Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@hlavacova007 ahoj, třeba to bude jen,, riska,,.... Ale podle mě je to,, moc růžové,,. Vypadá to, že se,, zadarilo,,
@hlavacova007 myslím, že se určitě zadařilo...nevím, jestli z toho máš radost nebo ne, ale už to tak vypadá 🙂
@trrr
@tornadolu
@terka228
@jarmulka
@luciasek1987 Ale to víte že mám radost,tři děti jsem si vždycky přála. Tak snad to vyjde.👶
@luciasek1987 Clearblue nedělá falešný. Je to nejpřesnější test 🙂 Moc gratuluju!!!!
@trrr
@trrr já měla clearblue, ale ten digi, ukázal mi 2-3 týdny. Ale třeba se ti posunula ovulka, já bych zkusila za dva dny znovu, ten normální a uvidis, třeba ještě není nic ztraceno. 🙂 jak už jsem někde psala, moji nejstarší dceři se ukázala slabá čárka az několik dní po vynechání ms a jinak všechny testy negativní ani duch a byla těhotná. Držím palce.🙂
Mam prozbu davam fotku ten ruzovi je ovu tt
A ten zeleny te tehu tt je videt neco na tom zelenym mam pred ms
Predem dekuji za odpovet
@geryy Já nevím, ale mě se zdá, že ten TT má blbě posunutou 2. čásrku. Nemáte doma nějaký jiný?
@hlavacova007 clear blue nedělá falešné //,jen je to 25 a má se dělat později..tady už je hezky vidět 🙂
@hlavacova007 v kolikátým týdnu jsi? Na testikach není moc vidět třeba jsem slepá 😨

@trrr to ne,ale záleží kdy došlo k oplodnění a pokud tě dr.nesledoval a ty sis nedělala ovulační testy,tak to nebudeš nikdy vědět 100%,počke do té soboty,vím že je to těžké ale třeba budeš mile překvapena 🙂