icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ms.neomagic
25. pro 2016

@simi1510 o malinko silnejsi..ale ja tomuhle neprikladam vubec vyznam.

laura1972
25. pro 2016

@ms.neomagic ještě jednu jsem zkusila taky tvůj test, ale neztmavovala jsem ho tolik, tak koukni jestli něco uvidis

ms.neomagic
25. pro 2016

@laura1972 zlaticko ja na tech fotkach vubec nic nevidim a na testu je videt hoooodne malo...proto tomu neprikladam vyznam 😉

laura1972
25. pro 2016

@ms.neomagic dnes jsi 10 DPO? já myslím, ze zítra už by něco vidět mohlo být, pokud tam.něco málo je vidět. Já to měla taky tak 🙂

ms.neomagic
25. pro 2016

@laura1972 myslim ze jo..ja presne nevim kdy jsem mela ovulku..uvidime..ja ani nevim kdy mam dostat ms..protoze mi ted chodi po 24 po 26 a minule dokonce po 28 dnech...takze uvidime co se nam vyvrbi.

laura1972
25. pro 2016

@ms.neomagic a nezkousela jsi ani podle ovu testů?

laura1972
25. pro 2016

@simi1510 jak je? Jak jsi na tom?

laura1972
25. pro 2016

@trrr ahojky co ty? Jak je? 🙂

trrr
25. pro 2016

@laura1972 ahojda uz se mi blizi streda tak zacinam byt nervozni a furt na to myslhpm tesim se a zaroven se hrozne bojim jak je tobe?

laura1972
25. pro 2016

@trrr no ty vlastně jdeš už teď ve středu. To bude v pohodě. Jestli máš pořád ty příznaky, co jsi měla, tak si myslím, že to bude v pohodě. Budu ba tebe moc myslet, neboj 🙂 to já jdu první týden po Novém roce, taky počítám tak streda, tak jsem.na to taky zvědavá. Zatím mi je pořád stejně, prsa už pěkně pobolivaji a v noci nemůžu spát, pořád mě to budí na záchod, tlačí mi močový měchýř a pak zas nemůžu zabrat. A Pořád hrozný hlad a nafouklá jak benátský holub 😀 Co ty? Jak to je u tebe?🙂

trrr
25. pro 2016

@laura1972 chodim furt curat,mam nafoukle bricho a prsa pekne bolej a furt bych jedla 😂

laura1972
25. pro 2016

@trrr tak to bude v pohodě, mimco se má u tebe dobře 🙂

ms.neomagic
25. pro 2016

@laura1972 nezkousela..ja pockam..obcas me picha v prsou a zaboli podbrisek..jinak taky hlad..ale co me zarazi,vzdy pred ms se cpu sladkym,ted furt zeru maso..rano jsem snidala rizek 😀

laura1972
25. pro 2016

@ms.neomagic Tak to vypadá dobře :- ) tak ha se taky pořád cpu 😀 placám pátý přes devátý a pak se divím, že mě bolí břicho 😀

ms.neomagic
25. pro 2016

@laura1972 to me bricho neboli..ale ja zboznuju sladky..cokolady,cukrovi..a ted radsi sahnu po klobase,masu,sunce..cukrovi jsem jeste nemela...a usinam vecer brzo..a dneska jsem se celou noc budila,mela prdly sny...tak fakt nevim 😀

trrr
25. pro 2016

@laura1972 snad

laura1972
25. pro 2016

@trrr jaké snad?? To bude v pohodě 🙂 🙂

trrr
25. pro 2016

@laura1972 😙😙😙

ms.neomagic
25. pro 2016

Holky ale chci ze zeptat,vzdycky pred ms jsem tak tyden mela bilej vytok,to jsem si myslela,ze jsem tehotna,ted ale nic..mela jste to taky tak nektera co jste tehotna?

snezenka123
25. pro 2016

@ms.neomagic Já mám týden do MS a taky sucho. .. Jindy mívám výtok

simi1510
25. pro 2016

@laura1972 ja uz nastesti prestala tak krvacet, jako bylo to zas hrozny a uvidime co bude. Asi se na veškeré testování ted vykaslu. A po novem roce skončím v praci

laura1972
25. pro 2016

@simi1510 tak to je mi líto 😔 já vím, je to na psychiku, čekání na ovulaci a pak než budeš moc testovat, pořád člověk doufá a ve finále přijde ms a je po všem a znovu čekání. Snad po Novém roce už se zadari, moc bych ti to přála 🍀

tornadolu
25. pro 2016

Ahojky ženy tak jak travite Vánoční pohodu?Mě ukrutně od včerejška bolí záda asi jsem si hnula s plotýnkou bolest ukrutná 😢 bříško mam naboukli jak kdybych mela odlítnout každou chvilkou a prsa mam nateklé 😢 a MS stále nikde 😉

trrr
25. pro 2016

@tornadolu a testovala si?

trrr
25. pro 2016

@simi1510 simi doktor mi poradil nasadit na 1mesic HA a pritom brat GSMIMISTAR az se dobere HA tak porad pokracovat ve vitaminech dokud nebudou//po ha mi prisla ms a pak uz byli//mela sem po tom tak silnou ovulku ze me bolelo bricho i zada nemohla sem ani chodit ale povedlo se dokonce sem mela 3nebo 4vajicka 😉

ple
25. pro 2016

take jsem zkusila mimistar a tet uz jenom čekam co se bude 🙂 mam uz zpoždeni 5 dni a kdyz jsem zkusila test byl velmi slabý 🙂

trrr
25. pro 2016

@ple ze by druhe pomohl 😁❤mas foto?testiku?

ple
25. pro 2016

foto zatim neni zitra udela test rano 🙂

trrr
25. pro 2016

@ple dobre tak to sem pak hod budu se tesit 😉

ple
25. pro 2016

@trrr ale jak bude chvilka dam sem i ten prvni