Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@baskervile Ahojky, tak jak to u Tebe dopadlo? Jakou máš hodnotu? Jinak já jdu na kontrolu (teda ultrazvuk) v pondělí 14.11. A ty?
@baskervile Tak to jdeme stejně 🙂 Super 🙂 Jsem taky zvědavá jestli už půjde vidět srdíčko 🙂 Jsem taky vybobkovaná. Mám jedno ZT a jeden spontální potrat, takže se určitě budu v pondělí třást jak ratlík 🙂
@lucinka58 Já nejdřív spontánní a pak zamlklé.No,včerejší hcg je 10 000.Tak snad to bude ok 🙂 Ale do pondělka budu stát za prd,jak jsem vynervovaná
@motylek01 Aha,tak to nevím jak se to bere.Ale bude to v poho!MUSÍ
@lucinka58 A v kolik jdeš?Budu ti posílat pozitivní energii 😀
@baskervile bere se to uplne stejne od posledni ms
@lucinka58
@baskervile také budu na vás myslet a držet vám palce. Já jdu také na utz 14.11. tak pak dejte vědět jak jste dopadli. A nebojte se mě v 6 tt srdíčko ještě nebilo a za pár dnů už jako o závod.
@hanulka90 Určitě 😉 Už aby to bylo za mnou.Díky,taky držím palce 🙂
@hanulka90
@baskervile Tak holky budu na vás myslet taky. Já jdu na 8.15. Snad to bude v pohodě 🙂
@baskervile Tyyyy joooo, 10.000 je teda hooodně moc na 5+0. Nebudou tam 2? 🙂
@baskervile já se vždycky na každou kontrolu strašně těším ale také zároveň se bojím
Jsem po 3 spontánních a 1 zamlklem potratu. Včera jsem byla na krvi tak doufá. Ze je vše ok.tehotenskou Karticku mam také od vcera
Jsem trochu na trní..když člověk čte o spontánních potratech atd atd..snažíme se rok, tak mě tot rochu děsí. Dle počtů by to teď mělo být 4tt +1, což je ještě velmi brzké..
@snailice nic tam neni videt..
@leny18 no, na mém notesu je vidět na tvé fotce slaboulinký dušíček
@ms.neomagic a co ty holka? Snazeni nebo momentalne práce? 🙂
@snailice já taky nic nevidím
@kolibricek36 když sem si to otevrela na pc tak sem tam miniducha taky viděla. V mobilu to nešlo videt
@leny18 který DC jsi? když tak zkus zítra či pozitři - možná bude líp vidět
@kolibricek36 já jsem po ivf..6 den po ET.jj zkusím zitra😊snad bude alespoň o trošičku lepší.
@leny18 aha, tak to držím palce <3
@leny18 Malilinko tam vidím..Ale kup si raději ještě jiný test..Měla jsem stejný, ducha jsem měla mnohem silnějšího a nakonec z toho nic nebylo..:/
@kolibricek36 dekuji

@baskervile 28.9. ale byli jsme na IVF