icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
lucinka58
24. pro 2016

Holky, všem vám tady přeju pohodové svátky 🙂 Těm co jste těhulky ať je vše v pořádku a těm které se snažíte ať brzo objevíte své // 🙂 Hlavně Vám přeju pohodového Ježíška a nový rok ať je plný skvělých překvapení a splněných přání 🙂

trrr
24. pro 2016

@simi1510 moc dekuju a ty at najdes //a je vse jak ma byt 😙

ms.neomagic
24. pro 2016

Holcicky tez vam preji krasne vanoce,hlavne stesticko,zdravicko,lasku,pohodu a at vsichni kdo touzite najdete brzo krasne // a tem co uz nasli,at maji krasne a poklidne tehotenstvi :-*

Jinak u me rano na testu nepatrny dusik,ale zatim tomu neprikladam pozornost.

katuskad1
24. pro 2016

Holky tak 3 dny před MS jsem mela TT ducha a včera carku už hodně silnou, ale dostala jsem MS. 😕no takže jsem vyucena netestovat před MS. Ale jak se to má vydržet 😆 A přeji holky všem moc moc krasne Vánoce 😍tem co našly dvě čárky přeji at VŠE probíha tak jak má. A nám co čekáme ať je v roce 2017 najdeme🍀🍀🍀🍀

snezenka123
24. pro 2016

@ms.neomagic uka testik. 🙂kolikátý dc Jsi?

snezenka123
24. pro 2016

@katuskad1 to me mrzí. ..no někdo má ms i v těhu. ..

simi1510
24. pro 2016

@ms.neomagic budu drzet moc pesti!!! A šťastné a vesele Vanoce! 😉

simi1510
24. pro 2016

@katuskad1 to me mrzi ☹ jo to si rikam ted uz taky, kdyz se mi to stalo dvakrat ☹

simi1510
24. pro 2016

@lucinka58 tobe taky!

simi1510
24. pro 2016

@trrr Dekuju!!!

ms.neomagic
24. pro 2016

@snezenka123 ja ho vyhodila..ja tomuhle neprikladam zadnej vyznam..dnes jsem +-10dpo..takze tomu necham jeste cas a uvidim..

Zlaticka vy vsichni kterym stesti nepralo,moc me to mrzi :-*

laura1972
24. pro 2016

@ms.neomagic tak moc držím palce, ať ti to vyjde 🙂 a kdy zase budes testovat ?

snezenka123
24. pro 2016

@ms.neomagic ok. Tak držím palce ať jsou z toho //. Kdy má přijít ms?

monikavitezslav
24. pro 2016

Asi uz mam halucinace ale ja ted na testu vidim ikdyz mevim zda to bude videt vyfoceny. Do ms 4-5 dni tak uvidime.

ms.neomagic
24. pro 2016

@laura1972
@snezenka123 holky ms by mela prijit 27-28.12..testovat budu zase zitra rano..

ms.neomagic
24. pro 2016

@monikavitezslav myslim ze tam taky vidim..nebo uz mame vsichni halusky a vidime i co tam neni.

monikavitezslav
24. pro 2016

@ms.neomagic me uz z toho docela hrabe cykly mam jak hodinky 28. A sex byl 7,13,a 18dc tak uvidime mno

leymea
24. pro 2016

@monikavitezslav myslim, ze tam neco vidim 🙂 tak snad to nejsou halucinace 🙂

monikavitezslav
24. pro 2016

@leymea v mym pripade stopro halucinace ale uz tyden mam.po ranu zaludek na vode.motanice hlavy.strasna unava a furt dokola na wc. Asi se ucuram i v noci se budim. A na prsa ma manzel absolutni zakaz. Mam na nich tmave modre zily videt vsude. A je to fakt des. Ale moc nadeji si nedavam spis se bojim vsugerovani

monikavitezslav
24. pro 2016

A takhle sem ji dala do negativu

leymea
24. pro 2016

@monikavitezslav zejtra budes testovat?

monikavitezslav
24. pro 2016

@leymea Nevim mam strach ze to zase nevyslo takze asi pockam dokud nedojde ms. Dneska sem teprve 10dpo asi. Ale neverim si

peanutczt
24. pro 2016

@monikavitezslav já bych netestovala, jestli tam mimičo je tak vám neuteče. Mě se objevili // až když jsem si byla jistá, že tentokrát to nevyšlo a přestala každý den hypnotizovat testy.

snezenka123
24. pro 2016

Děkuji za♡

snezenka123
25. pro 2016

Krásné sváteční ranko. Tak co nového,holky😉

simi1510
25. pro 2016

@ms.neomagic tak co?

ms.neomagic
25. pro 2016

Uz 20min se snazim nahrat fotky..stejne na nich neni nic videt,tenhle fotak foti ma dve veci..vsechno je rozmazene...vydrzte,snazim se..ale tohle je fakt loveni duchu/stinu..

ms.neomagic
25. pro 2016

Na tech fotkach neni nic videt..aspon ja nevidim...ve skutecnosti je to jen zatim nadech..

simi1510
25. pro 2016

@ms.neomagic a prisel ti silnejsi nez vcera? Ja na tech fotkách nic nepoznám no ☹

laura1972
25. pro 2016

@ms.neomagic ahojky, zkoumám ty tvé fotky, zkusila jsem to všelijak zaostřit upravit jako negativ, ale nejde nic moc vidět. Chtělo by to asi lepší foto, ale pises, ze ti to lip nejde. Koukni jestli něco uvidis. Já to taky zkoušela i ze švy fotky ten negativ, zajímalo mě ten 10 DPO když tam pomalu nebylo vubec nic vidět jak to bude vypadat pres negativ a vyšlo toto: horní je tvůj , spodní můj 🙂