Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@trrr děkuju, no my zviratka nemame,mame jen jednu pujčku, kterou budem splacet jeste nejakych 6 let, ale neni to zadna palka za mesic. mame ty nejmensi splatky,. kazdy mi rika no a co až vyrostou, že to bude dost penez za kroužky atd, jenomže to už bych snad už pracoval tedy by byl i přijem vyssi. Ti druzi o tom tak nepremysli, jen reknou přesne jak si řikala ty, to co by delali oni 🙂..ja sem z 5 sourozencu. ja teda nejstarši a pak se narodil bracha, segra a druhej bracha. pak se teda narodila ještě sestřička, ale to už sem s rodici nežila, ja teda tolik deti nechci, ale myslim že ty 3 deti jsou ještě optimalni počet. Hrozne me to laka. Kazdy me ještě prudi s tim, že pak nenajdu praci atd. a ja no že ted už je to stejne jedno protože praxi stejne zadnou nemam otehotněla sem s prvnim synem pred maturitou. takže sem maturovala s břichem :D a dělala sem sem tam brigady když byl čas.
@snezenka123 no me se narodila dcera když měl syn 2 roky a ten začatku byl poradny zahul, kdybych ted otehotněla syn by mel v prosinci 4 roky a dcera zase 2 takže se bojim že by to bylo zas to same :/. Dcera mela hrozne bolesti briska neskutečně plakala a nic nezabiralo a hrozně se toho bojim u dalšiho. Syn ten byl zlatičko toho nic nebolelo byl hrozně hodne miminko.
@luss1994 jo tak to té chápu, ale jak píšeš, každý dítko je jiné. Pro mne byla nejnáročnější nejmenší, málo spala, hodně plakala i po nocích. ..v podstatě spí na prd dodnes, stále se kojí i v noci a budí se🙂
ale nikdy nevíš, jaké mimi bude. Je to ve hvězdách❤
@trrr děkuju děkuju, mam pocit že sem rozhodnuta, ted jen nejak presvedcit chlapa on nechce, ale vim, že kdyby se nahodou objevilo tak by to zvladl. jednou už sme meli takovou nehodu ale potratila sem hned v začatku. ale bavili jsme se o tom, že by sme si ho nechali a ostatnim to muže byt u prdelky, že oni se starat nebudou, tak me tento jeho nazor hrozně potěšil. Ja mam to miminko v hlave už snad 3 mesice. a nemužu se toho nutkani zbavit. chci dojit takoveho toho naplneni a rict si jo mam 3 deti a stop. ted s temi dvemi detmi tohle porad necitim :D A s tou praci ja nejsem a ani nechci byt zadna karieristka. nepotřebuju byt reditel zemekoule.
Zdravííčko 🙂 Mám takový dotaz 🙂 Je možné otěhotnět i mimo ovulaci ? Konkrétně 2 dny před plánovanou menstruací ? Na netu se pře spoustá názorů a nevím co si o tom myslet 🙂)
@luciska34 když neni ovulace, neda se otehotnět. protože se neuvolnuje vajicko. da se otehotnět leda par dni pred ovulaci cca 5 dni ale to už je max. a to diky tomu, že spermie si na vajicko pockaji do ovulace. a pak se da otehotně 1-2 dny po ovulaci pak už ne 🙂..snad sem to napsala srozumitelne 🙂
Tak dle jedné aplikace jsem měla včera mít podle Jonášovy metody ovulku a byl sex 😀 Dneska 11DC ... Jen skutečná ovulka bude až na konci týdne tak, resp. začátkem dalšího týdne...
Kéž by se to povedlo tento měsíc a já mohla dát ke druhému roku výročí přítelovi dárek 🙂
Holky jak je to s ovulacnimi testy... jak dlouho se tam může ukázat duch? Je možné 3 dny před očekávanou MS? 😯
@adkatt před revizí jsem to neznala, ovu testy jsem měla bílé před ms... ale od revize mám po celou dobu cyklu ducha na ovu testech, když nebudu počítat skutečné období ovulací, kdy je to silnější až pozitivní.
Pokud by ale před ms byl pozitivní, je možné, že ukazuje těhotenství, může ale i cystu (pokud je těhu test negativní)
Tak holky dnešní NT screening dopadl v pořádku a má intuice nelhala 🙂 Už od testů řikám miminku Laurinka a jooooo, je to holka 🙂

@tornadolu to je hezké hele 🙂 Možná má jen strach pak z něčeho kolem toho, jestli to zvládnete, jestli bude dobrý táta, někdy třeba nemusí mít náladu na to.... jako jak chlapi říkají, že nám nerozumí, tak mám pocit, že jim je horší rozumět...