icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
snezenka123
21. pro 2016

@simi1510 držím palce, ráno ať najdeš //

dddkkk
21. pro 2016

@simi1510 já ji taky vidím! Držím palečky ať je jenom silnejsi!!!

lenulinka10
22. pro 2016

@flylight ahojky.. je to mozne ze si tehu 🙂 ja to mela take tak.. ale pak mi tehu testy silili vic a vic.. takze to bylo jasne 🙂 moc drzim palecky... a zkus dalsi tehu test dnes a dej vedet 🙂

lenulinka10
22. pro 2016

@flylight jee ted jsem si vsimla testiku.. no tak je to tam urcite 🙂 takze potichu gratuluji a at carka jen sili 😉

baba93
22. pro 2016

@laura1972 tak super ja jeste tecku nemela 😀 pry je to proste brzo dle ms 4+6 tt mam byt ale v klidu a jdu 5.1 tak tam uz snad neco bude 🙂 ale podle toho jak je mi dnes zle tak verim ze to bude o.k ❤

snezenka123
22. pro 2016

@simi1510
@flylight tak jak holky, už jste testovali? Jsem napnuta jak kšandy.

A všem ostatním krásný ranko

sticker
simi1510
22. pro 2016

Ja bych rekla, ze u me konečná zase 😢😢😢

Prisla červená... bud mam vazne smulu nebo ja uz nevim ☹

snezenka123
22. pro 2016

@simi1510 to me moc mrzí😔

simi1510
22. pro 2016

@snezenka123 ja vubec nevim, co si myslet. Dva mesice po sobe najit ducha... a pak toto...

A kdybych to chtela resit, tak ten doktor mi rekne mate rok cas... a neřeší ze jsem mela revizi ☹

snezenka123
22. pro 2016

@simi1510 chjo. ..a co zkusit jiného dr?Třeba by pomohl. Nebo by mohli pomoci nějaký bylinky?četla jsem hodně Dobre ohlasy na kapky gynex, taky je ted beru první měsíc. ..
myslím na tebe. Musí to být těžký. Ale povede se,urcite brzo❤

simi1510
22. pro 2016

@snezenka123 ty jsem zkousela loni a u me horsi, jeden mesic jsem nemela diky nemu vubec ms

trrr
22. pro 2016

@simi1510 to me moc mrzi 😔

simi1510
22. pro 2016

@trrr to me taky... chtela jsem mit a dostat darek... a zaroven dat hezky darek priteli... ale proste ze podruhe za sebou???

snezenka123
22. pro 2016

@simi1510 😨 aha. Tak změnu dr?

simi1510
22. pro 2016

@snezenka123 zkusim tomu dat jeste mesic, jestli se treba jeste telo dava dohromady, i kdyz jsme to meli uz povolené...

A pripadne pak zkusim doktora. Ted jsem zkusila napsat do nejake on-line poradny, tak uvidime ... kamaradka mi rika, ze se to obcas nekomu stává pred ms ze ma čárku... ale pred revizi jsem to nikdy takhle nemela ☹

katuskad1
22. pro 2016

@simi1510 To je mi líto :( Kolikátá MS to je po revizi? 🙂 mě příjde, že dnešní gyndaři, že pokavaď se nedaří méně jak rok, tak to neřeší...:(

katuskad1
22. pro 2016

Já si opět ráno dělala TT Dr.Max a zase tam mám to co včera, ale silnější, ale prostě já nevím zda je to ryska nebo ne, i když fakt jsem to na Dr. Maxovi nikdy neměla takovou rysku :-/ zdá se mi, že ji Max nedelá...jsem zoufalá.. 😀 příjde mi, že už blázním, doma si dělám testy rychle ať to přítel nevidí, protože to je furt a zase si děláš test...že nemám stresovat a tak.

simi1510
22. pro 2016

@katuskad1 ted došla treti.

Však ten muj rekl, ze to je kec, ze se po revizi dari lepe a rychleji... a od revize se hold dle nej bude počítat zase rok... nebude to brát tak ze se nam to podařilo skoro po roce a skoncilo to zamlkle... bere to jako úspěch ☹

Az se nejak zmatorim, a popr se zadari nejak, najdu jineho asi stejne...

A hlavne e on je odborník na neplodnost...

janea823
22. pro 2016

@simi1510 to me mrzí..jestli dobre pamatuji, byly jsme na revizi kousek od sebe..minuly mesic to nevyšlo a tento jsem si myslela, ze by to mohlo klapnout a taky nic.. Myslim si, ze i kdyz se to snažím moc neřešit, tak to je pro tělo stres. Takze pres Vanoce do klidu a v lednu to urcite klapne!!!

katuskad1
22. pro 2016

@simi1510 já taky právě slyšela, že po potratu, revizi, a tak, že se povede hned ... ale jak vidím, tak je to opravdu kec. Já taky v září mimoděložní, a od té doby se nedaří ☹ a ty testy mě teď jen stresujou jestli tam neco vážně je nebo jsem blázen. :-/ a bereš nějaké přípravky na podporu otěhotnění? Já třeba né, jen kyselinu listovou, a to jak si vzpomenu 🙂

simi1510
22. pro 2016

@janea823 ja se rozhodla, ze v te nové praci skončím... ze jestli se mi zase nedaří kvuli stresu v praci, věcně unavena.... tak se hodím do klidu a pujde to snad no

snezenka123
22. pro 2016

@katuskad1 jak vypadá test dnes

simi1510
22. pro 2016

@katuskad1 beru femibion 1, kde je listovka a prokladala jsem to nosifolem.

Od doktora nic nemam... a jako rikala jsem si, jestli sáhnout po utrogestanu, ktery jeste mam doma od toho srpna pro jistotu... ale nechala jsem to...

snezenka123
22. pro 2016

🌹

katuskad1
22. pro 2016

Co myslíte? 😮

dddkkk
22. pro 2016

@simi1510 to je mi líto... 😢

trrr
22. pro 2016

@katuskad1 dej foto poradime zda je to ryska bo ne 😉

trrr
22. pro 2016

@katuskad1 podle me to ryska neni 😁

dddkkk
22. pro 2016

@katuskad1 Já bych řekla, že tam náznak je 🙂 hlavně aby zesílil!!!

katuskad1
22. pro 2016

@trrr už je viz.výše