Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj, mám také dotaz. MS se mi v posledním cyklu nějak rozhodila. Většinou ji dostanu cca 7,8,9, trochu se ty dny mění, ale povětšinou takto. Min měsíc až 11, nepochopitelně se mi to posunulo. BT si měřím až od 28, kdy se drží stále na 37, nevím jak předtím, ale to je asi jedno, poslední dva dny mi vylezla na 37,3. Udělala jsem si dnes test a ejhle..myslíte, že je to duch? Děkuju moc.
Jo? Takže můžu začít tiše ejchuchů juchuchů..?..🙂..to bude mít manžel radost..🙂
@zizulka2008 to už u jasný sili 😉
Holky díky moc, radost jste mi udělaly..🙂.
@beybysz 🙂 mam hroznou radost skoro po roce snažení konecne je to tu, tři deti Máme ale jedine tohle nám dalo tolik Prace a čekání :D
@zizulka2008 to ti věřím že mas radost 😉nám se taky postestilo po třičtvrtě roce snažení 😉 tak držím palecky at vše dobře dopadne ✊
@beybysz Děkuji a tobě také ať pěkně roste 🙂
holky mám dotaz za kamarádku, měla dostat MS myslím 27.10., pátek až neděle na testu viditelná čárka, žádný duch, ale nesílila :( dneska ráno test teda nedělala, ale měřila si BT a má ji 36,4. Před tím byla BT 36,8. Myslíte že to odejde s MS? Mělo by ne? Máte někdo zkušenosti s mimoděložním? To by měla BT vysokou, ne? Už jednou měla mimoděložní,ale to teda začala dost krvácet, pak ZT ve 12tt a teď je to teda nejspíš to biochemické ☹ má strach aby to odešlo samo a nebylo to zas mimo. Nejspíš nezbyde než čekat, že? U doktora zatím nebyla, že počká do středy jestli se MS rozjede.
Tak kontrola u doktora dopadla rozpacite :-/ s tehu mam pockat jeste jeden cyklus... ale zaroven by me ten doktor znovu nejradeji kuchal a to tentokrat kvuli myomu. Pritom na původní klinice rikali, ze nic nezpůsobuje a kdyz se prvni povedlo, tak ze nicemu nebrani... ted babo rad...
@simi1510 Ahoj mas nějaký větší problém, že Te zene na operaci? Já mám myomů více a žádný problém mi u žádného tehu nedělaly, bylo mi to potvrzeno i v Podolí v upmd.
@zizulka2008 mam jeden, spis na zadní stěně delohy. Zmenšil se od zari diky revizi o pul milimetru, dneska mel 18mm co mi rikal...
@zizulka2008 super!!!! Gratuluju 🙂
@simi1510 zkusila bych se poptat jinde vzdá je to nutne, jestli by to bránilo nějak růstu miminku ale nemyslím si, jak jich tam mam rozeseto prý hooodne ale prý vliv žádný nemají.
@lucinka58 Děkuji 🙂 chtěla bych zkusit digitální ale toho se nějak bojim :D do středy snad vydržím co poví dr.
Holky, dnes jsem byla na hcg z krve a mam 226 a mela bych být 4+3 dnes. Je ta hodnota ok?
@zizulka2008 to mi prave na te jedne klinice rikali taky, a taky, ze kdyz se podařilo jednou tak to tomu nebrání... i kdyz to dopadlo blbe.... tak uvidime. Nechci znovu pod kuchani... nehlede na to, ze bych musela cekat vic jak pul roku na otehotneni....
Viz tabulka 😉
@zizulka2008 toho se neboj 🙂 ja testovala digitálním 4 dny před a ukázal jasně to co duch za 4 dny 🙂
@nikita27lfc je to OK 🙂 ja minuly týden 4+1 mela 228.
@lucinka58 Tak snad to bude ok..🙂..trochu jsem rozpačitá z toho, že vlastně nevím, kdy by tedy měl být první den ms díky tomu rozhození z minulého měsíce. Trochu se obávám,aby nepřišla a to cosi nevzala sebou... Ale tak, prsa mě bolí jak čert, spíš až tak pálí zvláštně, no, nevim a bolí mě podbřišek,trochu jinak než před ms. Občas i trochu píchne.
Doktorka mě objednala už na příští týden(přijde mi to brzy, ale ok),tak uvidíme, jestli něco uvidíme.. minimálně aspon veme krev..
@nikita27lfc jja uz na krev nedávám na hodnoty...doktor mi rek ze je dobře ze jsem byla na krvi ,ale ať si nelamu hlavu z hodnotami hlavni je ,že je to pozitivni a stejne nejdulezitejsi je ultrazvuk...Tak si myslím ze je důležité ze tam nějaká hodnota 😉
@lucinka58 Já právě aby na me nevybehlo minus tak váhám, ale asi zkusím, člověk je nedockavy :D
@simi1510 podle me ten jeden urcite nevadí a spis bych se ptala proc je to tak nutne. .

@snailice budu drzet palecky 😉