Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lucinka58 Snad budou pozitivní😉 Kam jsi objednaná?
@baskervile ja jsem z Brna, takze na NT jdu do Prenatalu k MUDr. Vlasimovi. Je v Brně vyhlášenej a byla jsem u nej i v prvním těhotenství, takze mam jistotu, ze nic nepodcení 🙂 a kam Ty?
Tak mimi nebude a testy k ničemu mam to mit 2.12. A dostala jsem to dneska 😢
@pomelo11 Tak bude miminko příště 🙂 Moc Ti ho přeju 🙂 Z toho jediné vyplívá - testovat až po zmeškané menstruaci, potom by jsi nebyla tak zklamaná...... ☹ I když koukám, že u Tebe jsem čárku aspoň viděla..... Ale je fakt, že nic není záruka. Prostě příroda si vybírá zdravé jedince a očividně něco bylo v nepořádku. A lepší takhle s menstruací jak třeba později se rozhodovat co a jak.....
Holky, vazne je lepsi at to odejde s ms, nez se tesit a byt happy ze to tam je, a pak se dozvědět zpravu ze smůla a jit na revizi...
Dobry večer ženy 😉 japak se mame? Dneska dobiram prášky Gynprodyl 200mg tak uvidíme kdy prijde MS a kdy se nám zadaří Mimi 😉 snad co nejdřív 😉
Ty jo holky tak si přestavte ze dneska mam dobrat uz ty prášky Gynprodyl a cca 3-4by mela dojit MS jdu na WC a MS už dojela a to jsem ještě nedobrala poslední prášek tak jsem dala sprchu a ten poslední prášek jsem si dala. Není to divný ze přišla tahle brzo?mate s tim někdo zkušenosti?předem dekuji
@baskervile ahoj ... Srdíčko nezkoušela ... Zatím byl jen dgestacni váček.
Tedka těším ze mi Doktorka měla říct ze si mám přijít pro lístek na peníze ke konci měsíce ale nic mi neřekla ?! Jsem po prvně na nemocenské tak nevím jak to chodí!? Budí to muset zítra obejít
A co ty jak to zvládáš ?
holky to cekani do pristi soboty me ubiji po tom co mi rekl doktor😔
@zlolda Já bych řekla, že docela dobře až na ty celodenní nevolnosti. Prakticky je mi zle furt, ne jen ráno. To jsem teda u syna nezažila - u něj mě bylo zle jen ze zubní pasty a kafe 😀 Tady u tohoto prďoly v bříšku se mi navaluje snad u všeho - jediný co dávám je zelenina a ovoce - trošku mě to utlumí to houpání břicha 😀 Další kontrolu mám 12.12. tak se těším jak miminko povyroste a hlavně se moc těším na NT screening 2.1.. Sice si moc přeju holčičku, ale pokud to bude chlapeček, tak mi to taky vadit nebude. Hlavně ať je prďolka zdravá a ať se ji (nebo jemu) u mě líbí a daří 🙂 A co u Tebe?
@laura1972 ahojky strašně moc držím palečky aby jsi za 11 dnů našla krásně pozitivní testík a bylo teď vše v naprostém pořádku 🙂 🙂
@juliemichal moc děkuji 🙂 snad už se konečně zadaří a tentokrát dojdeme až do konce 🙂 tobě už se to taky blíží, tak přeji totéž a také držím palce 🙂
@laura1972 určitě se zase zadaří a bude to krásný dáreček na Vánoce 🙂 a určitě dojdete do zdárného konce 🙂 vem si já jsem ZT měla v lednu tento rok a dnes jsem už 32+0tt 🙂 🙂 no a máš pravdu krásně se to blíží,ale už bych to chtěla mít konečně za sebou 😀 a moc děkuji ♥
@laura1972 Já v neděli skončila s mrchou naštěstí, byla nějak dlouhá.... takže čekám na ovulku a snad to nějak půjde.
Mamky gyndařka mi po ní vzkázala, že prý máme objednat nějaké bio tabletky, co berou i chlapi a že to má 100% účinky, tak uvidím, zda to objednám 🙂
Zatím se sexem u nás problém není, ale bojím se, že zase nářadíčko pána přestane kolem ovu spolupracovat :-/ no uvidíme no 🙂
Držím palce 😉
@lucinka58 jsem na tom podobně nejsem schopná doma ani stát a žehlit prádlo ... Je to děs .. nejhorší je to po jídle musím si jit lehnout a usnu tak tvrdě že nevím kdy se probudim.... Jinak já piju heřmánkový čaj pomaha mi celkem hodně od nevolnosti a od toho ze me nenatahuje z kde čeho. Mam kontrolu 14.12 snad budu mít už i fotku ;)
@zlolda No je fakt, že já bych spala a spala, ale s tím mým malým rarachem jsem ráda, když si s ním lehnu po obědě na hodinku 🙂 Jinak on je furt akční a furt za ním běhám. To první těhotenství jsem rozhodně víc lenošila, teď už to fakt nejde...... 😀 Takže dokud nejsou děti, tak si to lenošení pokud můžeš užívej 🙂 Hlavně je potřeba odpočívat - tělo to potřebuje 🙂)))
@bzukk . .no trochu něco vidim. Uvidíš co na to dr... já to mám dostat bud ted v sobotu nebo az v
V utery. Kdy půjdeš ty k dr.
Já se budu snažit testovat az co nejdyl. . Pokud to nedostanu

@snezenka123 tak jsem večer zkusila lady max. Zase duch, teda pokud nevidí jen moje oko.