Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@leny18 no mamatesty nejsou co bývalo - hážou falešné duchy - pokud není silná čárka tak bych jim moc nevěřila
@kolibricek36 No Prave O Tom Už Jsem Taky slyšela že dělají falešné duchy.no tak uvidím zitra
@simi1510 Děkuji moc!
@simi1510 ahojky..no zrovna jede cervena..a protoze jsem kvuli novy prace prechodila zanet prudusek tak ted lezim se zapalem plic :-\
@ms.neomagic cozeeee?? Ty si to taky umíš vyzrat ☹
At jsi brzy zdravá! Jak dlouho uz na tom tak jsi???
@lucinka58 To si nemyslím 🙂 No,nestraš 😀
@hanulka90 Jdu taky až odpoledne,snad to bude ok
@simi1510 3tydny..porad jsem myslela,ze to polevi,ale bylo to jen horsi..dneska uz jsem to vzdala.
@ms.neomagic Teda co to čtu, brzy se uzdrav!! 😉
@baskervile no kdyz jsem se divala do tabulek tak by tam spadalo i to moje 😀 ale ja bych klidně dvojčátka brala 🙂
@alicie_k no ahoj tehulko..no jo no...nova prace,nechtela jsem jit hned marodit,tak jsem to odskakala takhle...a co ty,vse v poradku? jak se citis?
@lucinka58 Já se v těch hodnotách pro dvojčata nevyznám.Kde jsi koukala?Myslím,že to je jedno,ale je to fuk.I když po těch peripetiích by to bylo fakt hustý,kdyby byly dvě 😀
@ms.neomagic tak se pekne kuryruj!!! A at jsi brzy fit.
Segra to mela pred dvouma rikala a byla 3 mesice doma ☹
@baskervile Hele, já se tak dívala na tuhle tabulku: http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as...
Ale taky by mě 2 nevadili kdyby byli 🙂 Byla by to po těch 2 potratech násobná radost 🙂)) A pokud bude jedno, tak doufám, že zdravý jak řípa 🙂))
@ms.neomagic Brzy se uzdrav, zápal plic už není sranda 😒
Mám se celkem fajn, ještě teda nemám za sebou screening, jdu za 2 týdny, ale doteď bylo vše v pořádku. Zrovna mi je teda jaksi šoufl, ale na to už jsem si snad i zvykla 🙂
Ahoj, nedavno jsem sem davala v svoje fotky testu a dikybohu u doktora vsechno v poradku i.kdyz to byly 3 dny stresu. V pondeli mi brali test na HCG, v utery mi rekli vysledek bylo to 206, dalsi drn znova na krev a hodnota musela byt alespon jednou taková, mela jsem.strach, hlavne se bal, ze by to.mohlo byt mimodelozni. Nakonec vysledek byl 394, vsechno je v poradku a v patek pro jistotu znova, takze dekuju za rady a podporu a pripojuji se k čekajícím maminkam 😉
@jullli jak komu, mě třeba neudělal falešňáka...zkus jinej když mu nevěříš 🙂
@terezijka02 nejde o neduveru jeste je asi i brzo i tak uvidime 🙂
@baskervile Zítra držím pěstičky ať je vše v pořádku 🙂 V kolik jdeš? Během dopo zkusím napsat jak jsem dopadla 🙂 Snad to bude v pohodě 🙂

@adelaine91 mám tu ještě mamatesty tak zkusím zítra ten