icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
simi1510
21. pro 2016

@kstablova jde o to, ze kolikrat se zavře ve svem pokoji, nebo si sedne na gauč... ale vcera proste co nejblíž me a nevim hele 😃 asi mu je divne, co si tu stale píšeme 😂😂😂

laura1972
21. pro 2016

@simi1510 vyjde to neboj, tak moc ti to taky přeji, já ještě taky nemám vyhráno, no. I když mám pěknou dálnici, tak to ještě nic neznamená.

ms.neomagic
21. pro 2016

@simi1510 ahojky..hele me je ted dobre,cpu se zrovna parkama 😀 rano jsem jela do prace a po 2h me poslali domu,ze na to uz prdime? jinak ja nic..priznaky zadny,prsa neboli,podbrisek neboli,vytok zadnej..tak nevim,protoze vzdy pred ms,jsem mela vsechny tyhle priznaky...ale ja mam jeste do ms daleko..me ma dorazit az tak za tyden..
Koukam ze uz jsi testla,ja si myslim,ze je brzo,vcera vypada ze jses uhnizdovala,tak na ten stedrej den uz to tam budes mit 😉

@laura1972 ty brdooo to jsou dalnice 😀 at ti vse dnes dopadne na jednicku podtrzku 😉

katuskad1
21. pro 2016

Ahoj holky 🙂 duch nebo ryska? :-O jsem asi 11-12 dpo. MS mam dostat na štědrý den.

simi1510
21. pro 2016

@laura1972 však víme no... ale bude to urcite dobry tentokrat. Dej pak vedet 😉

simi1510
21. pro 2016

@ms.neomagic tak vis jak, co kdyby nahodou. Clovek uz nic nevi. Ja jsem v praci a musim makat. A snad v patek budu mit volno, abych mohla uklidit a připravit doma veci

simi1510
21. pro 2016

@katuskad1 nekde jsem cetla, ze kdyz je carka růžová, tak test je pozitivni, jakmile ma jinou barvu - šedivou a tak, tak je to ryska :-/

laura1972
21. pro 2016

@ms.neomagic děkuji snad to bude už OK🙂

laura1972
21. pro 2016

@katuskad1 tak přesně takhle jsem to měla já, ten 10DPO jak jsem si říkala, že to je jen ryska a další den už byla vidět čárka 🙂 zkzs zítra ráno, to už by tam něco vidět mohlo být 🙂 držím palce 🙂

laura1972
21. pro 2016

@simi1510 no taky doufám 🙂

katuskad1
21. pro 2016

@laura1972 @simi1510 Simi právě mám strach, že to bude fakt jen ryska :( jsem barvoslepá, takže to barevně moc nerozeznám, a příteli říkat nechci. Chci mu to říct, kdyby meškala MS. Ale podle mě na Dr.Maxovi se takhle rysky neukazují ne? no zkusím zítra, v Dr.Maxu mají akci 2+1 zdarma, takže mám testíků a testíků. A díky holky za názor 🙂

snezenka123
21. pro 2016

@katuskad1 taky vidim dusika. Co je to za test? Vypadá to nadějne, zítra testni🙂

katuskad1
21. pro 2016

@snezenka123 díky za názor 🙂 a příjde ti růžový? :D :D je to Dr.Max, mě třeba příjde, že Pepina dělají rysky furt :-/ na Dr.Max nedám dopustit 🙂

trrr
21. pro 2016

@simi1510 vsak jak sem psala vcera spatne testy 😂hele ja mela 3dny bíle testy a ctvrty //takze dokud nedorazi stopka tak neni nic ztraceno 😙

lenulinka10
21. pro 2016

@katuskad1 myslim,ze je tam duch 😉 zitra zkus testnout znovu..drzim palecky 😊

simi1510
21. pro 2016

@trrr 👍👍👍 uvidime no 😃😂

snezenka123
21. pro 2016

@katuskad1 neřekla bych ze je to ryska....podle mě je to hodně slaba čárka. Ale viditelna🙂
a právě jestli je to max test, tak to je super. Ten patří mezi nejspolehlivější😉

laura1972
21. pro 2016

@trrr ahojky, závratě a motání hlavy? Tak to bývá, já to mývala taky a vždycky to dopadlo dobře. Jedu odpoledne dr.tak.pak písnu 🙂 a ty se drž 🙂

lenulinka10
21. pro 2016

@katuskad1 zkus treba jeste ten test vyfotit negativem,to by mela take ta druha carka vylezt.. to jsem delala i ja a to jsem mela pidi dusicka :D a ted jsem 17ty tyden :D

katuskad1
21. pro 2016

@lenulinka10 těžko rici😆😟😟😟

lenulinka10
21. pro 2016

@katuskad1 koukej ja to zkousela take z te tve fotky co jsi sem davala a myslim ze je to na dobre ceste jeste ti sem poslu schvalne muj jo :D tam neni skoro nic videt....

katuskad1
21. pro 2016

@lenulinka10 jééé děkuji 🙂 ty máš nějak víc negativní negativ :D :D tak snad to výjde :D zkusím ráno zítra další...a uvidím.

trrr
21. pro 2016

@laura1972 dekuji a v kolik tam jedes?v kolik mam cekat?me dnes rano bolela prsa tak moc jak kdybych mela zdurele uzliny a tvrde postranach mazec

martaskvorova
21. pro 2016

Holky, vidíte tam něco?

laura1972
21. pro 2016

@trrr jedu kolem pul třetí a snad tam nebudeme tak dlouho čekat. Má objednané a zavírá v 16.h. Tak snad to půjde rychle 🙂 no ty prsa už mám to samé, začalo to včera už pobolivaji celý a tvrdnou uzliny. Myslím, ze to u tebe bude v pohodě. Já když jsem to naposled mela špatné, tak mi ustaly prsa a všechno. Myslím, že to bude OK🙂 a kolikateho, ze jdeš? Vim, že se prám asi tak po třetí, ale nevím 28.12. ??

trrr
21. pro 2016

@laura1972 ano 28.12ono je vse v poradku ale pokud sliznice vse strhne a zacnu krvacet tak je po vsem uvidime zda vyrostla.Takze po 4hod cekam info 😁

lenulinka10
21. pro 2016

@katuskad1 neni vubec za co 🙂 urco to klapne.. zitra zkus dalsi a dej vedet 😉 drzim palecky mooc 🙂

laura1972
21. pro 2016

@trrr já myslim, ze ten duphaston pomůže. Jen bych se ho adi zeptala na ten gyndprodyl, ten je o hodně lepší. Jezdim k dr. , který fakt tomu rozumí a jezdí k němu ženský z daleka a ty co nemohli mit roky děti a dnes už mají 🙂 řekl mi, ze duphaston je dost slabý i když mi prve zvednul dávku na dvě tablety denně, že ten gyndprodyl fakt tu děložní sliznici připraví, ze vytvoří pro to embryo ideální prostředí, jen tenkrát mi ta prvni tableta nesedla ve er při zavádění a ted když mi řekl, že mám zkusit to polykat, jak jsem.psala, ze jsem si tu tabletu rozdělila na 2x tak dobrý a včera večer už jsem polkla celou a v pohodě 🙂 tak snad to bude teď lepší 🙂

alkuska
21. pro 2016

@martaskvorova Bohužel ne.

katuskad1
21. pro 2016

@martaskvorova taky nic nevidím :('