Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky daří se Vám označovat a dávat "odpověz"? Mě totiž ne..... .-/
To asi nikomu,už to nejde celý víkend...
Mě taky ne, celý MK je divný. Když dám upozorněni, ze včera ukážou se mi stare komenty co jsem psala v červnu.
Ahojte, tak já se hlásím přesně po týdnu se zprávou, že u mě těhotenství nedopadlo. Testy vůbec nikam nesílily, stále stejná čárka. V sobotu ráno a po týdnu zpoždění jsem zkusila poslední test, co jsem doma měla a tam už byla čárka téměř neznatelná, bazální teplota spadla dolů a za pár hodin jsem dostala bolesti a začala jsem krvácet. V sobotu jsem tedy potratila.
@gabidesign to me mrzí, ale takhle na zacatku se to proste stává.... Asi bylo neco špatně a příroda to vyřešila sama. Dobrou zprávou vsak je, ze můžeš hned v dalším cyklu zkusit znovu a je velká pravděpodobnost, ze to vyjde 🙂 ja to tak mela - v záři potrat v 6tt samovolny, další cyklus hned těhotenství. Jen si pro jistotu zajdi po skončení MS k doktorce, zda se děložní dutina cela vyčistíla.... Paaa a drz se!!! A preju brzký úspěch 🙂
@lucinka58 to je krasny, ze srdicko tluce 🙂
Ja to vydrzela a ráno jsem hned vzala test..a jsou tam...jsou silnejsi...ve ctvrtek jdu k Dr.Normalne bych hned nesla, ale ona mi od tohoto mesice nasadila Gynprodyl na srovnani cyklu, protoze ho mam 24-25dni..Ani jsem ho nestihla zacit brat(ale asi mi ho stejne nasadi)...
Tak holky, komu nevyslo,nebo se jeste nezadarilo - vyjde to! Nekomu driv,nekomu hned a nekomu pozdeji 😉
Tak jsem dneska zkusila znovu test a jedna čárka za 4dny to mam dostat tak nevím na čem jsem
@lucinka58 To je super,mám obr radost.Já jdu 22.12.:unamused:
@baskervile Tak to se máš taky na co těšit. Moje doktorka to směřovala ještě před Vánocema kvůli odběrům krve. Jinak na NT jsem objednaná na 2.1.2017, tak jsem zvědavá jaké pohlaví na mě vykoukne 🙂
@lucinka58 Já jdu na krev 15.12. a na screening taky 2.1.:sweat_smile: Ale do 22.12. nevydržím.
@baskervile Jojo, to znám. Je to dlouhý to čekání. Ale bohužel ty měsíční intervaly jsou normální. taky mě to hodně u syna znervózňovalo a to jsem jako riziková chodila po 3 týdnech..... Vydrž, je na co se těšit 🙂 To už prakticky bude celý miminko a ten NT screening je ani nejhezčí ultrazvukové vyšetření v těhotenství 🙂
@lucinka58 Díky, neberu to nijak tragicky 🙂 Vím, že je to velmi časté, příroda ví, co dělá. Dvě děti už mám, tohle těhotenství nebylo plánované, bylo to milé překvapení, takže snad někdy příště to už vyjde 🙂
@baskervile Joooo a super, že máme stejnej termín na NT 🙂 Můžeme si napsat zážitky 🙂
holky,mate nektera zkusenosti s Pepino testem?Testuji hrozne brzo,ja vim ale nemuzu to vydrzet 😀 a mam na dvou slabou carku,vcera byla videt ale az po limitu,dneska rano par minut po namoceni,nemusim s testem nejak saskovat pod svetlem a videt je,ale fotak mi to moc nebere,fotka je dost rozmazana,nejde to zaostrit 😅 mam trochu strach,aby to nebyla jen ryska 😥
@terka228 jee,dekuji 🙂 ja jsem se uplne bala sem tu fotku dat,ze si budete myslet,ze jsem blazen 😂😂 no mela bych byt asi 10dpo,podle priznaku,ale jista si nejsem,navic mam cyklus 34-40 dni ☹ tak je to takovy 50/50,kdy mam dostat ms ☹ kez by to vyslo 🙂 praveze jsem na netu nasla takovy divny recenze,nekde bylo,ze Pepino dela // dokonce driv,nez jiny testy a nedela falesnaky a nekde zase psali,ze je spatnej ☹

@pomelo11 Je to tam, takže gratuluju!!!!! 🙂