Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Srdíčko ještě není ale urco bude nestresuji se ...Srdíčko bude tak za dva týdny ja už myslela že bude ale opozdila se mi ovulace ..
@snazimese2015 Taky si myslím, že to vypadá na těhu 🙂
Tak jsem vás tu tak dlouho sledovala a tiše záviděla těm, které měly ducha, až jsem se taky dočkala 🙂 Včera jsem jen tak, kdyby náhodou, zkusila testík, a byl tam!!!! Byl tam duch!!! 🙂 Nemohla jsem tomu uvěřit a do teď tomu možná nevěřím. Jsem šťastná a doufám, že se čárka udrží, abych v pondělí mohla tu krásnou novinku oznámit manželovi na měsíční výročí svatby 🙂 Už vím, proč se mi dělalo občas nevolno z hladu během dne, už vím, proč mi spousta lidí smrdělo potem, už to chápu 😀 Porovnání testu včera a dnes...
@lussinka88 držím pesticky 🙂 myslím, ze sílí hezky 🙂 nech si udělat klidně i test HCG a uvidíš to v číslech 🙂
@lucinka58 diky moc... jak jsem nadopovana hormonama tak mi to fakt nemysli... jinak ve stredu hcg 55,9 a dneska 91,1 prej je to v poradku. Diky za podporu
@lussinka88 tak to vypadá, ze se skoro zdvojnásobilo, takze určitě super 🙂 drz se a moc preju úspěch 🙂
Ahojky. Mužů se Prosím přidat s foteckou?Kojím 18 m dcerku. Ms už mám celkem pravidelnou(cca 28-29den)
Dnes jsem 31dc.v utery a str. Jsem si dělala test a první vyšel úplně neg. Ve středu s takovým jen stineckem. .oka sotva viditelnym. .a dnes v poledne jsem si dělala ten třetí. .spodní.... Čárka slabší se začala dělat jakoby od kraje toho testu. .
@wildcat87 Ahojky. .jak to dopadlo?dělala Jsi si test?koukám t že máš podobný testik jako já😉
Dopadlo to tak ze vlastne porad nevim..MS ma zpozdeni 9 dni..ten 7 den.je.ten test a pak teplota kesla na 36.6...dnes opet stoupla na 36.9..... testy zatim negativni...nic mi.neni..zadne bolesti ani na prichazejici MS ani na případné TĚHU.... no nezbyva mi jen čekat... ale včera jsem si myslela že už to dostanu i jsem sla na WC s tim ze mam vlhko jenze prd... nikde nic...spis jakoby vytok podobny pred ovu...vodbaty bez zapachu...leda me napadlo jestli treba nemohlo tento mesic jit o anovulacni cyklus... ja fakt uz nevim...volala jsem dr...tam mi rekli ze na test pokud slo ted o zahnizdeni je stejne brzo... tohle cekani me fakt ubiji.... bud at.uz.jsou // a nebo at uz to klidne dostanu.ale at se uz neco deje a co ty? Ty jsi na tom jak?
@snezenka123 js bych řekla že se něco rýsuje ....ale ještě bych pockala a udělala další test az v pondělí 😉
@snezenka123 jsem te.nejak blbe označila...pardon...mam novy mobil a jeste.jsme si nejak spolu nepadli do oka 🙂... jinak ja uz ani nevim jestli opravdu na tom mem testu neco je nebo ne
@wildcat87 no já právě taky nevím..tím že kojím dcerku, tak co se týká příznaků prsou nemůžu mluvit 😕 pobilívali mě vaječníky tak dva dny zpátky, občas někde píchne..ale jinak mi ms taky už mešká, ale zatím tak cca ty dva dny..zkusím udělat test z ranní moči zítra a nebo v neděli, pokud to do té doby nedostanu..
@beybysz děkuji..taky si říkám, že stejně nic jiného nezbyde, než čekat. jen mi přišlo divné, že ten test se začal jakoby zbarvovat víc od kraje toho testu..jakoby ze strany..no uvidíme, zkusím testnout z ranní moči asi v neděli..jestli to bude už víc vidět 🙂
@snezenka123 já zkusím až v PO... dnes se do.lékárny stejně nedostanu a treba pres víkend MS dorazí.... mě by jen zajimalo.jestli treba anovulacni cyklus muze zpusobit i takto zpozdeni MS a nebo jen treba o par dni...nevis nahodou?
Holky, mám spíš trochu jinou otázku, na kterou by mě zajímala odpověď nebo názor někoho druhého. Těhotenství mám již potvrzené, jsem ted cca 6. týden. Zjistila jsem, že děložní čípek mám extrémně dole, ani ne na půl prstu si na něj došáhnu. Tak se chci zeptat zda to některá, co ste třeba taky kolem toho 6 týdne máte a jeslti to je v pořádku .
@wildcat87 to nevím☹ ale zpoždění Ms muže byt cokoliv..já mela u všech děti pozitivní těhu test az několik dni vynechane Ms. .jsou ženy co ovuluji az dyl. ..proto těhu test mají negativní i po vynechane Ms. .uvidíš v pondělí. .co test😉
@snezenka123 no budu sie ale měřit BT...kdyz do PO do rana zustane nehore zkusim testnout znova...kdyz.behem vykendu bude padat nema to asi smysl... ale to čekání to je hrůza... a ty budeš testovat kdy? Jak tak koukam na ty tve testy tak ten posledni(jak jsou na foto společně 3.) vypada dost nadejne..... to u.me to byl fakt stinek....ja uz teda tu moji fotku nemohu dohledat a z mobilu jsem to vymazala...myslim ten papirkovy test ne ten v tom plastu ......

@beybysz gratuluji moc✊ale jeste neni srdicko,nebo ano? To je gestacni vacek?