Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@svlocka ty jo, tak paráda!!!!!!!!!! :D gratuluju!!!!! a kolikátý den cyklu jsi? 🙂
krása! gratuluju 🙂
@taara36 gratuluju!!!!!!! 🙂 koliátý den cyklu jsi? a ja máš dlouhé cykly?
@amanda2014 32cyklus a 16DPO, 🙂
@amanda2014 diky. Jeste neni nic jiste....i kdyz uz to vypada, ze neco tam bude🙂 v cyklech se moc neorientuju, jen jsem si hlidala menses a ty jsem mela pravidelne co 28-29 dnu. Plodne dny jsme resili jen podle aplikaci na netu a delky cyklu...ocividne to moc uspesne nebylo🙂 kazdopadne posledni ms mi zacla 9.1. Kapku je problem, ze netusime, kdy se nam mimi mohlo povest...treba uz to je z minuleho cyklu, protoze uz ta posledni ms probihala nejak netradicne...🙂 asi jsem moc nepomohla...my totiz neplanovali..🙂
@amanda2014 jinak ti dekuji za podporu 🙂diky 🙂ted jen at je vse poradku a roste 🙂
Tak nevím, jestli je to sugesce nebo ne, ale začíná mi být pěkně nevolno, pořád se mi odbrkavá...objednaná k doktorce jsem až na 27.2....to budou asi nekonečné dva týdny....🙂 tak doufám, ze nam pani doktorka potvrdí rostoucí mimi a ze bude vše v pořádku, uz jsme s manzilkem dostali z faze soku do faze teseni...🙂
@taara36 dobrá pravidelnost 🙂 a jak dlouho jsi meškala MS a máš takovýhle krásný testík? 🙂
@amanda2014 diky🙂 no ja si prvni test delala pri druhem dni zpozdeni, protoze vetsinu ledna jsem se citila divne a proste jsem asi neco tusila... To jsem delala best test, ktery ukazal jen ducha po cca pul hodine...ma citlivost 25. No a vzhledem k tomu, ze furt nic, tak jsem treti den zpozdeni delala mamatest a to vecer a vysledek je na fotce a to je v limitu...vcera jsem jeste zkousela dr max a vysledek stejny jako,mamatest...ale ten best porad ukazuje jen slaby stinecek, ale uz v limitu... K doktorce jdu az 27.2., tak uvidime, co se tam dozvime...🙂 dneska to je vlastne 5.den zpozdeni....
@taara36 tak to je jasný, citlivost 25 je nižší, tzn. nebude výsledek na začátku tak znatelný 🙂 ale vypadá to moc dobře, kord ten poslední test, takže myslím, že se můžete těšit 🙂
Holky pocitujete některa časté nutkání na záchod?
Jsem 12DPO neměla by byt silnější??
Dobře zkusím diky🙂
Holky, prosim vas, mate zkusenost s tim, ze by se vam porad tak jakoby odbrkavalo? Me to dela porad, cely den, pred jidlem i po...muze to byt tim tehu?

Hned mi vzal i krev.