Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Biochemické myslím znamená, že je potvrzené z krve nebo moči, ale není vidět na ultrazvuku. To nemusí zatím znamenat nic špatného ne? Jen může být ještě brzy. Bohužel, někdo může mít pozitivní test a pak stejně dostane menstruaci a nebo začne slabě špinit a embryo se neudrží. Váček je v počátku, takže určitě si Tě pozval na další prohlídku a tam se uvidí, zda se to vyvíjí a bude z toho těhotenství ne? Držím palce!
@evikkk13 tak @flylight psala, že tam má váček a tečku, takže tak... A u mě, i když se z toho stalo zamlklé, a nebyl tam plod, tak nikdo nemluvil coby o biochemickém...
A co si tak vybavuju, tak termín biochemické mám spojen spíš s tím, že to zjistíme, ale mezitím, než to dojde dál, tak přijde mrcha...
no jsem zvědavá teď mi volala sestra výsledek krve a mám 7000 a říkala že ve zprávě mám zatím biochemické že ještě není srdíčko a tak . To bude zase dlouhá doba do kontroly :(
Ahoj holky, na konci zari jsem vysadila HA, v rijnu dostala ms normalne, v listopadu az 37DC a dnes je to 37 dni od zacatku minule MS a MS nikde. Testy negativni. P. S. Snazime se o mimi. Mate s tim nekdo zkusenosti.? Predem moc dekuji za odpovedi…
Omlouvam se, ale nenasla jsem diskuzi podobnemu tematu
@simi1510 @flylight Já jsem po revizi dělohy a na ultrazvuku nebylo vidět nic, ani váček, jen hcg v moči a krve a také nikdo nemluvil o biochemickém, ale o neprosperující malé graviditě. Lékaři mají asi různé termíny, čert aby se v tom vyznal 🙂 A 7000, to už je dost na to, aby to na ultrazvuku vidět bylo! Dej si pozor, kdyby Tě začalo bolet v podbříšku a nebo kdybys začala krvácet, motat hlava nebo tak něco...těhotenství může být i mimoděložní
@peanuty nevím co a jak ohledně HA, jelikož jsem ji nikdy nebrala... Ale je to pro tělo zásah, ze kterého se dostává u někoho rychleji, u někoho pomaleji do normálního chodu.
Jinak příchod ms ovlivńuje stres, nemoc, léky... Být tebou, tak ještě chvíli počkám a pak zavolat doktorovi, nebo si za ním skočit na kontrolu, popř. vyvolávačku.
Ještě můžeš zkusit červené víno, horkou koupel, někdo radí i sex (u mě ale nepomáhá v přivolání ms nic)
Stres nemam, nemocna nejsem a leky neberu. HA jsem brala 2 roky. 🙂 Moc dekuji za odpoved. Nevim, co s tim. Mam z toho obavy a moc na mimi nemyslim, abych neovlivnila poceti.
Tak zrovna tyhle 3 veci jsem mela a zrejme nic. 🙂
@evikkk13 mě tenkrát na pohotovosti cca 5+něco, když jsem krvácela po sexu, řekla, že mám jen 14 dní zpoždění s ms a co jako chci... o 2 dny později mi vzali krev a něco přes 3tis. jednotek, a že je tam malá tečka... O týden později gestační váček se žloutkovým, ale o 3 dny další podezření na zamlklé ... v 8+něco pak revize... Do té doby žádný jak neprosperující malé, ani biochemické nebylo použito... Ono taky, každý doktor jak kdyby měl svůj jazyk a hatmatilštinu dle své osoby...
Po revizi všichni řeknou žádný sex po šestinedělí, někdo pak že alespoň 14 dní, mě řekl ten můj, který dělal i zákrok, že klidně na to můžeme skočit (chráněně) po 3 dnech od zákroku ... atp...
Teď jsem viděla KZ, že @juliemichal jede do porodnice, že ji praskla voda... Tak držím moc moc pěsti a ať je plná sil a zvládnou to všechno v pořádku 🙂
Tak hlásím taky 1dc - happy end se zase nekoná - chjo 👿
@peta73 to je v řiti vid😠mne to taky naštvalo

ahoj holky takdbes sem byla na prohlídce a mám tam váček a tečku. Vzali mi krev a doktor řekl ,že je tozatím biochemické :( tak ztohonejsem moudrá :(