icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kstablova
31. říj 2016

Třeba můj tehdejší doktor (teď vede tu kliniku kam chodim) mi říkal, že díky HA nemají ženské vyčerpané vaječníky a mají dostatek vajíček protože při braní HA se vajíčka neuvolňují. Někdy po vysazení déle trvá než se vaječníky spojí s hypofizou a začne cyklus jak má být. Ale HA jako důvod neplodnosti prý je mytus. To je docela zajímavé ne?

bredda
31. říj 2016

@kstablova taky mám dvě kamarádky co otěhotněly hned. Snad na první šťouchnutí 😀 tak nějak jsem si naivně malovala, že u mě to bude stejně 😀 Snažíme se teprve dva měsíce, ale já jsem hrozně nedočkavá 😀 😀

bredda
31. říj 2016

@simi1510 ☹ no jo každá jsme holt jiná ....

kstablova
31. říj 2016

@bredda neboj to půjde. Vydrž 🙂

bredda
31. říj 2016

@kstablova to co jsi psala je zajímavé. Já myslela, že vajíčka se normálně uvolňují a proto je ms 😲 jak tak koukám jsem celý život žila v omylu 😀 😀 😀

kstablova
31. říj 2016

@bredda prý je to nějak hormonální simulovane, ale k ovulaci právě nedochází. Takže se prý tolik nevycerpaji.

alicie_k
31. říj 2016

@kstablova Toto je celkem častý mýtus, vajíčka se mohou uvolnit i přes HA a zásoba prostě klesá tak či tak. Důkaz ovulace při braní HA jsem několikrát viděla na ultrazvuku a teď otěhotněla moje kamarádka přes HA. Zapomněla si vzít jednu tabletku 😉

marunka84
31. říj 2016
Uživatel marunka84 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marunka84.

já bych to viděla celkem jasně, jako že těhotná jsi. Ale z vlastní zkušenosti bych si udělala ještě další - třeba obyčejný Dr. Max. Já také testovala vícekrát - pořád jsem nechtěla uvěřit 😎

bredda
31. říj 2016

@alicie_k jedna zapomenutá tabletka jo? To má ale někdo štěstí 😀

alicie_k
31. říj 2016

@bredda Jojo a zjistila to až po 2 měsících 🙂

petapal
31. říj 2016

@bsvet krásně miminecko

tornadolu
31. říj 2016

@lucinka58 tak třeba to je zavrtáváni Mimi 😉

lucinka58
31. říj 2016

@tornadolu Taky doufám 🙂 Jen jsem to u prvního syna nezažila. Teda krvácela jsem - ale asi až v 10tt a malej se držel. To jsou ty moje potraty - už fakt začínám zoufat a závidět těm, kteří mají na testu // a prostě "jsou těhotný" 🙂

miky00
31. říj 2016

@ssaskiaa ahojky, tak já byla dnes na kontrole, a jak dr předpokálad, dvojče zaniklo a druhé miminko je zdravé, už bylo vidět i srdíčko 🙂 Jsem podle utz 7+4tt a podle ms nějakých 8+2tt, takže jsem spokojená, jak to dnes dopadlo 🙂 A jak jsi na tom ty? 🙂

tornadolu
31. říj 2016

@lucinka58 drží palecky ka kdyz splnim tak Mimi nee

lucinka58
1. lis 2016

Holky tak dnes jsem zkusila i digitální test. První fotka dnes, druha minuly čtvrtek. Digitální to napsal správně (jsem 2 týdny a den po ovulaci), ale ta čárka na normálním me přijde hodně slabá.... Jeste dneska uvidím co mi řeknou o hladině HCG.

kstablova
1. lis 2016

@alicie_k jo moje šéfka zjistila, že je těhotná až na začátku čtvrtého měsíce. Měla normálně MS a lítala po doktorech, že se necítí ve své kůži. Na gyndu šla až jako poslední možnost, jestli nemá gynekologický problém a tam jí řekli, že je těhotná... vůbec s tím nepočítala a myslela si, že ani neměla kde otěhotnět...

lucinka58
1. lis 2016

Holky, tak jsem si volala na výsledky HCG. Dle všeho jsem včera podle kalkulačky byla 4+1 a hodnota byla 228 mIU / ml. Netušíte jestli je to dost nebo málo? Díky moc za odpovědi. Fakt už mám strach.....

zuuzzkkaaa
1. lis 2016

@lucinka58 zadej si to na google hodnota hcg a ono ti to vyjede v tabulce

bzukk
1. lis 2016

Prosím o radu vadný test?

brambora28
1. lis 2016

@bzukk Proč vadný?

zuuzzkkaaa
1. lis 2016

@bzukk proč myslíš že je vadný ?

bzukk
1. lis 2016

@zuuzzkkaaa mamatestům moc nevěřím, vím, že asi dělá falešné dušíky. Ms jsem měla dostat minulý čtvrtek, ale už v pondělí jsem začala špinit, hodně slabě až do pátku. Jenom mě pořád píchá v podbřišku, tak jsem zkusila test. I na lady max si myslim, že tam něco málo vidím.

jesterova
1. lis 2016

@miky00 ahojky tak jak to včera dopadlo? mi jdeme zítra a už se těšíme s taťkou na srdíčko 🙂

salenas
1. lis 2016

@adelaine91 tyhle slabé čárky můžou být celý cyklus, i před menstruací.

brambora28
1. lis 2016

@bzukk Já bohužel nevidím nic ani na jednom. Co se týče těch mamatestů, tak osobně myslím, že nechávají duchy - ale až po zaschnutí, že se ten duch prostě neobjeví do 5 minut, ale třeba za hodinu, dvě, deset.... Na LadyMaxu nevidím nic..

zuuzzkkaaa
1. lis 2016

@bzukk já teda taky nic nevidím :-/

ssaskiaa
1. lis 2016

@miky00 jé, tak to moc gratuluju 🙂 mě to vychátí o týden mldší než ty, takže nevím jak srdíčko, každopádně snad už něco videt bude 🙂 gratuluju moc! 🙂

katerinaf27
1. lis 2016

Holky, tak já testovala i dneska. Bohužel neměli stejný Mamatest Comfort 10, chtěla jsem testovat na stejném podkladu ☹ A vyšla mi taakhle slabounká čárečka ☹ Fakt se jako bojím! Navíc test byl do proudu moči, takže totálně na prd aplikace - podle mě. Ten minulý se hezky rochnil 15sekund ve skleničce 😀 Jsem z toho celá nesvá, teď mě nemine další testování, po druhé pořídím rozhodně Mamatest Comfort 10! A v pátek jsem si plánovala digitální Clearblue, na naše 5ti leté výročí s manželem 🙂 Co myslíte? 😔

ssaskiaa
1. lis 2016

@katerinaf27 a neni to větší citlivost? 🙂 nevěš hlavu!