Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic ještě jednu jsem zkusila taky tvůj test, ale neztmavovala jsem ho tolik, tak koukni jestli něco uvidis
@laura1972 zlaticko ja na tech fotkach vubec nic nevidim a na testu je videt hoooodne malo...proto tomu neprikladam vyznam 😉
@ms.neomagic dnes jsi 10 DPO? já myslím, ze zítra už by něco vidět mohlo být, pokud tam.něco málo je vidět. Já to měla taky tak 🙂
@laura1972 myslim ze jo..ja presne nevim kdy jsem mela ovulku..uvidime..ja ani nevim kdy mam dostat ms..protoze mi ted chodi po 24 po 26 a minule dokonce po 28 dnech...takze uvidime co se nam vyvrbi.
@ms.neomagic a nezkousela jsi ani podle ovu testů?
@trrr no ty vlastně jdeš už teď ve středu. To bude v pohodě. Jestli máš pořád ty příznaky, co jsi měla, tak si myslím, že to bude v pohodě. Budu ba tebe moc myslet, neboj 🙂 to já jdu první týden po Novém roce, taky počítám tak streda, tak jsem.na to taky zvědavá. Zatím mi je pořád stejně, prsa už pěkně pobolivaji a v noci nemůžu spát, pořád mě to budí na záchod, tlačí mi močový měchýř a pak zas nemůžu zabrat. A Pořád hrozný hlad a nafouklá jak benátský holub 😀 Co ty? Jak to je u tebe?🙂
@laura1972 nezkousela..ja pockam..obcas me picha v prsou a zaboli podbrisek..jinak taky hlad..ale co me zarazi,vzdy pred ms se cpu sladkym,ted furt zeru maso..rano jsem snidala rizek 😀
@ms.neomagic Tak to vypadá dobře :- ) tak ha se taky pořád cpu 😀 placám pátý přes devátý a pak se divím, že mě bolí břicho 😀
@laura1972 to me bricho neboli..ale ja zboznuju sladky..cokolady,cukrovi..a ted radsi sahnu po klobase,masu,sunce..cukrovi jsem jeste nemela...a usinam vecer brzo..a dneska jsem se celou noc budila,mela prdly sny...tak fakt nevim 😀
Holky ale chci ze zeptat,vzdycky pred ms jsem tak tyden mela bilej vytok,to jsem si myslela,ze jsem tehotna,ted ale nic..mela jste to taky tak nektera co jste tehotna?
@ms.neomagic Já mám týden do MS a taky sucho. .. Jindy mívám výtok
Ahojky ženy tak jak travite Vánoční pohodu?Mě ukrutně od včerejška bolí záda asi jsem si hnula s plotýnkou bolest ukrutná 😢 bříško mam naboukli jak kdybych mela odlítnout každou chvilkou a prsa mam nateklé 😢 a MS stále nikde 😉
@simi1510 simi doktor mi poradil nasadit na 1mesic HA a pritom brat GSMIMISTAR az se dobere HA tak porad pokracovat ve vitaminech dokud nebudou//po ha mi prisla ms a pak uz byli//mela sem po tom tak silnou ovulku ze me bolelo bricho i zada nemohla sem ani chodit ale povedlo se dokonce sem mela 3nebo 4vajicka 😉
take jsem zkusila mimistar a tet uz jenom čekam co se bude 🙂 mam uz zpoždeni 5 dni a kdyz jsem zkusila test byl velmi slabý 🙂
foto zatim neni zitra udela test rano 🙂

@simi1510 o malinko silnejsi..ale ja tomuhle neprikladam vubec vyznam.