icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
lucinka58
27. lis 2016

@terka228 Já se osobně přiznám, že nevidím ani na jednom nic..... :-/ A pokud digital napsal 2 dny před MS minus, tak to asi doopravdy tak bude a těhotná nejsi. Digital už by to totiž určitě detekoval - má mít 2 dny před MS 99% spolehlivost. Tak držím pěsti v dalším cyklu 🙂

terka228
27. lis 2016

@alice_k
@lucinka58
Holky děkuji za názory...no aspoň vím, na čem sem...

alicie_k
27. lis 2016

@terka228 Já teda na těch dvou spodních vidím, a to jsem většinou skeptik, který nic nikde nevidí 🙂 tak zkus ještě v den vynechané MS, držím palce 😉

terka228
27. lis 2016

@alice_k no, já měla původně cykly 30 dnů, pak jsem pila kontryhel a snížilo se to na 28dní. Minulý měsíc jsem měla cyklus16 dní, ale to asi bylo tím, že jsem přestala konečně kojit, tak se to rozházelo. Takže tenhle cyklus mi to graf spočítal na 26 dnů a teď jsem 24DC. Mám v tom teda trochu zmatek 🙂 Uvidím, jak to bude....Když koukám na ty testy, tak včera to bylo fakt slaboučky a předevčírem ještě míň. Dnes je okem vidět čárečka, takže to sílí. Ovšem ten digitál mě teda zase srazil....tak uvidím a doufat raději nebudu
Děkuju

alicie_k
27. lis 2016

@terka228 Já jsem digitál použila jednou, sice tam bylo plus a nějaké ty týdny, ale stejně to pak špatně dopadlo. U mě skončil 🙂 Od té doby jen papírkové Dr.max nebo Pepino. A i když jsem měla třeba hcg už 700, ještě pořád ty čárky stejné nebyly 😉 Držím palce!

bzukk
27. lis 2016

Snezenka123@ tak jsem zkusila dnes testnout a dopadlo to viz foto. Ja fakt nevim.

europa00
27. lis 2016

holky, co říkáte..to je prostě viditelný duch..nechápu...v patek večer dr. max total negativní..už jsem dokonce před 3 dny vysadila duphaston at se mi normalne spustí menses...
ted je to nevím možna 12 dní dpo...příjde mi to brutal slabé ta čárka ale je tam...jenže tady všechny říkate že mamatesty dělají duchy běžně...menses by měla přijít zitra nebo v utery..tady davate takove krasné ducy už 10 dpo..a to jsem si te´d test dělala jen pro 1000% jistotu že v tom nejsem...potřebuji uklidnit že ten duch je ještě v poho na 12 dní dpo

dashenka1
27. lis 2016

To uz mi digi ukazal tehu

alicie_k
27. lis 2016

@europa00 Zkusila bych znovu test od Dr. Maxe. Jiným já osobně nevěřím, po určitých zkušenostech.

swizz
27. lis 2016

já osobně moc nerozumím tomu lovení duchů před termínem příchodu ms. Já si dělala test když jsem měla týden zpoždění a byla tam jasná dálnice, nebylo co řešit a zkoumat. Myslím, že se vyplatí chvilku počkat, už jen proto aby jste měly jistotu. Takhle lovíte slabé čárky, pak se dostaví ms a jste zbytečně smutné a zklamané, že se mohlo jednat o raný potrat. Ty testy, co sem fotíte mi přijdou všechny negativní...

europa00
27. lis 2016

víš proč?? každý k tomu může mít určitý důvod...například můj je ten že po předešlém potratu kvůli nízkému progesteronu bych měla brat v těhu duphaston...ale nemůžeš ho brát furt aby sis nerozhodila cyklus tak ho musíš pár dní před menses vysadit aby pak mohla normálně přijít...proto je důležité co nejvčasnější zjištění případmného těhu, aby se mohl znova nasadit a nehrozil třeba potrat...TAKŽE PROTO...
taky mi někdy přijde lovení duchů až komické, ale nikdy nevidíš do celého problému a né každá to dělá jen proto že je nedočkavá

tornadolu
27. lis 2016

Ahojky ženy jak se máme při první Adventní neděli 😉 uz beru 6den Gynprodyl na srovnání cyklu a aby me dorostla sliznice tak snad pak bude vše ok byla bych rada

snezenka123
27. lis 2016

Bzuk. ..já tam tu druhou čárku vidím. ..no a co zkusit jiný test...třeba od Maxe?nebo pak skočit na gyndu. ..aby dr vzal popřípadě krev...a jak se cítíš

bzukk
27. lis 2016

Snezenka123 ja mam doma jen ty mamatesty a ven se nedostanu, protoze nas maly drobek ma hnisavou anginu. Tri dny jsem hodne slabe krvacela, tak jsem si myslela, ze je to pryc. Jinak az na unavu a obcasne pichnuti v podbrisku mi nic neni. Druha carka vylezla hned po minute, tak jsem na to cucela jak puk. Zkusim zavolat dr a budu moudrejsi

monoklnaoku
27. lis 2016

Já měla uplně stejnou čárečku a další den na digi testu plus 2-3 tyden tehu. A mam 14 dni vynechanou.

baskervile
27. lis 2016

@lucinka58 tfuj,tfuj,tfuj,přeji zítra samé dobré zprávy a koukej dát vědět😉

lucinka58
27. lis 2016

@baskervile Děkuju moc za podporu!!!! Určitě dám vědět. Jsem napnutá jak žvýkačka 😀

tyna13
27. lis 2016

ahojky holky, snad poradite nebo reknete nazor. prikladam fotky testu ty svetlejsi jsou delany v jeden den,a ten nejsilnejsi je delany ted v patek. prasky jsem vysadila 21.10 a 24,10 prisla MS od te doby jsem 36 DC a ted v patek mi takto vysel tehotensky test,prasky jsem brala pouze dva mesice. v tydnu jsem mela bolesti a krece v podbrisku chvily jako kdyz to mam dostat pak zas pichlava bolest prsa natekla a bolala a obca sme boleli o zada navaly atd..v sobotu jako kdyz utne a nic prsa mi opet splaskla bricho boli momentalne minimalne a jen jako kdyz je ms a to jen kdyz sem treba v kliu a zacnu se hybat takzacne bolet, mela se i hodne vyboulney nafoukly bricho a taky splasklo,mam strach aby se neco nedelo,vim ze je to vse hodne na zacatku a k doktorce jdu teprv zitra ale testy jsou myslim jasne,spis se desim toho ze ze dne na den prestaly priznaky. je to poprida me prvni tehu,
dekuji moc za cenne rady 🙂 jsem z toho vyjukana je to moje prvni tehu diky

bredda
27. lis 2016

Ahojky ženy, potřebuju objektivní názor 🙂 já tam tu čárku chci vidět a tak ji tam vidím, ale je tam opravdu nebo mám halucucanice 😀

bzukk
27. lis 2016

Vidim 🙂

petaotiska
27. lis 2016

@bredda já ji vidím taky😋

sipkovarose
27. lis 2016

Je tammmm gratuluji😉❤

bredda
27. lis 2016

Díky holky ❤ aspoň vím, že nejsem blázen 😅

sipkovarose
27. lis 2016

To jsou ty hormony štěstí 🤰😉

pomelo11
27. lis 2016

Pěkný večer chci se zeptat 2.12. To mam dostat ale z přítelem se pokoušíme o mimi a dneska na testu tohle co myslíte děkuju za odpověď

pomelo11
27. lis 2016

Dnes dělaný

jullli
27. lis 2016

@pomelo11 neni foto

jullli
27. lis 2016

@pomelo11 rozodne tehotenstvi 🙂 test vypada ze neni jeste ani zaschly to musela byt carka potom uz pekna 🙂

sipkovarose
27. lis 2016

Holky nejde mi vás označit😉ano tohle je taky určitě pozitivní testík gratuluji🤰❤

lucinka58
28. lis 2016

@baskervile Tak prosím hlásím hnedka za tepla, že miminko hezky roste a odpovídá 🙂 Srdíčko tluče o sto šest a vypadá všechno v pořádku 🙂 Další kontrola 12.12. zase ráno 🙂 Kdy jdeš ty?