Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@simi1510 pokud nejsem slepá tak tam vidím krásné dušíky ♥ moc moc moc držím palečky ♥ jdu ti to hodit do negativu zda to tam fakt vidím anebo mi šílí zrak 😀
@simi1510 takže mi nešílí zrak 😀 jsou tam a fakt krásné 😀 strašně moc držím palečky ♥
@juliemichal diky! Ja prave vubec nevim a přijdu si jak magor, ze vidim neco, co tam treba neni a muzskymu to ukazovat nechci 😂
@juliemichal vazneee? Tak to jsem na to zvedava 😃 dekuju 😘
Jen nevim, kdy se to mohlo povest 😂
@simi1510 neboj já to tam taky vidím 🙂 🙂 kolik jsi DPO? 🙂 a mužskému bych to klidně ukázala 🙂 🙂
@simi1510 no a to je nejlepší,že nevíš kdy se mohlo povést 😀 😀 tak jsem to měla u prvního,že byl neplánovaný 😀 jé jak já ti to moc přeji 🙂 kdy si budeš dělat další testík? 🙂
@juliemichal podle ovu testu by to melo byt 6dpo, jinak 28dc a 3 dny mi chybí do pripadne ms podle drivejsich cyklu
@juliemichal zásobu tu mam, tak nevim, zda zkusit pak zitra a nebo to nechat na patek. Nevim zda me sali stale zrak 😂 a jako je mi jasne, ze nej kdyz to necekas... jen ja se snažila s tim mym mit sex v dobe pozitivniho testu a nebyl... a tenkrat jsem to taky necekala ☹
@simi1510 jé tak to podle mě jsi asi víc DPO 😀 😀 asi ovu testy ti lhaly 😀 😀 protože fakt 6DPO by tak krásní dušíci nebyly 🙂 🙂 a 3 dny před ms to zase odpovídá na tak krásné dušíky 🙂
já jsem 3 dny před ms měla na dr max ducha,co nešel ani vyfotit a v ten den jsem si dělala digi test a bylo tam +1-2 🙂 já si myslím,že to máš v kapse a už se moc těším na další tvé testíky ♥
@simi1510 jé tak pokud máš hodně testů tak bych další rubla zítra 😀 já bych to už nevydržela 😀 a kdy jste teda měli sexík? 🙂 🙂
@juliemichal 7.11.jsem byla na preventivní prohlídce u gynda a ten, ze mam cekat jeste jeden cyklus (dříve rikal ze tri, takto jen 2), tak jestli videl ovu? On mi to primo nerekne, kdyz chce aby bylo po jeho 😂a to by bylo cca 9dpo
2 Dny na to byl sex, ale bez eja, to same jako pred tou kontrolou, sex jako takovy 8dc a 9dc...A pak az 25dc...
Jedine ze by melo neco do toho mit sex ideálně od nějakého 8dc do 14dc? Nebo jak to je 😂
Ja se zazasobila co kdyby prave jak ovu testy tak i tehu 😃
@juliemichal a jeste jsem o par stránek psala ze tento vyklus nebude úspěšný u mne 😂😂😂
@simi1510 no tak to je fakt divné teda 😀 ale s toho sexíku s 25DC určitě by jsi ještě pozitivní testík neměla 😀 ale možná fakt viděl toho 7.11,že máš ovu anebo možná i po ovu? 🙂 to se taky dá takto zjistit 🙂 🙂 a to jsi byla kolik DC jak jsi byla na té gynekologii? 🙂 🙂
@juliemichal to mel byt 19 dc, hele ja nevim, treba vazne stačila kapka? 😂 a nebo chlap nevi ze to pustil? 😀
On mi tam rikal, počkejte jeste jeden cyklus se snazenim a ze do te doby si davat bacha... tak si vyber 😂 a krom meho myomu je vse OK 😂
Me bylo divne i to, ze zatímco v cyklu po revizi jsem mela ducha na ovu testu pred ms, tak ted je to carka, sic ne jako kontrolni.... ale zřetelná 😂
Tak uvidime hele... zkusim to zitra...
A stejne se zatim radovat nebudu, co kdyby nahodou vid 😉 po minule... proto mu zatim nechci nic rikat...
@simi1510 Hele, já nevím - doktor od doktora. Já po revizi jeden cyklus dávala bacha a dodržovala šestinedělí a další cyklus už jsem otěhotněla. Určitě bych nečekala 3 měsíce, zvlášť pokud je všechno v pořádku. Jinak ještě chvilku počkej a udělej si další test za 2-3 dny a uvidíš víc. Nebo si kup digitální a ten už by to mohl v pátek ukázat 🙂 Drž se a přeju úspěch!!!!
@nitakka Takováhle čárka u mě naposledy skončila osmnáctiměsíční cácorkou, která tu po mě teď leze 🙂 Přeji, ať sílí ;)
@its_my_life něco se tam klube😀

@jullli @jullli Digi ukáže těhu už 4 dny před 🙂 Teda mě ukázal 🙂 A Ty píšeš, že menstruace by měla brzy přijít, takže si myslím, že není brzo 🙂 Jinak mě to ukázal už 10DPO.