Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

🙂

@trrr tak já i přes všechnu tu kritiku na tt Mamates, jsem si ho schválně dnes taky koupila, byla jsem zvědavá, co mi ukáže. A pak jsem tu měla ještě jeden od Woman sekret ten modrý a jeden Pepino, abych se ujistila, že to nejsou čárky falešné😀 a musím říct, že jsem sama dnes byla překvapená, jak to testování dopadlo 🙂 ještě včera jsem tomu moc nevěřila,dokud jsem neviděla druhou čárku výraznější. Ještě ted se mi nechce uvěřit, že se nám to povedlo. Jinak ten clearblue digi jsem měla taky a je to škoda, že se pak vypne 😕 byla by to hezká památka 🙂
@brunhylda je, ahojky 🙂 jak se máš? Koukám, že už ti to taky pěkně utíká 🙂 Moc dekuju, snad už konečně se dočkáme 🙂 Já po revizi tady také moc nebyla, nějak jsem to ze začátku nedávala, takže jsem sem chodila jen občas a sem tam nakoukla, takže tady přibylo plno nových snažilek a těch co otěhotněli, tu už taky moc není. Třeba jestli si pamatujes na ivatko, mela ta už. jménem ještě číslici, ted si nevybavuji jakou, ale určitě si budeš trochu pamatovat, tak jsem koukala, že má zrušený profil a ještě pár tech, co tu byli s námi od toho cca května.Zkrátka už nás tu moc nezbylo. A jak se máš? 🙂
@laura1972 vím koho myslíš. nedávno jsem takto myslela na loisabel. Taky zrušený profil. Vůbec nevím co se holkám stalo. Doufám že jde spíš jen o nějaké neshody v diskuzích než problémy s miminkem. Já teď čekám na 22.12. na druhý screening a snad se dozvíme pohlaví, ale hlavně aby byl prcek v pořádku. Hrozně rychle to utíká. Je super že si otěhotněla znovu celkem rychle, tentokrát už to musí dopadnout dobře.
@brunhylda Já jsem tu taky dlouho nebyla, občas jsem tu mrkla, ale nešlo to stíhat tolik komentů dočíst 😨 Jo, je to dost radikální, ale laisobel byly otrávená z nějaké paní, která ji osočovala z nějakých řečí, už si to přesně nevybavuju, tak ji to vytočilo do běla a utla to. A ivatku se nedivím, byla z toho špatná, kdo by nebyl. Jo, třeba se ještě holky vrátí..❤
@snezenka123 já mám s gynexem jen dobré zkušenosti, tak za mě určitě ano 🙂

@laura1972 určitě bude a není vůbec za co ♥