Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 jé to jsou pěkné dálnice 🙂 🙂 ještě jednou gratuluji 🙂 kdy jdeš k dr? 🙂
@juliemichal moc díky 🙂 k dr. jsem objednaná ve středu, tak snad bude vše OK 🙂
@laura1972 určitě teď bude vše v naprostém pořádku 🙂 a moc se těším na tvé zprávičky 🙂 🙂
@baba93 to víš že jo, záleží kdy byla ovulace a taky kdy došlo k uhnízdění, takže neboj a těš se 😉
@kastanek87 diky snad jo ❤ je to takovy prekvapeni 😀 minuly mesic mi dr. Rekla ze mam pcos vajecniky tak jsem zacaly vybirat Car do ktereho jsme meli jit po novem roce a ono bum...
možná je to tím foťákem je to focený někde v koupelně? špatné světlo, nevidím vůbec nic
@luss1994 uf, asi jsou to blbé fotky, protože taky tam nikde nic nevidím - kromě té poslední, kde vidím 4 :D takovéhle dušíky bych ale nehledala, buď to vidět jde, nebo nejde..za mně je duch něco, co nemusíš natáčet na světlo, co fakt na první pohled jasně vidíš, že tam je - jen to ještě není úplně v barvě té druhé čárky....jak dlouho máš cca po ovulaci?🙂
@tinaprofi fotak je hodne na houby, je z 5 let staryho telefonu :/...
@vanea .na tom dnesnim sem tu čarku videla na prvni pohled jen ten fotak to nechce zachytit :/...ale když zaschnul tak čarka zmizela, tak nevim jestli to mam pocitat nebo ne....ja už tu prave psala holkam že beru ha, ale ve 3. tydnu sem zapomela 2 pilulky a nedodrzela navod, chybu sem si uvedomila hned jak sem ji udelala :D...a ted cekam, sex sme meli v den zapomenute 2 pilulky a pak i den potom :D
@monikavitezslav Já jsem teď těhotná ze sexu 2 dny před OVU. A předtím jsem otěhotněla i ze sexu 5 dní před OVU a 3 dny po OVU 🙂
@luss1994 zkus jiný testik. .. Tyhle testy jsou naprd. ..😒když zkusis jiný test ,třeba dr.max a bude i tam náznak čárky, tak to vypadá nadějne🙂
me minulý měsíc i předminulý ukazoval mamatest to samy. A dr.max snehobily. Ms došla.
Holky dotaz 9DPO kdo testoval a už šlo něco vidět?
vychází mi to na štědrý den tak plánuji lovit duchy 🙂
@trrr Ahojky! Tak jak dneska? Co kontrola? Ja absolvovala rano odber a pred chviki volali, ze hcg je daleko vyssi a prej prosperujici tehotestvi 🙂 Ja byla tak rada, ze jsem se zapomela preptat na konretni hodnotu, ale tak co uz 🙂 3.1. utz a snad uz srdicko.... Co ty???

@laura1972 tak at je to hlavne v poradku hele!