icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
katiex
20. lis 2016

@dashenka1 moc děkujeme 🙂, dneska 13dpo a termín ms

katiex
20. lis 2016

@misi_11 moc děkuju 🙂. Taky jsem kontryhel pila měsíc a půl 🙂
@lucinka58 děkuju 🙂

gabidesign
21. lis 2016

Ahoj holky, jdu si pro názor. MS měla dorazit včera a nedorazila, BT se drží nahoře. Protože už pár dní cítím, že je něco jinak, v pátek (12DPO) jsem dělala první test a byl pozitivní. Včera (14 DPO - den MS) a dnes (15 DPO) jsem dělala testy znovu. Druhá tam sice je, ale přijde mi to pořád hrozně slabé. Jediné změna je, že se mi slabounká druhá ukazuje už i na 20.testu, což před pár dny ještě vůbec. U předešlých těhotenství jsem měla dálnice jak blázen 17 DPO a 14 DPO, proto mě to lehce znepokojuje. Měl to někdo podobně a vyšlo to?

misi_11
21. lis 2016

@gabidesign Ahoj 🙂 .. určitě netestuj každý den , zbytečně se stresuješ 😉 jestli to tam má být , bude to tak , navíc 15 DPO je celkem brzy , kdy to máš dostat ? ja měla tyden před ms také slabý testík viz foto . A chválím , že to neni MAMATEST! 😠 😀

gabidesign
21. lis 2016

@misi_11 MS měla právě dorazit už včera. Proto bych čekala, že ta čárka už bude silnější, než zatím je. U předešlých těhotenství jsem měla hned dvě tlustice. Na testování už prdím. Mám už jen jeden test a ten nechám někdy na konec týdne, 7.12. jsem objednaná na preventivku na gyndu, tak uvidím, jestli tam něco bude, nebo ne.

strykova
21. lis 2016

Ahojky, snažíme se o miminko už 6měsíců.... jsem 5dní před MS.... co na sobě pozorují je pouze hustý výtok.... těhu zest jsem si dělala dnes ráno a nic 😔 moc chci aby to konečně klaplo

gabidesign
21. lis 2016

@strykova Ahoj, 5 dní před MS je moc brzy, to tam být nic nemusí. Já první test dělala taky 5 dní před MS a nebylo tam též vůbec nic. První pozitivní byl až dva dny před MS. Ještě nemusíš házet flintu do žita.

strykova
21. lis 2016

@gabidesign a taky jsi měla bílí hustý výtok? Takže testovat můžu dva dny před MS..

misi_11
21. lis 2016

@gabidesign Aha tak to se omlouvám, jak jsi psala 15 DPO tak to vypadalo , že se mrška chystá teprve 🙂 .. Držim palečky ať to dobře dopadne! 🙂 a teď mě napadá , nechceš si udělat test Clear Blue ? Ano , je dražší , ale nedělá duchy .. 🙂

gabidesign
21. lis 2016

@misi_11 Udělala bych si ho, ale u nás v zapadákově ho asi neseženu. V jedné lékárně mají jen Mamatesty a v druhé tedy nevím, tam bych mohla teoreticky zaskočit a zeptat se.

svobodka14
21. lis 2016

@gabidesign Já si teďkom objednávala ClearBlue na ten slavný den až jednou příjde z pilulky.cz. Mají ho v akci a mají hodně odběrových míst po celé ČR a nebo ještě Lékarna.cz to můžeš vyzvednou myslím i v Tetách🙂

misi_11
21. lis 2016

@gabidesign Určitě bych to na tvém místě zkusila, nevyšlo ti to jen na jednom testu , ale na dvouch .. I když jeden byl mamatest - ty bych zakonem zrušila prodávat 😀 A pokud ne , tak jak píše @svobodka14 objednat ho 🙂 🙂 .

europa00
21. lis 2016

@strykova ahoj já ho ted mám od ovu..ale jsem teprve 6 dni po ovulaci..takze ani nemuselop robehnout hnizdeni..takze nemusdi nic znamenat..ale v predeslem tehu jsem ho prave mela .-)

strykova
21. lis 2016

@europa00 já jsem 7dní po ovu... kolikátý den po ovu... dělat test? U prvního dítěte jsem otěhotněla hned... a teď se nějak nedaří

dashenka1
21. lis 2016

@strykova idealni kdyz je zpozdeni.... e slzsit v den ms

gabidesign
21. lis 2016

@svobodka14
@misi_11 Tak jsem byla v druhé lékárně, Clearblue nevedou. Prodala mi jakýsi Pronatal, až doma jsem zjistila, že je to citlivost dokonce až 25. 😀 No ale tak když už jsem ho koupila, tak jsem ho teď i udělala, co s ním, že jo. Druhá čárka tam je a lepší jak na tom dvacítkovém. Ve čtvrtek jedu do Brna, tak se tam poptám po tom Clearblue.

europa00
21. lis 2016

@strykova vyčkej vyčkej 7 den tam fakt nic nezjistis...7 den se vetšinou teprve vejce uhnizduje a to taky drva třeba den...a až po uhnízdění se teprve do těla začnou vyplavovat hormony hcg...ktere na sobě některe zeny pocitují..některe vubec...nektere už od začátku..ja u syna vnimala jen uhnizdení....ale to jsem ni nevdela co to je...až td zpetne )zimnice, bylo mi blbe)..trvalo to jen jeden den..jsem myslela ze jsem neco chytla .-)..a pak jsem pozorovala zmenu az tak 3 dny pred ocekvanou menses ze me brnelo v bradavkách..a 3 dny pred menses už byl slbě pozitivni test...holky tady delaji testy tak 12 dni po oplodení...to už něco může ukázaz..nektere to tad lovi už 10 den..a malinkemu procentu už neco ukázat muze..ale opravdu si pak muis byt jista kdy presne ovulace proběhla...pokud ji más snormalne v pulce cyklu treba 14-16 den...tak už se ti neco muze ukazat treba 2-3 dny prd očekávanou menses...dríve fakt ne...máš ještě čas..hlen je dobra známka..zkus jeste bazálku.ja ji mam 37.1..ale kazdá to má jinak...

europa00
21. lis 2016

@strykova a jinak jsme asi stejne po ovu..ja asi 6 den nevim to na milion procent...a příznaky krom hlenu žádné .-) ale jsem nachcipana trochu....furt počítám že teprve muze dojit dnes nebo zitra pozitri k uhnízdění...

strykova
21. lis 2016

@europa00 dobře moc děkuji za radu zkusím tedy ještě tu bazalku... ms mám přesnou i ovu... pán doktor mi poradil i ovulační test...

strykova
21. lis 2016

@europa00 takže ms dostaneš taky v pátek 25...

misi_11
21. lis 2016

@gabidesign tak vidííš 🙂 Mám radost i za tebe .. Pokud je to 25 je to ok .. někdy se to holt pořádně vybarví později a tohle je už třetí testík .. Vypadá to slibně .. určitě pak podej hlášení joo ? 🙂

gabidesign
21. lis 2016

@misi_11 Určitě se pak ozvu. 🙂

europa00
21. lis 2016

@strykova ne mám ji dostat 28. nebo 29. to by byl cyklus 29 a30 dní...

strykova
21. lis 2016

@europa00 budu držet palce 😉

katuskad1
21. lis 2016

Ahoj holky, vidíte tam neco? 🙂 🙂

europa00
21. lis 2016

@strykova tobě taky....-)

katuskad1
21. lis 2016
katuskad1
21. lis 2016

Nebo je to jen ryska? Dnes jsem 11 DPO

lucinka58
21. lis 2016

@gabidesign nestresuj se a vydrž - dálnice bývá az cca 20DPO 🙂 kdybys byla nervózní tak jdi na krev v rozsahu dvou dnu a uvidíš jestli se HCG zvedá 🙂

pipiala
21. lis 2016

@baskervile Mám to potvrzené z krve <3 za 14 dní mám přijít na ultrazvuk ;)