Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Já hlasim taky 1DC😔
@monikavitezslav držím moc moc pěsti, ať to je mrcha a můžete se snažit příště. A třeba rok 2017 bude tím šťastnějším 😉
@snezenka123 to mě mrzí ☹ Tak to vyjde příště 😉 Budeme se tu povzbuzovat 🙂
@simi1510 Ja ti ani nevim rika se jak na novej tak po celej. Nejsem uz nejmladsi.manzel taky ne tak nevim zda se jeste budem snazit. Spis me ste ze mi nikdo jeda zaruku ze se to mimo nebude opakovat.
@monikavitezslav tak to pak třeba nechat náhodě, než se vyloženě snažit? Tak ono nikdo neumí dát záruku v ničem no ☹ Taky se bojím.. je mi 28 let, za sebou jedno zamlklé (první), o to jsme se snažili skoro rok. Teď doktor neumí říct nic, a jen že případně přijít za rok, když se po celou dobu nebude dařit. 2 měsíce teď za sebou duch na těhu testu, ale ms přišla... Všichni, jak se krásně daří, po revizi a nám nějak ne... Bojím se, že to byl minule jen "zázrak", který stejně nedopadl a že je něco špatně, proč to tak nejde ☹ Ale přijde mi šílené čekat zase rok...
@simi1510 Me zase tvrdily ze se uz to nikdy opakovat nebude. Nevim jak si vyvsvetlit to zpozdeni ms ale spodek me boli takze predpokladam ze se ms rozjede ale premyslim ze to nechame nahode. Ikdyz my jsme od narozeni deti furt bez antikoncepce a stale nic. Po trech letech se zadarilo a jak to skoncilo? Takze proste svymu telu uz neverim.
Krásný den ženy tak jak se mame?Dala jsem si přece vzetí ze se budeme víc snažit a ja na to nebudu moc myslet 😉 teda pokusím se 😉
Ahoj holky,tak u nas je to na rozchod,vcera jsme se tak pohadali,ze jsme na sebe ani nemluvili,ani si netukli,nic :'( ja sla domu po pulnoci a on prisel v 8:30...je zlej,hnusnej..takze tady do toho ja dite nechci..prestavam se snazit ☹ ani nevim jak tohle dopadne..momentalne ozralej chrape...moc krasnej novej rok :'(
@monikavitezslav Hele a třeba je to zahnizďování - to je taky bez sliznice 🙂
@ms.neomagic Třeba se jen namazal a nepřemýšlel..... Uvidíš co a jak. Ale je fakt, že dítě je záhul pro spokojený vztah (já to vidím u nás - jsme spolu letos 14 let a hádáme se až teď kvůli malýmu, do té doby jsme se nehádali 😀). Naštěstí to nejsou žádný velký hádky- jen prostě máme někdy odlišnej názor na výchovu 🙂 I když koukám, že už dítě máš (nebo máte spolu)? No doufám, že se z toho vyspí a omluví se Ti a bude to v pořádku!!!!
@ms.neomagic taky jsme se včera pohádali, spala jsem u mamky, s přítelem jsme si ani neťukli. Před chvílí jsem se vrátila domů si promluvit a dá se říct, že se to urovnalo. Doufám, že se z toho vyspí a uvědomí si, že bych nechtěl ztratit takovou skvělou ženskou jako jsi ty

Holky moc dekuju za podporu..ja uz nevim co se mu furt v ty hlave honi...pohadali jsme se kvuli tomu,ze jsem mu rekla jestli si nechce vzit jiny kalhoty a vyzehlit tricko..a on na me spustil,ze do nej furt reju a zacal bejt hnusnej ☹ dite spolu nemame,ja mam dceru z prvniho manzelstvi..zacal mi vycitat,ze s nim spim jen kdyz mam ovulku,ze je dobrej,jen na to upichnout mi dite atd...proste mi vycetl uplne vsechno...ani na novorocni obed semnou k nasim nesel ☹
@trrr doufám, že nevadí že se tak ptám. Holky tady mi přijdou takove normální žádné urážení a blbe kecy tak sem dostala odvahu se tady poptat 🙂 mě od třetího každý odrazuje a i já si říkám že bych se se třetím asi zbláznila ale takový hlásek někde v hlavě mě pořád nabádá ať to třetí ještě Mame. Dcera má rok a nedokážu si představit že už další nebude.
@ms.neomagic to mě moc mrzí ☹ Ale třeba to byl blbý den jen... nebo je to běžný, častější?
@luss1994 urcite bych do třetího šla🙂ja bych chtěla čtvrtý, ale nedaří se☹
@luss1994 nenech se odradit od třetího, pokud ho chcete. Ostatní, co odrazují, tu skutečnost soudí podle sebe, že svého úhlu pohledu, převádí na sebe, že by oni sami třeba nezvládli. Na to se vykašli. Vy žijete svůj život. Ne ti druzí a jediný kdo do toho může "kecat" jste vy dva 🙂
Pokud chcete, tak se nenechte odradit a budu moc držet palce, Aby se brzy povedlo.
Děvčata všem vám přeji v novém roce zdraví a splněná přání. A jak už jsem tady psala....nevadí když nám novy rok nic nepřinese, hlavně ať nám nikoho nebere ❤
Asi tady na tom nic nebude vidět, ale živé vidím nějakého ducha není co to je. Včerejší a dnešní. Ale jako nic zásadního, žádná hitparáda, že které bych dělala závěry. Taky to dnes není první ranní moč, nějak jsem nevěděla jestli je to už prvni ranní nejí ještě poslední včerejší 🙂 🙂 🙂 🙂. Teplota mi pošleš i dva dny strašně vyletěla, ale to bude asi tím nachlazením. ...BT je 37.7, normálně mívám max 37.4
A omluva za překlepy, pisu z mobilu a ty automatické opravy mě zahubí! 😖
@kstablova jaaa je tam vidim🤰 držím palce, ať se povedlo
@snezenka123
@simi1510 děkuji moc. taky je tam vidím, ale beru s rezervou. Tak moc se bojím opakujícího se scénáře z konce léta..... zítra bych zkusila digitální. Ten jsem tehdy měla negativní a pozitivní byl až po proběhlé MS, tak uvidím. Na gyndu jsem objednaná na 20.1, měla jsem cystu po minulé MS a taky na kontrolu před tím, než se začne zase snažit.....tak pokud by to melo jakýkoli průběh, tak na gyndu půjdu až toho 20.1. S tím ze jsme se snažili dřív a uvidím. Nechci se na to nějak upínat. ....nevím, mam z toho smíšené pocity. Příteli jsem to zatím ani neříkala, uvidíme co zítra Digital....
@snezenka123 a je to velký rozdíl přejít ze dvou na 3? Nebo už to tak nějak jde samo když už jsou dve
@kstablova neco tam vydim gratulace 😤
@ms.neomagic aje je třeba se omluvi a bude vše ok 😉 uvidíš.
@luss1994 urcite bych šla do 3 😊

No holky testy pozitivni nebyli takze zatim neblaznim. Bricho me vcera bolelo takze se neda nic delat. Ale stejne mam pocit ze se historie opakuje protoze ms neni silna a hlavne bez sliznice coz muze byt jen proto ze tj prvni den ale nevim. Kazdopadne pockam do stredy a kdyz se ms nerozjede uplne tak se smirim stim ze je vse jako v cervnj a mimi opetovne bude v jizve coz uz mi bylo receno ze by mi uz vzali delohu. Ale asi bych to nedala. Uz ted me ta mrcha strasne mrzi. Zrovna vcera manzel rikal jak by moc chtel ale ze nam neni prano az me to rozbrecelo. Zivot je hnusnej.