylo zbytkové HCG,tak by nebyla tak silná čárka?co myslíte? 🙂 děkuji

caboja
27. říj 2016

předchozí testy trochu vybledly časem, stává se to? myslela jsem, že budou třeba na památku, ale čárky na nich už nejsou tak zřetelné jako při udělání. Nicméně ta dnešní je vidět pěkně (ikdyž ne tak silná jako u @nael1612 ) tak jdu volat doktorce a uvidíme 🙂

ssaskiaa
27. říj 2016

@lenulinka10 jé, na můj svátek, tak to nemůže dopadnout jinak, než dobře! 🙂 tak se těším na tvé zprávy. Bude to pěkné vidět jak povyrostl 🙂

katuskad1
27. říj 2016

Holky ať to všem dobře dopadne 💕💕🍀Já uz jsem to dostala. 😣mam zkazenou náladu, po MS zajdu na krev, ať se neopakuje to co v červenci a půjdeme zase s přítelem na to. To se mi,ale bude taaaaahnout ten měsíc 😣😣😣

lenulinka10
27. říj 2016

@ssaskiaa dekuji moc. Musi vse dopadnout dobre 🙂 urcite dam vedet 😉

dark666lady
27. říj 2016

@lenulinka10 Moc krásná fotečka, tak ať všechno dobře dopadne a prďolka ať krásně roste 🙂

lenulinka10
27. říj 2016

@dark666lady Děkuji moooc 😚

ivushka91
28. říj 2016

Tak poslelušně hlásím že zase nic. Test negativní, 40 DC a mrcha nikde. Asi to vidím zas na vyvolávačku ☹

ywushka
28. říj 2016

@ivushka91 no mě se toto stalo už dvakrát,ze mi mamatest ukázal čárku

kikkulina
28. říj 2016

Vidite tam nekdo neco,nebo uz blouznim..?

hanulka90
28. říj 2016

@kikkulina já nic nevidím bohužel

leymea
28. říj 2016

@kikkulina vidim, ale mamatestum bych neverila, plno holek melo falesny duchy. Drzim palce 😉

kikkulina
28. říj 2016

@leymea je to nejaky test VitalX z Teta drogerie..tak uvidíme..dekuji

brambora28
28. říj 2016

@kikkulina Je to ale stejný typ testu co se prodává i pod mamatesty.. u me tento měsíc taky falešný duch..

ywushka
28. říj 2016

@kikkulina mamatesty hazou často falešné duchy ....musí ob den zesílit

ywushka
28. říj 2016

@brambora28 me to udělal předminulý cyklus i clear blue a těm většinou každý fandí!!!!

hanulka90
28. říj 2016

@ywushka a neměla jsi biochemické těhu?

bzukk
28. říj 2016

@kikkulina mám také takový. U mě asi bohužel falešný

ywushka
28. říj 2016

@hanulka90 je to možné ty testy byly pozitivní 4 dny po sobě a pak se zpožděním jsem začala víc krvácet a pak ni dali na další cyklus gynprodil

hanulka90
28. říj 2016

@ywushka nejspíš tedy odešlo s ms. Neboj se ono se to povede. Já už mám 5 pokus. A zatím dobrý. Tentokrát jsem se vykašlala na testování a vypla jsem a ono ejhle.

nael1612
28. říj 2016

Holky pridavam fotku,treba nekomu pomuze😊Ja taky hledala... k lekari jdu ctvrteho,tak mi drzte palce. Spise si je drzme navzajem.

ssaskiaa
28. říj 2016

@nael1612 no krásné 🙂 tak ať je vše v pořádku 🙂

iviiii
28. říj 2016

@juliemichal Myslím,že je to nové těhotenství -když potratila tak určitě hcg šlo dolu a nemohlo tam zustat ještě měsic po.ja jsem samovolně potratila-krvacela jsem na vyčištěni jsem nebyla.a hned mesic po tom znovu pozitivni tehu test a ted nám v postylce spinka krásný zdravý chlapeček 🙂