Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972
http://www.maminkam.cz/5-tyden-tehotenstvi
Jsem našla tohle. Libi se mi tam ty obrázky v tom týdnu. ..
Zítra budu držet palce na kontrole
@snezenka123 děkuji moc, kouknu 🙂
@laura1972 Ovulací se doktoři vůbec neřídí - většinou co vím. Stačí, aby ovu byla později a už stresují člověka, že je to malé apd, protože to právě počítají od 1.dne posl. MS, tím pádem je miminečko menší, když byla ovu později... pro nás je to nelogické, ale je to tak. Takže to vždycky počítej od MS a už se ti to nepoplete 😉
Tak holky... vůbec nevím :-/ Začínám špinit... ale zkoušela jsem BT a je 37,13 :-/ Ráno byla 36,7... tak nevím vůbec ☹ dle aplikace bych měla mít MS o víkendu :-/
@snezenka123 Ahoj, děkuji, už je to dobré. Ani do práce jsem nešla a celý den odpočívala, takže dobré. Dostala jsem do sebe za celý den dva suché rohlíky a čaj, tak teď doplňuju tekutiny. Zítra už zas do práce. Ve čtvrtek jedu ještě do Vídně nasát vánoční atmosféru, tak musím být fit 🙂 🙂 🙂
Včera jsem i trochu špinila, což by zase odpovídalo na pondělní ovulaci. Já měla docela problémy se silným ovulačním krvícením, takže špinění beru jako o.k. 🙂

@lucinka58 já jsem chtěla už konečně vidět tu dálnici 😀 a ještě mi zbyl jeden dr.max na zítra 😀. 😀 no taky si myslím, ze ještě nic neuvidí no. Podle ms jsem zítra 4+5 takže 5.tt. V létě jak jsem byla,taky na první kontrole tak podle UTZ tak jsembyla taky tak.jako ted po vynechání ms 5-6 den a byla tam jen tečka a už prve se mu asi to moc nezdálo, nejspíš to neodpovídalo tak jak má. Po druhé mi řekl, ze už by mělo být srdíčko, ale že počkáme, tak 10 - 14 dní a ze už by mělo pak být a nakonec po třetí návštěvě řekl, ze to vypadá na ZT, že tam není srdíčko, a že růst se musel zastavit, že za těch 14 dní to nepovyrostlo, aposlal.mi ještě do nemocnice aby to ještě posoudil další dr. a nakonec tam to taky potvrdili a šla jsem na revizi. To jsem byla konec 7.tt. a s ms tedy bylo.v papírech 9.tt..Ted jsem někde četla, že koncem 5 tt. už by mělo být srdíčko, takže to počítají s ms nebo bez ní? Už jsem toho přečetla plno, ale pořád nevím jak to počítají jestli s ms nebo bez to srdíčko. Ta ms mi hrozně plete. Je to takový divný výpočet no. Jak říkají doktorský, přitom když by to člověk počítal logicky od ovulace, bez přičítání prvního dne poslední ms, tak bych byla zítra 20 DPO takže ve čtvrtek přesně 3 týdny.