Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@zizulka2008 abych mela klid a neohrozovalo to tehotenstvi. Ze mi nemuze s jistotou rict, co udela, kdyz otehotnim, kam se pohne a jak naroste
@zizulka2008 jeee držím palečky🙂
@svobodka14 tak to jsi bude tam krásný plus 😉
@beybysz jee to já ne, to zizulka🙂 já kéž by, ale tento měsíc pochybuju tak snad ten další🙂
@svobodka14 tak to pár don. ja jak jsem na mobilu tak se mi to asi prekleplo...a urco to u tebe bude taky co nekdriv 🙂
Ahojky měla jste to taky nějaká ? Dneska v noci jsem zacala slabe krvácet ...ráno jen malinko a teď už jen slabounky růžový vytok ...bricho me bolelo jen trochu v noci teď k to dobré ...jsem na zacatku 4 týdne ale zase si říkám ze kdyby to byl potrat tak to bude silně krvaceni a velká bolest
@beybysz jedna doktorka mi rekla na pohotovosti, ze každé krvaceni je potrat, jiny doktor, ze v tehotenstvi se to muze vyskytnout tim, jak je telo prekrvene a jak se vse zvětšuje... pokud bys mela nejake obavy, tak si zajdu pro svuj klid k doktorovi 😉 nebo pripadne zavolej nebo napis...
Děkuji za odpověď právě že teď je to v pohodě a me rek doktor ze bych musela krvácet hodně a mít velké bolesti ze když je to jen jednorázový a slabý tak se nic neděje bazalka se furt drží na 37,5
@beybysz Já bych se radši šla doktorovi ukázat.Já taky začala špinit,ne krvácet,bez bolestí a bylo to blbý ☹ Raděj ze sebe udělej hysterku,ale budeš mít jistotu,že je mimi ok
@baskervile holka, tebe jsem tu neviděla - jak se daří - už se zadařilo?
@beybysz jak píšou holky lepší udělat ze sebe hysterku a mít klid kdyby se nic nedělo ....
@kolibricek36 No,chystala jsem se ti napsat 😀 Vypadá to,že konečně asi jo,zatím potvrzeno jen z krve (hcg krásně roste a dnes budu mít ještě výsledky včerejšího odběru),ale na gyndu jdu až v pondělí.To budu podle MS 6+0 a jsem už teď zase pěkně vynervovaná,aby to zase nebylo blbý.Po třetí už bych to asi nedala ☹ A co ty?
@baskervile jééé tak to zatím tiše graruluju - abych ho nevyplašila - krásná zpráva - já vím že to nejde - ale mysli pozitivně ... 🙂
jinak my stále nic - minulý cyklus se nedala měla jsem troje ATB - tento ciklus jsem hlídala i ovulaci pomoci testů - ukázalo se že ovulace skutečně je - tak jsme se intenzivně snažili - jestli z toho něco bude to je zatím ve hvězdách .....
@zizulka2008 moc gratuluji 😉 a držím pesticky
Ahoj všem holky... tak nemám dobré zprávy... Byla jsem včera na gyn a ještě, že jsem tam jela i na vyšetření. Našla mi cystu na levém vaječníku 6cm, kterou už tam mám 4 roky, protože když jsem byla před rokem na laparoskopii, tak mi jí nevyndali, protože jí tam údajně neviděli a ke všemu mám zapouzdřený celý vaječník (prý endometrioza), takže ani není vidět. Musím přestat krvácet a potom jdu na operaci.... :( Takže místo mimi mě čekal fakt velký šok....
Ahojky holky, tak včerejší HCG v 5+1 je 7.341 takže doufám, že se hezky miminko zahnízdilo a už se mě nepustí 🙂
@zizulka2008 Vidíš - neměla ses čeho bát 🙂 Přesně tohle ukázal i mě, když jsem lovila duchy na normálním testu 🙂 Ještě jednou gratulace!!!!!
@veronikaangel to me moc mrzi!!! Hlavne at jsi v poradku! Drzim pesti!
Holky taky si jdu k Vám pro radu je možný abych byla tehu když menses normálně mám tehu test negativní ale,mám pohyby v břiše jsem teď hodne ve stresu :( měla jste tohle některá?jsem z toho hotová ale,zase mi to přijde divný kdybych byla tehu tak tam musí být dálnice jako blázen a na testu není ani duch u predchozich 4 tehotenstvi se nedostavila menses a bylo mi zle ale,ted mi neni nic az na ty pohyby v brise,stres muzou to byt streva?děkuju za radu
@kolibricek36 No,já si taky dělala ovu testy a podle nich jsem ovulaci vůbec neměla 😀
@lucinka58 Jé,to jsme stejně 😀 Já jsem 5+1 dnes a večer budu volat jak dopadlo včerejší hcg.Tfu,tfuj,hodně štěstí! Kdy jdeš na první prohlídku?
@baskervile a uz mas nejake priznaky?JSme zhruba stejne🙂
@motylek01 Bolí mě břicho,více nebo méně a každý den.A prsa.Hlavně večer.Už jsem po dvou potratech tak jsem pěkně vybobkovaná,aby to teď bylo ok.A ty jsi kolik?
@baskervile ja jsem po jednom zamlklem tehu takze Te uplne chapu....JA nevim zatim uplne presne ale 18.11 uz jdu na srdicko....
@motylek01 A podle MS?Já jdu 14.11.,budu 6+0-byla jsem už tak objednaná na prevenci

@nikita27lfc hele a hlavní je aby to stoupalo.... At ti udělá v týdnu jeste jeden odběr a uvidíš 🙂 ja mela v Po v 13.00 hladinu 228 a ve Čt v 7.00 hodnotu 1042. Výsledek z dneska budu vědět az zítra 🙂