icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
18. pro 2016

@trrr ahojky🙂 děkuji 🙂 jdu ted ve středu, ale budu se bát😔

laura1972
18. pro 2016

@trrr co ty? beres ty léky? pozorujes něco? Taky na tebe myslím.

kstablova
18. pro 2016

@lindaatobias to já právě nemám, krabička už je vyhozená i s letákem.

kstablova
18. pro 2016

@simi1510 BT měřím. Dnes normálně, uvidím zda klesne zítra nebo až v úterý. 🙂

kstablova
18. pro 2016

@simi1510 teda spíš kdy mi stoupne teplota 😀

trrr
19. pro 2016

@laura1972 leky beru a boli me prsa ze stran ale to nemusi nic znamenat 😕

simi1510
19. pro 2016

@kstablova ja si uz rikala 😃

kstablova
19. pro 2016

@simi1510 Tak dnes teplota vylítla na 36,9, takže asi proběhla včera. Teda doufám. Doktorka mi minulý měsíc tvrdila, že ovulace neproběhla (to bylo v cyklu po revizi), že tam mám cystu. Ale to mě štve, že to podle BT ani testů není poznat, protože ovulaci se mi podařilo otestovat a BT se chovala taky naprosto ukázkově jakoby ovulace proběhla....... je fakt že vlastně netuším, jak se chová graf BT v případě že folikul přeroste v cystu.
No prostě jen doufám, že tento měsíc už proběhne všechno v pořádku.🙄

simi1510
19. pro 2016

@kstablova ja nevim jestli jsem mela nekdy cystu, a sama by odešla. Ale kolikrat se mi stalo ze ms došla az po mesici, a poznala jsem to dle teplot, ze Ovulace byla az za davno.

Tak proběhla behem včerejška, bych rekla. A mas to stejne jak ja 😃 v patek pozitivni, v nedeli proběhla a v pondeli vyšší bt 😃

kstablova
19. pro 2016

👍👍👍👍 si budeme držet palce 🙂

laura1972
19. pro 2016

@simi1510 Tak dneska mi bylo už hodně špatně. Myslela jsem, že nedojdu ze školy ani domů🙄 do toho návaly, no běs. Řekla bych, že tentokrát to probíhá asi tak jak má. Takhle mi nebylo ani při tom posledním tehu. Dnes je to 3 den po vynechání ms. Včera jsme koupili dr.maxe, tak jsem ho dnes zkusila.

kstablova
19. pro 2016

@laura1972 to je tak parádní!!!! Ne ty návaly a nevolnost, ale že se zdá být vše na dobré cestě! Moc Ti to přeji a mám z toho radost!

laura1972
19. pro 2016

@kstablova děkuju 🙂 no snad už bude 🙂 takhle mi bývalo u všech tří děti, letos v červenci, to bylo jen trošku ze začátku, jen tak divně a pak to ustávalo. Někde jsem četla, ze když bývají nevolnosti atd. že je to prosperující těhotenství. Tak snad to tak bude 🙂

kstablova
19. pro 2016

@laura1972 ano, taky jsem to četla. Když jsem čekala dcerku, tak jsem měla nevolnosti až do sedmého měsíce a tohle bylo to jediné co mě uklidňovalo 😀

simi1510
19. pro 2016

@laura1972 tak to asi začíná dobre 🙂 uvidis uz za dva dny 🙂

Ja vubec nevim, jestli to u me vyslo nebo ne, bojim se ze ne. Ze příznaky ani nejak extra nejsou. Vcera jsem tedy padala únavou. Dali jsme sex, ten mi vubec ale vubec nic neříkal ... a to je u me divne. Nejake návalu mam taky, ale nevim zda tim? Ale od žaludku mi zas spatne neni

laura1972
19. pro 2016

@simi1510 tak já ještě před pár dny taky nic moc příznaky neměla. To většinou teprve přijde po vynechání ms 🙂 ted jsi teprve pár dní po ovu, tak neboj ono to přijde 🙂

simi1510
19. pro 2016

@laura1972 ja se jen bojim, ze ten muj pocit z toho me pak zradí :-/ ☹

laura1972
19. pro 2016

@simi1510 já myslím, že ne Simi , bude to dobré, uvidis 🙂

simi1510
19. pro 2016

@laura1972 Kez bys mela pravdu a my všechny mely vánoční darek

katuskad1
19. pro 2016

@laura1972 ahojki, psala jsem ti zpravu🙂

vanea
19. pro 2016

Ahoj holky, moc gratuluju novým těhulkám!!🙂 já zatím stále čekám, co bude...dneska jsem 10DPO (možná 9, nevím:D) a včera jsem začala lehce špinit (6 dní do MS) , večer pak špinění ustalo a teď znovu trošku. Tak uvidíme, jsem hrozně nedočkavá:D na testu zatím nic nebylo...ale už jen pár dní a bude jisto🙂 držím palce i ostatním, co se chystají testovat=)

janea823
19. pro 2016

@vanea já jsem taky +-9DC...od soboty krvácím, ale snad to ustává..tak jsem zvědavá, co s toho (ne)bude🙂

simi1510
19. pro 2016

@vanea ja dneska 8 dpo, a to cekani je vzorný no... kdyby aspon to tak bylo, ze by se to tim vyrovnalo 🙂

janea823
19. pro 2016

@vanea teda DPO 🙂

bzukk
19. pro 2016

@snezenka123 zkousela jsem dneska testovat. Asi tri dny po ovu me zacaly bolet prsa a ted mam pocit, ze se mi rozskoci :( obcas me zaboli v podnrisku jak na ms, tak uvidime. Zarekla jsem se, ze budu testovat az po ms, ale zase jsem nevydrzela 🙂 termin ms mam o vikendu - to je strasne dlouha doba :( Gynex je pry dobry, aspon co jsem cetla. Tak snad budes brzy hlasit // 🙂

vanea
19. pro 2016

@janea823 a kdy čekáš na MS?🙂 a ty krvácíš, jakože tam máš fakt krev, nebo taky jen špiníš? já to mám právě jen takové světlounké, a už to zase slábne,..tak jsem zvědavá:/

mishel89
19. pro 2016

@bzukk nic tam nevidím..

asus
19. pro 2016

@laura1972 ty jo dobře ty krasne dalnice❤

janea823
19. pro 2016

@vanea 22.-23...asi to ale tento měsíc neklapne, sice to není tak silné jako MS, ale už se mi to nezdá, takže se to vajíčko asi neuchytilo..

astyna
19. pro 2016

@laura1972

mě při synovi nic nebylo a donosila jsem ho v pořádku. Na nevolnosti bych se nespoléhala, můžeš je mít, ikdyž jde o zamlklé těhotenství.