Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

to jsou testy dělané 10,11,12,13 DPO, ale o pár příspěvku víš mám dnešní odpolední (13dpo) a je tam krásná čárka 🙂
@tornadolu
@adusee pekny tak at sili 😉
@hlavacova007 joo tak to potom jo 😉 tak at tez sili😉 taky bych už chtěla moc Mimi
@tornadolu Děkuji,určitě se zadaří,hlavně na to moc nemyslet 🙂❤
@hlavacova007 no právě na to nemyslím jak kdy znáš to😉 veru Gynprodyl tak snad by se mohlo zadařil 😉
uz je to prave dost pozde 3 dny po vynechani/velmi slabe (pul dne) MS. Ale zase bezna MS s bolestmi neprisla... ale byli jsme na dovolene letadlem, tak si zas rikam, jestli nemam jen rozhazene vse z letadla...(chteli jsme si privezt darecek 🙂)
Mockrat dekuju za vase odpovedi
@a_sma diky, uvidime 🙂 pockam par dni 🙂
@jullli kazdy kalendar mi ho ukazoval jinak, zatim se nesnazime tak dlouho, abych si merila BT 🙂 takze bych tipovala cca 15dní po ovu (mám delsí cyklus - už několik měsíců pravidelně 31dní)
Diky moc.. 🙂 nebudu to prehanet s natesenim a proste uvidim za par dni 🙂 je to ale tezky 🙂) clovek by chtel vse vedet hnedka 🙂
@trrr tak to máš dost za sebou. Ovulaci, ms. Já testovala nejdříve vždy 10DPO Dřív to nemá smysl, takže ještě máš čas 🙂 já budu 10 DPO v pátek, ale zkusím raději o den dal, ale jinak než jsem měla ZT, tak jsem měla už 10DPO slabou čárku. Ale jsou tu holky , vo měli teprve ducha o hodně déle, třeba až 14 DPO. Záleží na hladině HCG , každá to ma jinak. Takže myslím, ze ta šance tam ještě pořád je 🙂
Já měla ducha 9dpo 🙂
Holky nevite jak dlouho je v tele injekce Ovitrelle? Kdy muzu poprve zkusit testovat?
@luciasek1987 rika se 10-14dni
@laura1972 nechame se prekvapit mam to nejak za sebou take nechapu a ty dej pak vedet 😉
Ahoj holky, chci se zeptat, máte některá zkušenosti s TT Pepino? Dělají falešné duchy? Děkuji 🙂
tak duch zmizel, MS zatím mešká 3 dny, ale necítím se vůbec dobře, takže si myslím že dorazí.. chjo zase se tedy nezadařilo :(
@dobro16 a zkoušela Jsi stejný test? Ty tvoje testy vypadali krásne. .

@tornadolu tak 3- 4týden je