icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
snezenka123
4. lis 2016

@wildcat87 já nemerim bt. .tobě budu držet palečky😉Já budu testovat bud zítra nebo v neděli z ranní m. Právě že ten poslední byl z dneška v poledne. ..a ta čárka tam trochu jde vidět. .Spis ale z kraje testu. .uvidím. my mimčo ne plánovali, ale pokud to vyjde budu moc šťastna.♡

wildcat87
4. lis 2016

@lussinka88 nic se neboooj....
Určitě sílí tak ja.mají...ja už jednoho prcka mám a bylo to taky tak...jeste mám ty testy schované 🙂

kastanek87
4. lis 2016

@lussinka88 no ahooooooj 🙂 tak je to taaaaaaam 👍 moc moc moc moc ti gratuluji a verim ze tentokrát to vyjde a bude to všechno v pořádku! Moc ti to přeji ❤

lussinka88
4. lis 2016

@kastanek87 mas sz 🙂) mam teda strasnej strach jak to dopadne..., ale tak snad to nejak preckame a v cervenci se kooooooonecne dockame mrnouska

kastanek87
4. lis 2016

@lussinka88 dopadne to tak,ze v lete už budete mit prcouska v náručí ❤😚😚😚

linda1234
4. lis 2016

Držím palečky všem těhulkám 😊😊

snezenka123
4. lis 2016

Zítra zkusím test od dr.maxe. myslíte že ukaže kdyby něco bylo ,lépe než gs mamavit test?

snezenka123
5. lis 2016

@wildcat87 tak jsem testovala ve tři hodiny ráno když jsem byla na WC. Test z dr.maxe a uuuuplne snehobilo☹
ani náznak druhe čárky. ..takže to asi bude pravda, že mamatest muže dělat falešný duchy. ..
a co ty?

wildcat87
5. lis 2016

@snezenka123 ahoj... no tak uvidíš...ja budu testovat v PO rano.... stejne to.nijak.neovlivnim ale teplota se.mi.porad drzi popvysoko tom jednodennim.poklesu vysoko...tak.snad nespadne

snezenka123
5. lis 2016

@wildcat87 držím ti palečky. .já už po tom včerejším duchu byla natesena na mimi a dneska po tom nega testu je mi na nic☹
Co naděláme🙂jdu obejmout ty moje tři zlatíčka co běhají po bytě♡
Pak dej vědět,budu na tebe myslet.

wildcat87
5. lis 2016

Já mám doma také jednoho lumpíka.... no na ty mamatesty slýchám poslední dobou větší negativní ohlas než když býval.... s malým jsem teda také testovala mamatestem 🙂 ted se prave chci kouknut v tech CB... a koupit jinou znacku a ten drahej... nooo ne ze by jsme na tom byli špatně ale jestli budu tehu tak se to dozvim i z tech levnych...sice dyl ae dozvim...preci jen mam prdolku a tech 200 mi je lito....to mu za to raději něco koupim

ywushka
5. lis 2016

@snezenka123 mamatesty ne ukázaly falešné čárečky asi 2x

tesieocu
5. lis 2016

Ahoj holky
mám dotaz dnes jsem si delala test a trochu me to mate , mohla bych vas požádat o nazor ?

hul
5. lis 2016

@tesieocu jasně pozitivní 🙂

beybysz
5. lis 2016

@tesieocu tiše gratuluji 😉pěkně pozitivni ☺

ywushka
5. lis 2016

@tesieocu pozitivní ✊

tesieocu
5. lis 2016

Dekuju holky

bzukk
5. lis 2016

Dnes tohle. Už jsem fakt z toho jelen.

lucinka58
5. lis 2016

@tesieocu krásný 🙂 gratuluju 🙂

lucinka58
5. lis 2016

@bzukk ja tam nic nevidím.... ☹ mělo by byt?

hanulag
5. lis 2016

@bzukk Já ji tam vidím 😉 U nás taky takhle začala a teď se mi tu skoro plazí ten malý hadík 😀 😉

beybysz
5. lis 2016

@bzukk ja tam taky vidím miniaturní ale je viditelná 😉

hanulka90
5. lis 2016

@bzukk ja také vidím malinkou čárku. Jen doufám že to není falešný duch. Zkus za 2 dny znovu jestli sílí

tesieocu
5. lis 2016

@lucinka58 dekuji

bzukk
5. lis 2016

Děkuji vám za odpovědi. Už jsem z toho jelen. Místo ms jsem jen špinila, ale tlak a popichování v podbříšku mám stále, tak už fakt tomu nerozumím. Vím, že test musí obden sílit. Tak snad se té druhé čárky taky dočkám 🙂

asus
5. lis 2016

@bzukk tyhle testy jsou na nic me ukázal vždy falesnaka.kup radej dr maxe ten nikdy neukázal falešné čárky.drzim pesti

bzukk
5. lis 2016

@asus ten mám také. Zítra jej zkusím. Mamatest jsem měla vždy sněhobílý, ale teď jsem o něm nic pěkného neslyšela. Stejně nezbývá nic než jen čekat.

snezenka123
5. lis 2016

@ywushka ..Dík. já se přidávám. ..Protoze ten z Maxe je uuplne negativní. ..

veronikaangel
5. lis 2016

Ahoj holky, už něco přes týden čtu vaše diskuze tady na koníkovi a nedalo mi to, ale chtěla bych poprosit o váš názor, protože já jsem absolutně nezkušená 🙂
Je mi 26 let a s přítelem jsme si tento měsíc už nedávali pozor a nechávali to tomu ,,CO SE MÁ STÁT, SE STANE´´ 🙂
Poslední menstruace byla 4.10.2016 večer a byla slabší a kratší než obvykle asi 5 dní (normálně jí mívám 7 dní). Poté jsme se nepřetržitě a pořád mazlili a přítel to mířil pořád jen do mě, byla to pro mě vzrušující ,,novinka´´ a patřičně jsem si to užívala 🙂
Nicméně, nyní mě trápí to, že MS nepřišla, testy mám negativní, bazální teplotu mám stále nad 37 - ráno (jen ze zvědavosti přes den a večer mezi 37,4 - 37,6), děložní čípek někde až vzadu, tvrdý a s bílým nezapáchajícím výtokem. Prsa mám taková větší a pevnější, trošku citlivé bradavky, průjem (hlavně po ránu) a dnes jsem si dala ráno kávu s mlékem a cukrem a bylo mi po ní hrozně zle od žaludku, tak jsem si udělala ještě jednu po pár hodinách a než jsem jí stihla dopít, šlo to všechno ze mě ven. Chvilku trpím nechutenstvím a chvilku bych si zase něco dala 🙂 A v neposlední řadě jsem hrozně nafouknutá a často jaksi ,,prdím´´ :D (omlouvám se, že to tu takto píšu), občas různé zabolení, zapíchání, zatlačení v podbříšku 🙂
Co si o tom myslíte? 🙂
Na gynekologii jdu v pondělí, ale jsem z toho nervózní 🙂

snezenka123
5. lis 2016

@bzukk carecku vidim. Ale i dle me včerejší zkušenosti je lepší asi ten z dr.maxe. ..ten mi ducha z mama testu ihned vyvratil. ..držím palce