Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lindaatobias to já právě nemám, krabička už je vyhozená i s letákem.
@simi1510 Tak dnes teplota vylítla na 36,9, takže asi proběhla včera. Teda doufám. Doktorka mi minulý měsíc tvrdila, že ovulace neproběhla (to bylo v cyklu po revizi), že tam mám cystu. Ale to mě štve, že to podle BT ani testů není poznat, protože ovulaci se mi podařilo otestovat a BT se chovala taky naprosto ukázkově jakoby ovulace proběhla....... je fakt že vlastně netuším, jak se chová graf BT v případě že folikul přeroste v cystu.
No prostě jen doufám, že tento měsíc už proběhne všechno v pořádku.🙄
@kstablova ja nevim jestli jsem mela nekdy cystu, a sama by odešla. Ale kolikrat se mi stalo ze ms došla az po mesici, a poznala jsem to dle teplot, ze Ovulace byla az za davno.
Tak proběhla behem včerejška, bych rekla. A mas to stejne jak ja 😃 v patek pozitivni, v nedeli proběhla a v pondeli vyšší bt 😃
👍👍👍👍 si budeme držet palce 🙂
@simi1510 Tak dneska mi bylo už hodně špatně. Myslela jsem, že nedojdu ze školy ani domů🙄 do toho návaly, no běs. Řekla bych, že tentokrát to probíhá asi tak jak má. Takhle mi nebylo ani při tom posledním tehu. Dnes je to 3 den po vynechání ms. Včera jsme koupili dr.maxe, tak jsem ho dnes zkusila.
@laura1972 tak to asi začíná dobre 🙂 uvidis uz za dva dny 🙂
Ja vubec nevim, jestli to u me vyslo nebo ne, bojim se ze ne. Ze příznaky ani nejak extra nejsou. Vcera jsem tedy padala únavou. Dali jsme sex, ten mi vubec ale vubec nic neříkal ... a to je u me divne. Nejake návalu mam taky, ale nevim zda tim? Ale od žaludku mi zas spatne neni
Ahoj holky, moc gratuluju novým těhulkám!!🙂 já zatím stále čekám, co bude...dneska jsem 10DPO (možná 9, nevím:D) a včera jsem začala lehce špinit (6 dní do MS) , večer pak špinění ustalo a teď znovu trošku. Tak uvidíme, jsem hrozně nedočkavá:D na testu zatím nic nebylo...ale už jen pár dní a bude jisto🙂 držím palce i ostatním, co se chystají testovat=)
@snezenka123 zkousela jsem dneska testovat. Asi tri dny po ovu me zacaly bolet prsa a ted mam pocit, ze se mi rozskoci :( obcas me zaboli v podnrisku jak na ms, tak uvidime. Zarekla jsem se, ze budu testovat az po ms, ale zase jsem nevydrzela 🙂 termin ms mam o vikendu - to je strasne dlouha doba :( Gynex je pry dobry, aspon co jsem cetla. Tak snad budes brzy hlasit // 🙂

@trrr ahojky🙂 děkuji 🙂 jdu ted ve středu, ale budu se bát😔