Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holcicky tez vam preji krasne vanoce,hlavne stesticko,zdravicko,lasku,pohodu a at vsichni kdo touzite najdete brzo krasne // a tem co uz nasli,at maji krasne a poklidne tehotenstvi :-*
Jinak u me rano na testu nepatrny dusik,ale zatim tomu neprikladam pozornost.
Holky tak 3 dny před MS jsem mela TT ducha a včera carku už hodně silnou, ale dostala jsem MS. 😕no takže jsem vyucena netestovat před MS. Ale jak se to má vydržet 😆 A přeji holky všem moc moc krasne Vánoce 😍tem co našly dvě čárky přeji at VŠE probíha tak jak má. A nám co čekáme ať je v roce 2017 najdeme🍀🍀🍀🍀
@ms.neomagic uka testik. 🙂kolikátý dc Jsi?
@katuskad1 to me mrzí. ..no někdo má ms i v těhu. ..
@ms.neomagic budu drzet moc pesti!!! A šťastné a vesele Vanoce! 😉
@snezenka123 ja ho vyhodila..ja tomuhle neprikladam zadnej vyznam..dnes jsem +-10dpo..takze tomu necham jeste cas a uvidim..
Zlaticka vy vsichni kterym stesti nepralo,moc me to mrzi :-*
@ms.neomagic tak moc držím palce, ať ti to vyjde 🙂 a kdy zase budes testovat ?
@ms.neomagic ok. Tak držím palce ať jsou z toho //. Kdy má přijít ms?
@laura1972
@snezenka123 holky ms by mela prijit 27-28.12..testovat budu zase zitra rano..
@monikavitezslav myslim ze tam taky vidim..nebo uz mame vsichni halusky a vidime i co tam neni.
@ms.neomagic me uz z toho docela hrabe cykly mam jak hodinky 28. A sex byl 7,13,a 18dc tak uvidime mno
@monikavitezslav myslim, ze tam neco vidim 🙂 tak snad to nejsou halucinace 🙂
@leymea v mym pripade stopro halucinace ale uz tyden mam.po ranu zaludek na vode.motanice hlavy.strasna unava a furt dokola na wc. Asi se ucuram i v noci se budim. A na prsa ma manzel absolutni zakaz. Mam na nich tmave modre zily videt vsude. A je to fakt des. Ale moc nadeji si nedavam spis se bojim vsugerovani
@monikavitezslav zejtra budes testovat?
@leymea Nevim mam strach ze to zase nevyslo takze asi pockam dokud nedojde ms. Dneska sem teprve 10dpo asi. Ale neverim si
@monikavitezslav já bych netestovala, jestli tam mimičo je tak vám neuteče. Mě se objevili // až když jsem si byla jistá, že tentokrát to nevyšlo a přestala každý den hypnotizovat testy.
Děkuji za♡
Krásné sváteční ranko. Tak co nového,holky😉
@ms.neomagic tak co?
Uz 20min se snazim nahrat fotky..stejne na nich neni nic videt,tenhle fotak foti ma dve veci..vsechno je rozmazene...vydrzte,snazim se..ale tohle je fakt loveni duchu/stinu..
@ms.neomagic a prisel ti silnejsi nez vcera? Ja na tech fotkách nic nepoznám no ☹
@ms.neomagic ahojky, zkoumám ty tvé fotky, zkusila jsem to všelijak zaostřit upravit jako negativ, ale nejde nic moc vidět. Chtělo by to asi lepší foto, ale pises, ze ti to lip nejde. Koukni jestli něco uvidis. Já to taky zkoušela i ze švy fotky ten negativ, zajímalo mě ten 10 DPO když tam pomalu nebylo vubec nic vidět jak to bude vypadat pres negativ a vyšlo toto: horní je tvůj , spodní můj 🙂

Holky, všem vám tady přeju pohodové svátky 🙂 Těm co jste těhulky ať je vše v pořádku a těm které se snažíte ať brzo objevíte své // 🙂 Hlavně Vám přeju pohodového Ježíška a nový rok ať je plný skvělých překvapení a splněných přání 🙂