Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@svlocka ahojky, toto jsou oba testy z dneška? takže máš pocit, že nesílí? a nechceš si dojít na krev, ať máš jasno? držím moc palce!!!
@claudyaus paráda! gratuluju!!! 🙂
@taara36 vypadá to na ducha - zkoušej dál za dva dny 🙂 držím palce! 🙂
@irisie to vypadá dobře - gratuluju!!!! 🙂
Gratuluji 🙂 to je jasný 🙂 kdyby tam nebyl onen hormon, žádný duch by se neukázal. 🙂
@amanda2014 ahoj jo z dneska to je jeden test jde krasne videt predtim nesel vubec videt tak nevim co si myslet :(aby nebyl falesnej
@svlocka Na návštěvu gynekologa je opravdu ještě brzy.Mamatest dělá falešné duchy to je stará věc,nechápu proč je všechny maminy kupoujou,když se to ví 😉 Zkus si koupit jiný,nejlépe Dr. Max ten je spolehlivý. Na to že máš spoždění 4 dny je test teda dost slabý a od minula teda moc nezesílil.Já být tebou zajdu si jako samoplátce na odběr krve na hladinu HCG a za dva dny znova.Pokud bude HCG stoupat a bude alespoň dvojnásobné je vše v pořádku.
Muze byt treba test pozitivni a pak by se ms rozjela?
@svlocka to ja ale prece nemuzu vedet, skoc si na krev a uvidis, tohle vecny sledovani se ti ve finale k nicemu nebude, ja vim, ze chces byt tehotna, ale takhle tomu nepomuzes..nevim, jak se dlouho snazite, pokud vic jak rok, konzultovala bych to s doktorem, chce to byt v psychicke pohode (i kdyz sama moc dobre vim, jak je to tezky)...treba ale tehu ses, to ti tady nikdo nerekne, proto si skoc na tu krev a budes chytrejsi...chapu ze je to psychicky narocny a drzim pesti at ti to vyjde
@amanda2014 no jako ja nevím, co jsem zatím vyčetla, bývají duchové po limitu, tohle se objevilo hned...a moje zkušenosti z dřívějších testování jsou bez sebemenších stínu čárek....no nezbývá než počkat a zkusit další testy v příštích dnech...:(
@taara36 jasný, tak vidíš, jsi zkušenější 🙂 já to znám jen z teorie - sama jsem ještě ani ducha neměla 🙂
tak moc držím palce!
Ahoj,zátím se teda nesnažíme a dáváme pozor,dnes ráno jsem si dělala tt(ms má přijít za 2 dny) jen tak ze zvědavosti,test vyšen negativně. Před obědem mě pobolívalo břicho a měla jsem ještě jden test,tak jsem si ho udělala a v limitu naskočila druhá čárka 😕 Ve skutečnosti jde vidět lépe. To mi hlava nebere,myslíte že je to vadný test???
@amanda2014 no nevim, jestli jsem zkusenejsi:D driv jsem si obcas delala test, kdyz se mi nahodou opozdila menstruace, ale to bylo tak dvakrat ua celou dobu...ted byl ale cely ten mesic divny,tak jsem z toho nervozni... Mimco jsme neplanovali,tak je to o to vetsi nervozita... Ale kdyby uz bylo na ceste, tak bychom se nezlobili...ale to cekani je des...nesnasim nejistotu🙂 at uz to bude jakkoliv...
testy jsem kupovala tu na bazárku
@hlavacova007 To je zvláštní, že ranní test byl negativní a na tomhle je duch... osobně na duchy věřím, z jednoho se mi během pár dní stala pořádná dálnice, ale takhle brzy když se něco objeví, tak spíš z ranní moči. Ale ten ranní test mohl být vadný, cokoliv. Buď bych počkala dva dny a testla hned ráno, nebo zašla do laborky na odběr krve na hCG jako samoplátce. Držím palce 🙂
@gwen84 je to zvláštní že ráno nic,a odpol //. Díky dnes pujdu koupit testy a uvidím,jak to vlastně bude 😉
Tak holky byla jsem u dr.a test i videl rikal ze to je na zacatku malinka bublinka o kolo ten prstenec nebo jak maly 3mm dalsi kontrola pristy tyden 🙂

Foto...