icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ms.neomagic
26. pro 2016

Holky chci se zeptat,je mozny ze je jeste brzo na carku,kdyz jsem dneska teprve 22DC?

leymea
26. pro 2016

@ms.neomagic spis zalezi kdy byla ovulace. 🙂

ms.neomagic
26. pro 2016

@leymea to vi jen Buh a ja mozna tusim 😀 co ty,jak ti je? jaky si mela a mas priznaky, kdy jsi objevila //?

leymea
26. pro 2016

@ms.neomagic mela jsem normalni PMS 😀 bolela me prsa a podbrisek. Ten bolel min nez obvykle. Jo a unava. Jsem porad unavena. Ted mam pocit jako by mela prijit MS, je to dost neprijemne 😀 zacalo to nekdy v sobotu, MS mela byt ve ctvrtek 🙂 11dpo, tedy ve ctvrtek, jsem delala test a carka vylezla v limitu 😉

trrr
26. pro 2016

@tornadolu 27den cyklu neni brzy na testovani pokud mas cyklus 28dni jinak cykly znamena za kolik dni ode dne prvniho dne menstruace dostavas menstruaci znovu

trrr
26. pro 2016

@leymea takze jsi v 5tt?uz si byla u dr?

simi1510
26. pro 2016

@ms.neomagic co zacinas zkoumat? 🙂 a carka tedy dneska nic?

laura1972
26. pro 2016

@tornadolu no ptala jsem se po kolika dnech máš tak ms. Já měla vždycky tedy pravidelný cyklus , 28 dní. Takže ted cekas ms kdy asi tak?

laura1972
26. pro 2016

@leymea a od té doby jsi netestovala? Naposled ve čtvrtek? Tak zkus test. I po limitu může být čárka platná i když se píše, ze ne, ale dost jsem o tom četla. Zkus test, držím palce 🙂

laura1972
26. pro 2016

@leymea je ted koukám, ty už těhu jsi 🙂 tak gratuluji 🙂.

trrr
26. pro 2016

@laura1972 ja to pochopila,ze
@leymea uz je tehotna natotuty 😂😂uz sem z toho tu blazen 😂

laura1972
26. pro 2016

@trrr tak.to jsme dvě 😂😂😂

leymea
26. pro 2016

@trrr no zacala jsem 5tt 🙂 zitra tam jdu. Byla jsem objednana, mela jsem si prijit pro clostilbegyt 🙂 tak ji to reknu a pak se uvidi kdy me objedna 🙂

leymea
26. pro 2016

@laura1972 testuju kazdy den 😀

laura1972
26. pro 2016

@leymea takže ještě cekas, na to co uvidí dr.? Ještě jsi na první kontrole tedy nebyla? Teprve zítra?

trrr
26. pro 2016

@leymea krasne ti silej 😉gratuluji

leymea
26. pro 2016

@laura1972 dneska byl stejne silnej jako vcera, docela me to znervoznilo. :-/ doufam, ze zitra zesili 🙂

laura1972
26. pro 2016

@leymea tak to já nevěděla, ono je nás tu ted tolik co testují, že nestiham sledovat 🙂 tak ať je vše v pořádku, držím.palce a zítra dej vědět jak.jsi dopadla u dr. 🙂

trrr
26. pro 2016

@leymea melo by se testit obden pak jsou videt zmeny 😉

leymea
26. pro 2016

@laura1972 presne tak, ale zejtra tam stejne jeste nic neuvidi. Je brzy 🙂 asi vezme hcg 🙂

leymea
26. pro 2016

@laura1972 jj napisu 🙂 a ty jdes kdy?

leymea
26. pro 2016

@trrr ja vim, ale neda mi to 😀 proto doufam, ze zitra bude silnejsi snad 🙂

ms.neomagic
26. pro 2016

@simi1510 Dneska nic..ale my byly vcera na mysliveckym plese a rano jsem delala test brzo...dneska me celej den boli hlava,ani prasek nezabral,boli me krcni pater a unava jak prase.

trrr
26. pro 2016

@leymea ja to znam ja testila i 3xdenne😂😂😂

tornadolu
26. pro 2016

@laura1972 ano ted čekám na MS.MS jsem mela nepravidelnou az jak jsem začala brat ty prášky tak se mi mi to srovnalo jak pusu beru je teprve 2cyklus a teď čekám na MS.
@trrr mam zkusit testovat red večer?

trrr
26. pro 2016

@tornadolu zalezi kolik mas testiku a kolik jsi toho vypila pokud jsi mela pred pul hod kafe tak to bude hodne zredene

tornadolu
26. pro 2016

@trrr mam jen jeden a kafe nepiju jen jsem si dala s přítelem svazaček a vodu

dobro16
26. pro 2016

Holky tak pomalu mesic utekl a ted jsme se snazili vice 🙂 a jsem netrpeliva... kdy muzu zacit testovat?? Kolik dnu po ovulaci? Minule jsem mela ducha ale mozna to byly vadne testy a stejne si nedam rict, priznaky sice zadne jen totalni zrava, ale tak jdou svatky 😇

tornadolu
26. pro 2016

@trrr ještě jsem mela zelený čaj

trrr
26. pro 2016

@tornadolu tak radeji pockej na rano to budes 10dpo?