icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
trrr
22. pro 2016

@simi1510 co je to za hovadinu od revize dalsi rok vzdyt takhle by si to mohla mit furt dokola mel by zjistovat pricinu a dat nejake prasky!to je vul!

trrr
22. pro 2016

@katuskad1 je to tam!a krasny ted jen at sili!mas priznaky?uz jsi po ms?

janea823
22. pro 2016

@simi1510 ja osobně jsem měnila praci ve chvíli, kdy jsem na sobě pocitovala, ze to je proste moc..a tehdy jsme se ani nesnazili. Jenže ted me spis stresuje okolí, protože mame po svatbe a ,,ono se to proste očekává", ze ted budou deti. Ale rikam si, podařilo se nam to poprvé, tak to musi vyjít i ted..resp.az to prijde, tak to prijde..i kdyz uz bych strasne chtela

katuskad1
22. pro 2016

@trrr ne, mám dostat MS, zítra nebo na Ježucha. Prsa mě stále bolí, ale to před MS vždy, jinak příznaky nemám žádné, jen jsem nachlazená..

katuskad1
22. pro 2016

@simi1510 raději se zkus poradit s doktorem, a jak nebude moc ochotný a tak, tak bych změnila lékaře. na stránkách známýlekar.cz mají recenze, vyhledáš si gyndare ve tvém měste, a uvidíš kdo má nejlepší hodnocení 🙂 🙂

katuskad1
22. pro 2016

holky a taková silnější čárka, jak jsem posílala, se tam ukázala až tak po hodince a půl.

simi1510
22. pro 2016

@trrr hele ja vubec nevim... v minule praci jak byl stres ze všeho, kolegyne delala naschvaly, tak to neslo. Podařilo se az pri výpovědi, kdyz jsem byla doma na neschopence...

A od revize je to ted treti ms... a on jedine co rekne ze s vahou budu mit problem otehotnet a tečka. Pritom Predtim jsem mela pocit ze je skvely, ze vse jako jediny vysvětlil, snažil se, a ze prave by sam provedl i tu revizi...

simi1510
22. pro 2016

@janea823 to chápu no... ale asi hold to ted jeste neni vhodně no... ale okolí si to muze odpustit. Jak muzou vedet co a jak? Co kdyz bude problem nebo neco? Se vsim se hned ale svěřovat?

Ja musim delat DPH pro 17 společnosti dneska, abych mohla mit zitra volno a stihla doma neco udelat. Kolegyne tu maji jen 7 firem na starost... a ze toho pry mam malo... tak proste kašlu na sefa a po Vánocích mu reknu ze jdu, do 11.1.mam zkusebku.... a snad kdyz bude clovek v pohode tak to pujde

simi1510
22. pro 2016

@katuskad1 uvidime no... a asi se na testy pred ms vykaslu uz...

katuskad1
22. pro 2016

@simi1510 to si říkám taky, ale prostě nevydržím ☹

simi1510
22. pro 2016

@katuskad1 tak po těchto dvou mesic ja uz ne... mam tu delat a misto toho mi tu kapkou dneska slzy ☹ vzalo me to hodne...

trrr
22. pro 2016

@katuskad1 cetla sem ze nekdo si nachlazeni plete s tehu priznaky 😂

xyrina
22. pro 2016

@simi1510 taky jsem stále testovala kolem MS a pak byla zklamaná. Ale začala jsem si měřit bazální teplotu a tak bezpečně vím, na čem jsem. Třeba jednou ještě uvidím, že BT zůstane zvýšená i po terminu MS a TT bude potřeba 🙂.

trrr
22. pro 2016

@simi1510 utikala bych od nej!

arielka222
22. pro 2016

@simi1510 simco to me mrzí :( ale klasická doba k otehotneni je půl roku to se podaří prý 75 procentu páru a zbytek do roka. Moc na to vše tlačis a akorát si delas psychicky blok, hod se do klidu a neboj se miminko prijde brzy ;) mě se to těžko říká včera sem to zase obrecela ze už jsem mohla být v 6 měsíci a jsem z toho pořád špatná. Ale vím že mimi prijde časem a čím víc to budu řešit tím dyl to bude trvat. Takže si teď užij pořádně svátky a silvestra a v novém roce přijde nové mimi 😘 věřím tomu ;)

simi1510
22. pro 2016

@xyrina tu ja merim 😉

simi1510
22. pro 2016

@arielka222 ja vim, bude lip... minuly mesic jsem byla v pohode, jen ted me to nejak sebrali, mozna i pro to, te tyhle vanoce uz mohli byt trochu jinak no... ale neboj 😉

arielka222
22. pro 2016

@simi1510 já tě naprosto chápu, mam to stejne taky mi není poslední dobou do smíchu protože už jsem měla naplánované Vánoce trochu jinak :/ hold člověk mini život mění. Ale bude líp 🙂 tak hlavu vzhůru 🙂

simi1510
22. pro 2016

@arielka222 hold chytnu prilezitost změnit zivot od nového roku a udelat veci lepe. Od toho zari clovek dela jednu botu za druhou

ms.neomagic
22. pro 2016

@simi1510 to me mrzi..ale jakto,ze mas porad ty duchy...co to zpusobuje?
jinak uz taky neverim tomu,ze po potratu je pohnojino a podari se,prd,ja potratila v cervenci,samo to odeslo a do dneska nic :-\

baba93
22. pro 2016

Holky ty mamatesty fakt stoji za h*** jsem malem dostala infarkt...

chajdaloupka
22. pro 2016

Ahoj holky, co myslite? Dcerka ma v lednu rok a dnes jsem nasla toto

simi1510
22. pro 2016

@ms.neomagic to mi povidej, vubec nevim ☹ jen rano jak byla bt 36,56 rikam a je to v prdeli... ☹ a jako uz druhy mesic, tak bud je to neco nevysvetlitelneho a nebo se to neudrží ☹ jako spineni jsem pred ms ale nemela nikdy... prsa nebolela tentokrat.

A to me tresti hlava jak nevim co a mam tu DPH plno ☹ cítím se jak kdyby se rozjížděla migrena, kterou ale netrpim.

Driv pred ma jsem mela bilo a rekla jsem si jo nevyslo to... pohoda... ale co se deje od te revize???? Chce se mi z toho všeho brecet, jak neni nic co driv ☹

katuskad1
22. pro 2016

@chajdaloupka čárka jak vyšitá. Gratuluji 🙂

snezenka123
22. pro 2016

@chajdaloupka to jsou jasný //gratuluji❤

snezenka123
22. pro 2016

@baba93 Jakto, že infarkt?jinak souhlasim s tim ,ze ty mamatesty jsou naprd. .Dva měsíce mi ukazovali ducha, jiné testy bílo, ms vždycky dorazila. Už bych je nekoupila.

monikavitezslav
22. pro 2016

Ahojky holky ms ma prijit az 30.12 ale taak me boli hlava ze sem proste zkusila a nic. Hold mame smulu

monikavitezslav
22. pro 2016
lucinka58
22. pro 2016

@chajdaloupka Tak to je naprosto jasné těhotenství 🙂

lucinka58
22. pro 2016

@monikavitezslav Nic nevidím....