icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
simi1510
18. lis 2016

@ms.neomagic je to nejaky tvuj nazor, ja se hadat nebudu kvuli tomu, ze to vidim jinak, nez ty. Znám sve telo a sama sebe nejlepe hele. A tim končím tuto debatu...

ywushka
18. lis 2016

@radunkap asi největší testovací maniak na ovu testy jsem tu já,NIKDY jsem neměla kontrolní čárku stejnou jak kontrolní,takže nedokážu hodnotit,aby to byla ovu,musí byt testovací stejná nebo tmavší než kontrolní,toho jsem nikdy nedosáhla,prý čárku muže ukazovat i tehdy,pokud mas cystu,takže to muže byt falešná čárka,teď merim teploty tento cyklus a taky jsem z toho jelen,holky mě vždycky řekly,ze takto pozitivní test nevypadá,ze se jedna o anovulacni cyklus a teď i u bazalky mají ten názor,takže nedokážu hodnotit,jen vím nějakou teorii,která se u mě teda dost vymyká

radunkap
18. lis 2016

@ywushka tak díky!😀 já teprve začínám, takže včera jsem měla ovu test poprvé v ruce. No uvidíme, jak se to bude vše vyvíjet. Držím ti palce!

vanea
18. lis 2016

@radunkap ahoj, testuju pravidelně už 3m, skoro každý den, abych věděla jak to vypadá s hladinou, jak mi kolísá atd.. každopádně ovu testy se ráno nedělají, není to těhotenský test, který funguje jinak..ovu test je nejlepší dělat mezi obědem a třeba 8 hodinou večer🙂 já mám nejlepší výsledky okolo 16 hod odpolko, každý ten test se má dělat ve stejnou dobu. Teprve pak budeš mít nějak relevantní výsledky🙂 ale chtělo by to ty fotky na porovnání no🙂

vanea
18. lis 2016

@radunkap tady třeba moje testy 🙂 Nemám je ukázkové. ještě nikdy jsem ty čárky neměla stejně silné...tak jsem koupila testy i od clearblue, které jsou citlivější, a teprve u nich mi vyšel výsledek, že fakt ovulka bude, tak jsem si potvrdila, že prostě mám tu hladinu asi nižší, že to u obyč testů není nikdy 100% pozitivní, ale vždycky jen skoro🙂

radunkap
18. lis 2016

@vanea včera jsem dělala asi v 8 večer, dneska udělám odpoledne a vložím. Jsem z toho vykolejena. Minulý měsíc jsem měla určitě 13 DC a dnes jsem 9DC - přijde mi to brzy..

vanea
18. lis 2016

@radunkap z toho si nic nedělej, já to měla minulý cyklus 19 DC a tentokrát už 14DC🙂

radunkap
18. lis 2016

@vanea a je to tak, že když je pozitivní test tak ovu teprve příjde?

vanea
18. lis 2016

@radunkap jj, v následujících 12-48 hodinách🙂 dle návodů u testů by se měl člověk snažit otěhotnět v den pozitivního testu a pak kdykoliv v těch dalších 48 hod🙂

radunkap
18. lis 2016

@vanea no, tak snad to dneska ještě stihnem🙂 Jak dlouho už se snažíte o mimi?

petapal
18. lis 2016

@ms.neomagic já se jí nedivím taky jsem lovila duchy každý to máme jinak.Vím,že se tím člověk nervuje ,ale může si je zkoušet snad.

vanea
18. lis 2016

@radunkap od září se snažíme =) v září jsem ovulku buď neměla, nebo jsem blbě testovala, což obě varianty jsou možné, testovat jsem v tu dobu teprve začala a moc jsem to nechápala... v říjnu jsme ji asi o 3 dny minuli, manžel byl pryč, testy to furt ukazovaly slabší a já byla zmatená jestli teda je nebo není a snažili jsme se moc brzo, dělala jsem si pak i test plodnosti, no magor:D a teďka jsem to podchytila, testovala jsem fakt od konce MS každý den, koupila i dražší testy, vyšlo mi to fakt krásně a šlo to supr poznat i na obyč testech, takže ty dražší mi to už jen potvrdily a snažení bylo🙂 tak teď čekám na neděli, to si udělám první těhu test...a MS má přijít 24.11., tak to kdyžtak pak další, kdyby nedorazila🙂 no jsem jak na trní:D jak dlouho se snažíte vy?

petapal
18. lis 2016

@simi1510 klido si duchy lov od toho snad diskuze jsou ne.Já nemám ráda když někdo rozhoduje že duchy se nemaj lovit.Je to snad každého věc.Jsou tu taky články,že se tu řeší blbostí.Ale proto je to diskuze když mně to nezajímá nezapojuji se.Ji ak se omlouvám,ale já nečeká jsem je mi blbě a prostě to muselo jít ven.

simi1510
18. lis 2016

@petapal diky za pochopeni...

Jen ja na loveni nebyla, jen jak clovek nevi, kdy ma dostat tu druhou, tak jsem zkusila test, kdyz to bylo 28dc, najednou duchové... a rikas si, jestli to vidis jen ty... tak jsem vložila testy, jestli jsem Blba nebo co... a svym zpusobem i v legraci. Bylo by fajn, kdyby to vyslo, ale celou dobu jsem si rikala, ze tu ovulaci jsme se sexem vic prosvihli nez ne... ono je to i slozitejsi (v tu dobu treba byl, jen se mužský neudelal atp).

Nemam sex za účelem toho mit dite, ze bych kvuli tomu honila muze do postele. Sex mam rada, po te revizi jsem byla i hotova z toho, ze mi to nic neříká pri sexu... a jeste s kondomem, pak jsme to zkoušeli po šestinedeli i bez a stale nic, a ted jsem rada, ze si to mohu zase uzivat...

Jsme s pritelem i dohodnuty, ze to nechame náhodě, i kdyz bych si to prala.

A to ze jsem sem dala pak jeste vcerejsi a dnesni?... kamaradka, s kterou komunikuji nejčastěji tady po zprávách, tak to komentovala, ze me ten duch asi chce strašit v noci 😂 kdyz pak celou dobu nic...

A zklamana budu treba, kdyz to zase rok nepůjde, ale kdyz to clovek bere tak, ze bud to bude nebo ne... nehodlam si zničit vztah kvuli honu na dite atp... a kdyz to pujde tak to vyjde a kdyz ne tak zatim ne.

simi1510
18. lis 2016

@petapal tak ja tu laure psala, ze u nas nic, ze s tim nepočítám... a kdyz jen zkusí clovek test a objeví se tam neco? Ja to brala s humorem 😉 a uvidime co z toho bude, s mrchou ale pocitam...

Hlavne proste ta revize rozhodí vse a nevíš, jaky cyklus mas nebo nemas... kdyz dle doktora jsem to mela vlastne uz mit 😃

juliemichal
18. lis 2016

@simi1510 nerozčiluj se.. však tato diskuze o lovení duchů je a jestli se to někomu nelíbí tak víš co ať ti prde* políbí,nečetla jsem celou diskuzi,ale pokud ti něco na to psala @ms.neomagic tak ta tady taky hodněkrát lovila duchy.. jak jsem si toho všimla.. takže ti nemá co vyčítat ☹

a neboj určitě se to jednou povede,akorát nechápu ty tvé krásné duchy na testíkách,které jsi měla ☹

lucinka58
18. lis 2016

@simi1510 Hele, já osobně to shrnu takhle. Já nikdy nelovila a to jsem teď po 4 těhotná. Vždycky jsem počkala cca do 32 DC a buď to tam bylo nebo nebylo. Pokud nebylo, tak jsem zavolala doktorce, že chci píchnout agolutin. Předtím tě stejně musí vyšetřit. Pokaždé když mi takhle dlouho menstruace meškala, tak to nakonec těhotenství bylo, ale bohužel vždy v těchto případech se špatným výsledkem.... :-/ Tento cyklus jsem poprvé testovala dřív jak před očekávanou menstruací a to digitálem - proto Ti píšu, že pokud nechceš lovit a chceš mít jistotu, tak si ho určitě kup. Ten prostě rozhodne jestli jo nebo ne. A u mě byl výsledek digitalu 4 dny před MS pozitivní, ale nestálo mě to za to to zjistit takhle brzo, protože jsem pak začala špinit a byla ještě víc v nervu než kdybych v klidu počkala do očekávané menstruace a nenervovala se. Za mě tedy už nikdy dopředu bych netestovala - je to jen o nervy!!!! A hlavně i pokud vyjde pozitivní těhu test před MS, tak i tak může menstruace dorazit a vezme to všechno sebou. Pak je člověk zbytečně moc zklamaný výsledkem..... :-/ Ale to je jen můj názor kterej si dovoluji tady prezentovat 🙂

radunkap
18. lis 2016

@vanea My vlastně od tohoto měsíce. Minulý měsíc jsem věděla, kdy mám ovu, ale byli jsme na chatě a bylo nás tam moc, tak to nešlo. Moc držím, ať to vyjde a dej vědět. A moc děkuji za rady!

simi1510
18. lis 2016

@juliemichal k je nechápu taky 😂 asi noční duchové a at premyslim? 😃

Ja si stejne myslim, ze kolikrat zenska objeví carky, jen pak prijde ms a začne se rikat, ze tehu test je falešný ... ja nikdy duha Predtim nemela! Kdo videl me testy pred revizi, tak to byly carky jak nevim co... a je to pro me poprve co jsem si rikala, tak jsem Blba nebo co?

Neco jineho je, kdybych tu psala ze mam takovy a onaky příznak a ze toto a tamto... pozorovala se... ale ty jsi byla prvni, kdo mi psal, ze to tam je a nevidim jen ja blbe 😂

juliemichal
18. lis 2016

@simi1510 no přesně tak a já jsem je tam hodně pěkně viděla 🙂 🙂 mě se to taky víckrát stalo,že jsem měla duchy na testech a bylo s toho biochemické těhu,ale jak tak přemýšlím tak jsem ty duchy měla slabší než ty tak já teda nevím 😀

petapal
18. lis 2016

Tak se všichni uklidníme a jedem dál.😁😁😁😁

simi1510
18. lis 2016

@lucinka58 ja tvuj nazor beru, duchy jsem taky nelovila. Ale jak jsem rekla, zkusila jsem to 28dc, kdy jsem brala jako prvni případný termin pro mrchu... nevim po te revizi, kdy dorazí. A je mi jasne ze pred ms, to nema cenu, aby clovek se pak stresoval...

K cemu mi pak bylo, ze jsem mela dálnice, kdyz to bylo zamlkle? A kdyz to vyslovili podezření?.. tak pak carky byly silnější a rikala jsem si, jo dobry, treba je to OK... a nebylo...

Je to proste o tom ze to vyjde nebo nevyjde... a ja to od te doby i bez, ze na tech testech az tak nezáleží...

simi1510
18. lis 2016

@juliemichal bud to bude a nebo prijde mrcha 😂 nic jineho 😃

juliemichal
18. lis 2016

@simi1510 no přesně tak to máš pravdu,ale moc bych ti přála aby to bylo těhu ♥

pipiala
18. lis 2016

Taky hodím duchy :D

pipiala
18. lis 2016

Honím

ms.neomagic
18. lis 2016

@juliemichal ja jsem nikdy duchy nelovila ani sem nedavala fotky,jen jednou a to pri pozitivnim,2testy a jeden digi,tak nevim co tu meles,ze jsem tu taky lovila casto duchy.....@simi1510 jsem nerekla nic spatnyho a naopak zrovna ji to preju..mam od ni dost zprav po jejim prvnim tehu,kdy jsem s ni vse resila a stala pri ni a uklidnovala ji,psala ji hned po revizi...ale to uz asi zapomnela...timto damy opet koncim a budu jen sledovat....tady totiz kdyz clovek nedele jen same,jeee,juuu,to je krasnyyyy,gratuluju tak je hned spatnej.
Takze se omlouvam a na konec pridavam JEEE,JUUUU,KRASNY,GRATULUJUVSEM NASTAVAJICIM MAMINKAM I TEM BUDOUCIM CO NEKDE LOVI DUCHY...LOVU ZDAR A ODE ME NAZDAR!
...a ted me moralistky muzete sezrat a nezapomente jeste rict,ze jsem neprejici a ba i zavistiva.

simi1510
18. lis 2016

@ms.neomagic ja na to nezapomnela, to si myslis jen ted ty... byla jsem rada, ze tu mam nekoho, s kým se mohu bavit....

juliemichal
18. lis 2016

@ms.neomagic pokud si dobře pamatuji tak jsem za tu dobu co Vás tady holky pozoruji tak jsem ti tu hodněkrát psala k tvým testíkům... nebylo to jen 1x... ale zase raději 10x podpořím než abych 1x napsala něco špatného... co by si nějaká holka nesla špatně co zažila ZT anebo potrat... my jsme se o třetí snažili 4 roky... v lednu tohoto roku jsem měla ZT vím jaké to je... a kdyby mi někdo něco takového špatného napsal tak by mě to bolelo...
já jsem jako první napsala Simči,že na jejích testech vidím krásné dušíky a byla jsem i za ní moc ráda...
přeji i tobě aby jsi taky za chvíli měla pozitivní testík,tebe tu taky pozoruji,ale aby jste si holky mezi sebou podkopávaly nohy.. tak to je strašné ☹ místo podkopávání noh by jste se měly podporovat.

juliemichal
18. lis 2016

@pipiala to je krásné honění dušíků 😀 přeji jen ať krásně sílí ♥