icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
lucinka58
16. lis 2016

@jullli @jullli Digi ukáže těhu už 4 dny před 🙂 Teda mě ukázal 🙂 A Ty píšeš, že menstruace by měla brzy přijít, takže si myslím, že není brzo 🙂 Jinak mě to ukázal už 10DPO.

jullli
16. lis 2016

@lucinka58 dekuji asi zkusim aspon nebudu lovit duchy 🙂 a budu vedet na cem jsem

jullli
16. lis 2016

@lucinka58 ja jsem dnes 11dpo takze zitra 12pokud budu mit cestu kolem lekarny je jasna :D

simi1510
16. lis 2016

Rekla jsem si, ze nikdy nebudu lovit duchy, kor po tom, co nase prvni skoncilo zamlkle... jsem blba nebo tam neco vidíte taky?

juliemichal
16. lis 2016

@simi1510 pokud nejsem slepá tak tam vidím krásné dušíky ♥ moc moc moc držím palečky ♥ jdu ti to hodit do negativu zda to tam fakt vidím anebo mi šílí zrak 😀

juliemichal
16. lis 2016

@simi1510 takže mi nešílí zrak 😀 jsou tam a fakt krásné 😀 strašně moc držím palečky ♥

simi1510
16. lis 2016

@juliemichal diky! Ja prave vubec nevim a přijdu si jak magor, ze vidim neco, co tam treba neni a muzskymu to ukazovat nechci 😂

simi1510
16. lis 2016

@juliemichal vazneee? Tak to jsem na to zvedava 😃 dekuju 😘

Jen nevim, kdy se to mohlo povest 😂

juliemichal
16. lis 2016

@simi1510 neboj já to tam taky vidím 🙂 🙂 kolik jsi DPO? 🙂 a mužskému bych to klidně ukázala 🙂 🙂

juliemichal
16. lis 2016

@simi1510 no a to je nejlepší,že nevíš kdy se mohlo povést 😀 😀 tak jsem to měla u prvního,že byl neplánovaný 😀 jé jak já ti to moc přeji 🙂 kdy si budeš dělat další testík? 🙂

simi1510
16. lis 2016

@juliemichal podle ovu testu by to melo byt 6dpo, jinak 28dc a 3 dny mi chybí do pripadne ms podle drivejsich cyklu

simi1510
16. lis 2016

@juliemichal zásobu tu mam, tak nevim, zda zkusit pak zitra a nebo to nechat na patek. Nevim zda me sali stale zrak 😂 a jako je mi jasne, ze nej kdyz to necekas... jen ja se snažila s tim mym mit sex v dobe pozitivniho testu a nebyl... a tenkrat jsem to taky necekala ☹

juliemichal
16. lis 2016

@simi1510 jé tak to podle mě jsi asi víc DPO 😀 😀 asi ovu testy ti lhaly 😀 😀 protože fakt 6DPO by tak krásní dušíci nebyly 🙂 🙂 a 3 dny před ms to zase odpovídá na tak krásné dušíky 🙂
já jsem 3 dny před ms měla na dr max ducha,co nešel ani vyfotit a v ten den jsem si dělala digi test a bylo tam +1-2 🙂 já si myslím,že to máš v kapse a už se moc těším na další tvé testíky ♥

juliemichal
16. lis 2016

@simi1510 jé tak pokud máš hodně testů tak bych další rubla zítra 😀 já bych to už nevydržela 😀 a kdy jste teda měli sexík? 🙂 🙂

simi1510
16. lis 2016

@juliemichal 7.11.jsem byla na preventivní prohlídce u gynda a ten, ze mam cekat jeste jeden cyklus (dříve rikal ze tri, takto jen 2), tak jestli videl ovu? On mi to primo nerekne, kdyz chce aby bylo po jeho 😂a to by bylo cca 9dpo

2 Dny na to byl sex, ale bez eja, to same jako pred tou kontrolou, sex jako takovy 8dc a 9dc...A pak az 25dc...

Jedine ze by melo neco do toho mit sex ideálně od nějakého 8dc do 14dc? Nebo jak to je 😂

Ja se zazasobila co kdyby prave jak ovu testy tak i tehu 😃

simi1510
16. lis 2016

@juliemichal a jeste jsem o par stránek psala ze tento vyklus nebude úspěšný u mne 😂😂😂

juliemichal
16. lis 2016

@simi1510 no tak to je fakt divné teda 😀 ale s toho sexíku s 25DC určitě by jsi ještě pozitivní testík neměla 😀 ale možná fakt viděl toho 7.11,že máš ovu anebo možná i po ovu? 🙂 to se taky dá takto zjistit 🙂 🙂 a to jsi byla kolik DC jak jsi byla na té gynekologii? 🙂 🙂

simi1510
16. lis 2016

@juliemichal to mel byt 19 dc, hele ja nevim, treba vazne stačila kapka? 😂 a nebo chlap nevi ze to pustil? 😀

On mi tam rikal, počkejte jeste jeden cyklus se snazenim a ze do te doby si davat bacha... tak si vyber 😂 a krom meho myomu je vse OK 😂

Me bylo divne i to, ze zatímco v cyklu po revizi jsem mela ducha na ovu testu pred ms, tak ted je to carka, sic ne jako kontrolni.... ale zřetelná 😂

Tak uvidime hele... zkusim to zitra...

A stejne se zatim radovat nebudu, co kdyby nahodou vid 😉 po minule... proto mu zatim nechci nic rikat...

petapal
16. lis 2016

@simi1510 já to vidim💑

simi1510
16. lis 2016

@petapal vazne? Nejsme tu slepé? 😂

jullli
16. lis 2016

@simi1510 taly vidim 🙂

lucinka58
17. lis 2016

@simi1510 Hele, já nevím - doktor od doktora. Já po revizi jeden cyklus dávala bacha a dodržovala šestinedělí a další cyklus už jsem otěhotněla. Určitě bych nečekala 3 měsíce, zvlášť pokud je všechno v pořádku. Jinak ještě chvilku počkej a udělej si další test za 2-3 dny a uvidíš víc. Nebo si kup digitální a ten už by to mohl v pátek ukázat 🙂 Drž se a přeju úspěch!!!!

nitakka
17. lis 2016

Ahoj, co myslíte, mě se zdá slabý, ale jsem 2dny po vynechání ms.

simi1510
17. lis 2016

@lucinka58 ja to zvolila tak, ze pokud to telo je připravené tak to vyjde, pokud ne, tak ne.... jinak jsem to zkusila ted rano, vcerejsi byly z vecera po osmé hodině, a bílo :-/ tak uvidime co bude no

its_my_life
17. lis 2016

Ahoj holky, tak já fakt nevím :D Na první fotce je test dělaný 30DC po zaschnutí, pod ním dnešní (32DC) ještě mokrý… A na druhé je dnešní zaschlý… Tak co myslíte, že by? 🙂

its_my_life
17. lis 2016

@nitakka Takováhle čárka u mě naposledy skončila osmnáctiměsíční cácorkou, která tu po mě teď leze 🙂 Přeji, ať sílí ;)

laura1972
17. lis 2016

@han86 gratuluji moc ☺krasne // ☺

laura1972
17. lis 2016

@hribek gratuluji, krásné super 🙂

laura1972
17. lis 2016

@jullli něco se tam rýsuje 🙂 ja myslím, že to tam je. Zkus zítra nebo pozitri, určitě čárka zesílí, držím palce🙂

nitakka
17. lis 2016

@its_my_life něco se tam klube😀